Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» FANTASTİK SİNEMA
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Efsane dönüyor!
Savaşçı bir anne, kahraman bir oğul...
İnsanlığın geleceği onların ellerinde.
İnsanlığın yokolduğu ve makinelerin hükmedeceği bir gelecek... Bu gerçekliği engelleyebilecek tek kişi henüz 15 yaşında bir çocuk. Sarah Connor ve oğlu John Connor, makinelerin hükmedeceği ve insan ırkının sonunu getirmeyi planladıkları bir gelecekten haberdar olan tek kişiler. Sarah Connor’ın oğlu gelecekte direnişin lideri olarak makinelerin emellerini gerçekleştirmelerinin önündeki tek engel olacak. Başkaları bu gerçeği henüz bilmese de Sarah ve oğlu, öldürülmeleri için gelecekten gönderilen insan görünümlü suikastçi makineler “Terminator”lar ve makinelerin ayaklanmalarını başlatan yapay zeka sistemi Skynet hakkında her şeyi biliyor.
James Cameron’ın kült yapımı The Terminator 2’den bir yıl sonraki zaman diliminde yani 1999’da başlayan dizide Connor’lar, Dr. Miles Dyson’ın ve Arnold Schwarzenegger’in canlandırdığı T-800 modeli Terminator’ın fedakarlıklarına rağmen yeniden gelecekteki Skynet ajanlarının hedefi olurlar. Onları korumak için gelecekten gönderilen güzel Terminator Cameron Phillips ise çok daha korkunç bir haberle hayatlarına girer. Kıyamet Günü engellenememiştir ve 2011 yılında makinelerin yükselişi gerçekleşecektir. Kabusun sona ermediğinin farkına varan anne-oğul kaçmaktan vazgeçip Skynet’in doğuşunu engellemeye odaklanmaya karar verirler ve direniş aracılığıyla 2007 yılına giderler. Bundan sonrasında insanlığın kaderi Sarah ile oğlu John’un ellerindedir. Bir annenin işi hiç bu kadar zor olmamıştı.

Fanatiklere duyurulur;

TERMINATOR: THE SARAH CONNOR CHRONICLES
14 Eylül'den itibaren her pazar 21:00'de

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.

ÖZDEMİR ASAF
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

izlemeyi düşünüyorumama ok zaman var unuturum diye korkuyorum. Ama unutmazsam kesin izleyeceğim.  

Üye

Lost'tan sonraki bocalama dönemimde 9-10 bölüm kadar internetten indirip izlemiştim =) Güzel, fena değil ama dişi terminatörü sevmemiştim nedense.. Çok masum yüzü var yakışmıyo Razz

Üye

LastOfTheMajeres yazmış:
Lost'tan sonraki bocalama dönemimde 9-10 bölüm kadar internetten indirip izlemiştim =) Güzel, fena değil ama dişi terminatörü sevmemiştim nedense.. Çok masum yüzü var yakışmıyo Razz

En tehlikeli olanlar masum yüzlülerdir.   Bu kural değişmez, gene de onlara güvenilir.

ÖZDEMİR ASAF
Üye
Üye

İkinci bölümü şuan yayında ,
bilgilerinize,

ÖZDEMİR ASAF
Üye
Üye

...Yeni gördüm burayı kaçırdım be üfff

Üye

ey gidi eskiden biz sınıf başkanına dişi terminatör derdik puhaaa onu oynatsalar varya korku filmi gibiydi kız ya disipline az gitmedim onun yüzünden

Üye

İzleyen arkadaşlar yorumlarınız nedir. Ben 1-2 bölümünü izledim ve pek beğenmedim.  Çok sıradan, sıkıcı geldi. Filmindeki heyecan yok.

ÖZDEMİR ASAF
Üye
Üye

Terminator:The Sarah Connor Chronicles
-Ben fanatiklerdenim ve neredeyse tüm bölümleri izledim...
-Aslında güzel bir kurgusu(İnsanlığın yokolduğu ve makinelerin hükmedeceği bir gelecek... Bu gerçekliği engelleyebilecek tek kişi henüz 15 yaşında bir çocuk. Sarah Connor ve oğlu John Connor, makinelerin hükmedeceği ve insan ırkının sonunu getirmeyi planladıkları bir gelecekten haberdar olan tek kişiler. Sarah Connor’ın oğlu gelecekte direnişin lideri olarak makinelerin emellerini gerçekleştirmelerinin önündeki tek engel olacak. Başkaları bu gerçeği henüz bilmese de Sarah ve oğlu, öldürülmeleri için gelecekten gönderilen insan görünümlü suikastçi makineler “Terminator”lar ve makinelerin ayaklanmalarını başlatan yapay zeka sistemi Skynet hakkında her şeyi biliyor.) var hani 3 den önce 2 den sonra tarzında da bence oldukça hoş bir sloganları da var
-Ama söylediğiniz gibi şu dişi terminator cidden yakışmamış biraz fazla güzel John Connor'ı koruması gerek baştan çıkarması değil..
-Filmdeki heyacanları dizilerde,kitaplardaki heyecanı filmlerde(sinemalarda) alamazsın..Hayat böyle ne yapalım??
-Ancak minenin sıkıcı ve sıradan düşüncesine katılmıyorum..
-İzlemenizi de şiddetle tavsiye ediyorum.
-Buradan Asla GEÇEMEZSİN.!!

Düşecekmişim gibi içimin derinliğine
Başım dönüyor yükseklerden
Çekiyorum beni kendi derinliklerime"
Üye
Üye

Gönül dilerdiki  CNE deki diğer diziler gibi örneğin 24 gibi geyecan dorukda olsun. Bir beklenti olsun ama karamaşık bulmacalar dizisinde kendimizi kaybedip gene bulalım. Beni hayal kırıklığına uğratan kısmı belkide kahramanlarımızın pürüzsüz oluşu, Sarah güzel değil güçlü bir kadındır, dizide bunu göremiyorsınuz. John teknoloji dahisi olması gerekirdi burada çok pasif. Belki ilerleyen bölümlerinde biraz hareket olur.
Ve  
Buradan Asla GEÇEMEZSİN.!!!  Yüzüklerin efendisinden değil mi ?

ÖZDEMİR ASAF
Üye
Üye

mine yazmış:

Ve  
Buradan Asla GEÇEMEZSİN.!!!  Yüzüklerin efendisinden değil mi ?

Fark ettin mi bilmem ama ben bir Yüzüklerin Efendisi manyağıyım..Kısacası ''Buradan Asla GEÇEMEZSİN..!''  

Düşecekmişim gibi içimin derinliğine
Başım dönüyor yükseklerden
Çekiyorum beni kendi derinliklerime"
Üye
Üye

Fark etmez olur muyum seni ve fanatikliğini.  

ÖZDEMİR ASAF
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> FANTASTİK SİNEMA

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri