| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 668 |
| Konum: Boşluk |
|
|
TERMINATOR 23.08.2008, 13:38 |
|
|
Efsane dönüyor!
Savaşçı bir anne, kahraman bir oğul...
İnsanlığın geleceği onların ellerinde.İnsanlığın yokolduğu ve makinelerin hükmedeceği bir gelecek... Bu gerçekliği engelleyebilecek tek kişi henüz 15 yaşında bir çocuk. Sarah Connor ve oğlu John Connor, makinelerin hükmedeceği ve insan ırkının sonunu getirmeyi planladıkları bir gelecekten haberdar olan tek kişiler. Sarah Connor’ın oğlu gelecekte direnişin lideri olarak makinelerin emellerini gerçekleştirmelerinin önündeki tek engel olacak. Başkaları bu gerçeği henüz bilmese de Sarah ve oğlu, öldürülmeleri için gelecekten gönderilen insan görünümlü suikastçi makineler “Terminator”lar ve makinelerin ayaklanmalarını başlatan yapay zeka sistemi Skynet hakkında her şeyi biliyor.
James Cameron’ın kült yapımı The Terminator 2’den bir yıl sonraki zaman diliminde yani 1999’da başlayan dizide Connor’lar, Dr. Miles Dyson’ın ve Arnold Schwarzenegger’in canlandırdığı T-800 modeli Terminator’ın fedakarlıklarına rağmen yeniden gelecekteki Skynet ajanlarının hedefi olurlar. Onları korumak için gelecekten gönderilen güzel Terminator Cameron Phillips ise çok daha korkunç bir haberle hayatlarına girer. Kıyamet Günü engellenememiştir ve 2011 yılında makinelerin yükselişi gerçekleşecektir. Kabusun sona ermediğinin farkına varan anne-oğul kaçmaktan vazgeçip Skynet’in doğuşunu engellemeye odaklanmaya karar verirler ve direniş aracılığıyla 2007 yılına giderler. Bundan sonrasında insanlığın kaderi Sarah ile oğlu John’un ellerindedir. Bir annenin işi hiç bu kadar zor olmamıştı.
Fanatiklere duyurulur;
TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES
14 Eylül'den itibaren her pazar 21:00'de
 |
_________________ BAKİ
Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 12 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 42 |
| Konum: İstanbul/Avcılar |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 12 Tem 2008 |
| Mesajlar: 43 |
|
|
|
masum terminatör 26.08.2008, 13:56 |
|
|
Lost'tan sonraki bocalama dönemimde 9-10 bölüm kadar internetten indirip izlemiştim =) Güzel, fena değil ama dişi terminatörü sevmemiştim nedense.. Çok masum yüzü var yakışmıyo  |
_________________ Sensiz de döner dünya!
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Re: masum terminatör 26.08.2008, 14:53 |
|
|
| LastOfTheMajeres yazmış: | Lost'tan sonraki bocalama dönemimde 9-10 bölüm kadar internetten indirip izlemiştim =) Güzel, fena değil ama dişi terminatörü sevmemiştim nedense.. Çok masum yüzü var yakışmıyo  |
En tehlikeli olanlar masum yüzlülerdir.  Bu kural değişmez, gene de onlara güvenilir. |
_________________ BAKİ
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Başladı 21.09.2008, 21:24 |
|
|
İkinci bölümü şuan yayında ,
bilgilerinize, |
_________________ BAKİ
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Mesajlar: 179 |
| Konum: Var la Yok aRasI |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Mesajlar: 179 |
| Konum: Var la Yok aRasI |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
İzlenimler 25.10.2008, 13:37 |
|
|
İzleyen arkadaşlar yorumlarınız nedir. Ben 1-2 bölümünü izledim ve pek beğenmedim. Çok sıradan, sıkıcı geldi. Filmindeki heyecan yok. |
_________________ BAKİ
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 11 Ekm 2008 |
| Mesajlar: 117 |
| Konum: Sırların Pençesinde |
|
|
İzlenimlerim 25.10.2008, 13:45 |
|
|
Terminator:The Sarah Connor Chronicles
-Ben fanatiklerdenim ve neredeyse tüm bölümleri izledim...
-Aslında güzel bir kurgusu(İnsanlığın yokolduğu ve makinelerin hükmedeceği bir gelecek... Bu gerçekliği engelleyebilecek tek kişi henüz 15 yaşında bir çocuk. Sarah Connor ve oğlu John Connor, makinelerin hükmedeceği ve insan ırkının sonunu getirmeyi planladıkları bir gelecekten haberdar olan tek kişiler. Sarah Connor’ın oğlu gelecekte direnişin lideri olarak makinelerin emellerini gerçekleştirmelerinin önündeki tek engel olacak. Başkaları bu gerçeği henüz bilmese de Sarah ve oğlu, öldürülmeleri için gelecekten gönderilen insan görünümlü suikastçi makineler “Terminator”lar ve makinelerin ayaklanmalarını başlatan yapay zeka sistemi Skynet hakkında her şeyi biliyor.) var hani 3 den önce 2 den sonra tarzında da bence oldukça hoş bir sloganları da var
-Ama söylediğiniz gibi şu dişi terminator cidden yakışmamış biraz fazla güzel John Connor'ı koruması gerek baştan çıkarması değil..
-Filmdeki heyacanları dizilerde,kitaplardaki heyecanı filmlerde(sinemalarda) alamazsın..Hayat böyle ne yapalım??
-Ancak minenin sıkıcı ve sıradan düşüncesine katılmıyorum..
-İzlemenizi de şiddetle tavsiye ediyorum.
-Buradan Asla GEÇEMEZSİN.!! |
_________________ "Yükseklerden bakamıyorum
Korkuyorum
Derinlik çekiyor kendine
Düşecekmişim gibi içimin derinliğine
Başım dönüyor yükseklerden
Çekiyorum beni kendi derinliklerime"
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Gönül diler 25.10.2008, 13:52 |
|
|
Gönül dilerdiki CNE deki diğer diziler gibi örneğin 24 gibi geyecan dorukda olsun. Bir beklenti olsun ama karamaşık bulmacalar dizisinde kendimizi kaybedip gene bulalım. Beni hayal kırıklığına uğratan kısmı belkide kahramanlarımızın pürüzsüz oluşu, Sarah güzel değil güçlü bir kadındır, dizide bunu göremiyorsınuz. John teknoloji dahisi olması gerekirdi burada çok pasif. Belki ilerleyen bölümlerinde biraz hareket olur.
Ve
Buradan Asla GEÇEMEZSİN.!!! Yüzüklerin efendisinden değil mi ? |
_________________ BAKİ
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|