| Yazar |
Mesaj |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 853 |
|
|
|
dwaxer ve rippers'e 25.07.2008, 16:54 |
|
|
Sevgili dwaxer,
Önerin makul. Değerlendireceğiz. Fakat Ekim ayına doğru sitemizin yeni tasarımı devreye girecek. Orada öykülerinizi, şiirlerinizi, romanlarınızı ve diğer türden çalışmalarınızı ana sayfamızdan daha görsel biçimde yayımlayacağız. Elbette editöryal seçimden geçen eserler yayımlanacak. Müjdesini şimdiden vereyim.
Sevgili rippers'in önerisi ise bizimle değil; tamamen sizinle ilgili bir şey. Eğer ortak öykü yazmak istiyorsanız ÖYKÜLERİNİZ bölümünde, roman yazmak istiyorsanız ROMANLARINIZ bölümünde başlığınızı açar, çalışmalarınızı yaparsınız. Okurlarınızın değerlendirmeleri ya da puanlamalarına başvurmak için de GENEL TARTIŞMALAR bölümüne yine ilgili bir başlık açar, oradan da ziyaretçilerin romanınız ya da öyküleriniz hakkındaki değerlendirmelerini alabilirsiniz.
Arkadaşlar, bu forum sizin kendi yuvanızdır. İstediğiniz gibi değerlendirin. Burayı kendi eviniz gibi kullanmanız bizi ancak memnun eder. Yeter ki genel kurallara uyun ve forumumuzdaki genel saygı-sevgi çerçevesine riayet edin. Seviyeyi koruyun. Bizim müdahalemiz ancak huzursuzluk çıkaranlara yönelik olur. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Şub 2008 |
| Mesajlar: 4 |
| Konum: İstanbul |
|
|
.. 28.07.2008, 7:01 |
|
|
gerçekleri söyleyelim?  |
_________________ -violentrevolution-
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 668 |
| Konum: Boşluk |
|
|
kitaplar 28.07.2008, 10:44 |
|
|
Okuduğumuz ya da okuyabileceğimiz kitaplar hakkında bilgiye ihtiyacımız var. Bir çok arkadaşımız nereden başlayacağını bilemiyor. Tavsiye ettiğiniz kitaplar,  pek güncelliğini koruyamıyor. Buna bir çare gerek. Sadece yazılarımızı ve düşüncelerimizi paylaşmak değil, ayrıca yeni başlayan arkadaşlara da yol göstermek gerek.
 Ben alimdeki bilgileri paylaşmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor, yazdığım mesaj dan sonra bir kaç kişi daha yazsa ilk sayfada gözükmüyor. Sayıyı çoğaltsak da bu yeterli çözüm olmayacak. Yeni başlayan fantastik edebiyatı tanımak isteyen arkadaşlar için ekranda bir kare-button açsak  nasıl olur.
Sevg,Sayg |
_________________ BAKİ
Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
|
|
|
mine'ye 28.07.2008, 10:53 |
|
|
Bu önerinizi ancak yeni tasarımımızla birlikte değerlendirebiliriz. Bana da makul göründü. Ama bence bu iş için forumdan daha ideal bir ortam bulamazsınız. Belki şimdi yaptığımız gibi doğrudan foruma yönlendiren bir ana sayfa butonu oluşturulabilir. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 668 |
| Konum: Boşluk |
|
|
elimdeki tüm bilgileri 28.07.2008, 11:13 |
|
|
paylaşabilirim, bayağı geniş bir kütüphanem var  sadece fantastik edebiyat değil, felsefe, sosyolaji ve diğer konularda da bilgi aktarabilrim.
Formda bir başlık hazırlayıp, oradan bilgi girişi yapmaya başlayayım o zaman,
Öncelikle hazırlanmalıyım
Sevg,Sayg |
_________________ BAKİ
Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 17 Tem 2008 |
| Mesajlar: 25 |
|
|
|
:) 28.07.2008, 11:31 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
|
|
|
FANTASTİK ÇEKMEK 28.07.2008, 11:47 |
|
|
Kısa bir fantastik çekmekten kastın kısa metrajlı ve fantastik içerikli bir film çekmekse hakikaten zahmetli ve cesaret isteyen bir işe girişmişsiniz. Tebrik ederim. Tamamlayabilirseniz elbette yayımlar ve reklamını da yaparız. Fakat ne zamana tamamlamayı düşünüyorsunuz? |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 17 Tem 2008 |
| Mesajlar: 25 |
|
|
|
... 28.07.2008, 14:03 |
|
|
genciz bu işlerde ama tam zamanı diye düşünüorum.galiba bu kasım aralık ocak aylarında başlayıp bitirmeyi düşünüyoruz.hayırlısı bakalım. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 22 Hzr 2007 |
| Mesajlar: 84 |
|
|
|
İlginç Bilgiler... 17.08.2008, 23:03 |
|
|
Diyorum ki ilginç, değişik bulduğumuz bilgileri paylaşabileceğimiz bir bölüm olsa.. "Var ama ben bilmiyorsam şimdidem özür dilerim." Yazılarımızda kullanabileceğimiz ya da bize değişik fikirler verebilecek resim, yazı vs.. gibi şeyleri paylaşabileceğimiz bir yer. Ama öyle her yerde karşımıza çıkan dandik şeylerden bahsetmiyorum.
Örneğin, Amalla Tohumunun ne olduğunu biliyor musuz? Bu tohum insanın kaslarını felç ediyor. İnsanın bilinci açık oluyor, ama tepki veremiyor. Adını bir türlü hatırlayamadığım eski bir kabile bu tohumu kurban edecekleri insana yediriyorlarmış. Zavallı başına geleceklerinin farkında, bıçağın kalbine girişini izliyormuş da sesini bile çıkaramıyormuş.
Biz bu bilgiyi alıp yazımızda detay olarak kullanabiliriz mesela. Çünkü biz Amalla tohumunun ne işe yaradığını biliyoruz.
Bunun gibi şeyler işte... Umarım anlatabilmişimdir.. |
|
 |
|
Moderatör
| Kayıt: 03 Oca 2008 |
| Mesajlar: 142 |
|
|
|
amanın 18.08.2008, 0:07 |
|
|
kötüye kullananlar olursa karışmam ama. mesela bu amalla tohumunu duyan bir sapık, bizi azmettirici olarak göstermesin, suçlandığı tecavüz davalarında |
_________________ İkilem;
Gözle görülür, elle tutulur
soyut gerçeklerin mantıksızlığında
en harlı alevlerin küllenişi gibi
ya da küllerin alevlenmesi
ben bir ikilemim, sana
bana
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
|
|
|
SAFİR'E! 18.08.2008, 0:09 |
|
|
Başlığı açtık bileee! Hayırlı olsun! Haber metinlerinizi dört gözle bekliyoruz. Ayrıntılı açıklama, forumumuzun en yeni başlığı olan FANTASTİK HABERLER bölümünde. |
|
|
|
|
 |
|
Webmaster
| Kayıt: 31 Ağu 2006 |
| Mesajlar: 205 |
|
|
|
Eroin gibi 18.08.2008, 0:09 |
|
|
Eroin gibi birşey mi bu? Bizim evin bahçesinde yetişir mi? |
_________________ Son cœur est un luth suspendu;
Sitôt qu'on le touche il résonne.
|
|
|
|
 |
|
Moderatör
| Kayıt: 03 Oca 2008 |
| Mesajlar: 142 |
|
|
|
iyi iş 18.08.2008, 0:28 |
|
|
türkiye de yasak da değil henüz. sorana keten tohumu diye yuttururuz. iyi de para kaldırırız he. nerde bulunuyo demiştin bunlardan? |
_________________ İkilem;
Gözle görülür, elle tutulur
soyut gerçeklerin mantıksızlığında
en harlı alevlerin küllenişi gibi
ya da küllerin alevlenmesi
ben bir ikilemim, sana
bana
|
|
|
|
 |