Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» FANTASTİK SİNEMA
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Müjde baylar bayanlar! Duymayanlara müjde! Prince of Persie adlı, şahsen ilk üç oyununu bitirdiğim ve en sevdiğim bilgisayar oyunu olan, dünyaca çok tutulan müthiş, efsanevi ve inanılmaz bilgisayar oyunu en sonunda beyaz perdeye uyarlanıyor. Ne kadar sevindiğimi bilemezsiniz! Baş rolü "Zodiac" ve "The Day After Tomorrow- Yarından Sonra" filminden tanırsınız. İki filmde de başroldü. Ben böyle mülayim bir suratın yerine daha sert bir surat beklerdim ama filmi çekilecek ya beni ilgilendirmez diğer teferruatlar.

Eğer Sinema Köşemdeki Pearl Harbor adlı film için yazdığım yazımı okursanız, yönetmenin müthiş bir yönetmen olduğunu ve ismini hafızama kazıdığımı yazmıştım. Michael Bay! İşte o yönetmen çekecek filmi. Disnep'i bu projesi için tebrik ediyorum. Film bir yıl sonra gösterime girecek. Bu bir yıl nasıl geçer bilmiyorum.

İnanın oyunları oynarken aklımda hep şu vardı:Keşke şu oyunun filmi çekilse, nasıl olurdu ama; tam bir sinema şöleni. Hep filmini hayal ederdim. HAYALLERİM GERÇEK OLUYOOOR. Yaşasın Prince of Persie.

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.

Üstteki başlıklara bir göz atarsanız oyunu ne kadar sevdiğimi tahmin edebilirsiniz.

Üstteki başlıkta ise Pearl Harbor da Michael Bay ile ilgili yazdıklarımı bulabilirsiniz.

Üye

İnşallah bozmadan tadında verirler filmi. (Dungeon Siege deki gibi hüsrna uğramak istemiyorum ama onun içinde Ubisoft vardı biraz doğaldı yani.) Senin de dediğin gibi yönetmen iyi olduğu için filmi de öyle bekliyoruz.

Üye

Bence de her ne olursa olsun iyi bir iskelet var ellerinde; heba etmezler umarım...

Üye

Oyunu çok güzel ama ben fazla oynamadım malesef. Filmine gelince inşallah tadını bozmadan verirler. Umt ediyorm diğer filmler gibi olmaz ztn sallama filmler çk piyasada

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> FANTASTİK SİNEMA

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri