Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» GENEL TARTIŞMALAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Siteyle ilgili sormak istediğiniz soruları bu başlık altında toplamayı öneriyorum. Very Happy

Açılışı yapayım. Edgar Allan Poe başlığı görmüştüm bi ara arıyorum fakat bulamıyorum. Bilen varsa yazabilir mi acaba?

Not: Böyle bir başlık daha önce açıldıysa bunu gereksiz sayabiliriz. Very Happy

Oluuu mu hiç yiiaaaaa? Sitede EDGAR ALLAN POE üzerine bir başlık olacak da bizler onu herhangi bir nedenle kaldıracağız ha? Başlık BİLGİ KUMBARALARI bölümünde katılmlarınızı bekliyor Lethe.

Gerçi forumumuzda önerileriniz için açılmış bir başlık vardı ama sorularınız ve sorunlarınız için açılmış bir başlık yoktu. Bu yüzden başlığı memnuniyetle karşılıyorum. Fakat onu GENEL TARTIŞMALAR bölümüne taşıdık. Adını da, içeriğe ilişkin sağlıklı bir kanaat versin diye SİTEYLE İLGİLİ SORULAR VE SORUNLAR şeklinde değiştirdik. Hayırlı ossuuuuun!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

(: Buraya daha çok yakıştı bu başlık. Oley be Poe mi buldum sonunda dünden beri arıyorum ama o başlık altında olacağı hiç aklıma gelmemişti. Very Happy Bi de acaba H.P Lovecraftla ilgili bi başlık var mı ki? Yoksa sitemizin öyle bi başlığa da ihtiyacı var. Saygıdandır.  

O da var sevgili Lethe, YAZARLAR VE KİTAPLAR başlığının üçüncü sayfasında katılımlarınızı bekliyor.
Üye
Üye

selam, yeni üye oldum ve gezinmekten başım döndü. O kadar konu ve o kadar detay var ki. Fakat özellikle aradığım bir şeyi bulamadım. Tavsiye ediyoruz şeklinde bir başlık yok sanırım. Yani tamam kitaplar, yazarlar ve konu açıklamaları var, ama herkesin okuyup da çok beğendim, tavsiye ediyorum -nedenleriyle, hatta kıyaslamalarla- dediği bir bölüm yok sanırım. Mesela ben Gedik Savaşları hayranıyım ve benimle aynı zevki paylaşan birinin tavsiyesini değerlendirebilirdim.
Yönetici

YAZARLAR KİTAPLAR bölümünde yer alan ARKADAŞLAR ŞU AN HANGİ KİTABI OKUYORSUNUZ başlıklı bölüm işini görebilir. İnsanlar orada okudukları kitapları birbirleriyle paylaşıyor, tartışıyor ve önerilerde bulunuyorlar. Eski ve iyi işleyen bir başlıktır, bu iş için orayı kullanmanı öneririm.
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> GENEL TARTIŞMALAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri