| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 16 Tem 2008 |
| Mesajlar: 153 |
| Konum: zifirin son halkası... |
|
|
oğlum sakin ol... 26.08.2008, 20:49 |
|
|
Sakin ol evladım telaş yapma ben birine bakıp çıkacaktım...  |
_________________ ikiye karşılık binlerce kötü yaratık yeter mi onun ilahi bakışları...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 231 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 668 |
| Konum: Boşluk |
|
|
off be kaptan 27.08.2008, 9:22 |
|
|
Benim gıcıkılıs azrişkodan ayrılamıyo işte. Bizide al minübüse. Şuracığa kıvrılırız. Bak kızdırmayın gıcıkılısı püfff der yakar sizi, vallahi karışmam.
Yaw şu küçük çoçukda kim? GICIKILISSS ÇABUK DÜZELT ŞU ADAMI !!! offf bıktım senin şu kıskançlığından.
Kaptan kusura bakma ya senin babanı görmedik, biraz ilerede idare var oraya danış ne zaman gelmişti yıl, ay gün falan filan .. işte orası sana yardım eder. Çalıştır artık şu motoru.
Hey sen içerideki, hala mı ağlıyosun  |
_________________ BAKİ
Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Moderatör
| Kayıt: 03 Oca 2008 |
| Mesajlar: 142 |
|
|
|
heyyt 27.08.2008, 21:00 |
|
|
noluyor burada. bu hat kaçak, vergisi ödenmemiş. ne iş? |
_________________ İkilem;
Gözle görülür, elle tutulur
soyut gerçeklerin mantıksızlığında
en harlı alevlerin küllenişi gibi
ya da küllerin alevlenmesi
ben bir ikilemim, sana
bana
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 430 |
|
|
|
ya bir şu tokmakla bir oyna 28.08.2008, 21:32 |
|
|
bakalım belki ineriz aşşa geri.çevir tak çıkar yap bir şeyler. |
_________________ Aşk istiyorduk ağızdan damardan
Gözler parlasın soluk açılsın.
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
hulen hiç anlamam 29.08.2008, 6:04 |
|
|
napayım ki şimdi ben de anlamam motordan.küçükken bisikletin zinciri atınca takıyodum.benzer bir şeyse motor arızası yardım ederim.çok hızlı takarım haa zinciri.yarışta zincirim çıkardı takardım zinciri bir de üstüne sonuncu olmazdım.şu hayvanın sırtına binsek olmaz mı?onun alevleri yakar mı abla? |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Sormak gerek 29.08.2008, 15:56 |
|
|
gıcıkılıs tatlım söle bakimm.. bak şurada gözü yaşlı ufacık -tefecik bi abi var, heh işte orada, yolculuğa seninle çıkmak istiyo nedersin ?
Bak pis pis sırıtma öle, dur dur YAPMA DEDİM ! BIRAK ADAMI DURR!!! Bak biratafını yakacaksınnn dedim ve gitti.. afferin sana yaktın adamı, şimdi cehennemin dibinde nerden bulacağız doktoru.
Sana yaklaşma dememiş miydim
Hey kaptan! bişiler yap, yanıyo adam  |
_________________ BAKİ
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
korkma evladım... 29.08.2008, 17:06 |
|
|
Yananı görür Allah ama küçük sevgi pıtırcığı ev hayvanlarına allerjim var özllikle de ateşli nöbetler geçirenlere bununki bayağı ileri anlaşılan uzak tut yavrucuğum bunu insanlardan, aşısı var mıydı hay aksi bu çocukta iyi birine benziyordu o deyyusu bulacaktı fazla acıyor mu evladım ben de bir iksir var yanıklara iyi gelir ama fanilerde nasıl bir etki yapar bilemiyorum... Sana diyorum sevgi pıtırcığı bu hayvan gıcıkılıs mıdır kıçıkıllı mıdır nedir çok fena bakıyor bana, bak al şunu yoksa tırpanımı yne çıkarırım pelerinimin altından haaa ona göre...  (babacan olalım gönül dostu olalım dedik ettiğinize bakın, umarsız bir çocuk gibi alaya alınıyoruz, kurt kocayınca itin maskarası olurmuş, al şu iki başlı iti başımdan...)  |
_________________ ikiye karşılık binlerce kötü yaratık yeter mi onun ilahi bakışları...
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
ver ver yanıyor her yerim 29.08.2008, 18:18 |
|
|
hmmm tadı da ekşiymiş.ne var bunun içinde?bir etki de yapmadı ağrıyor heryerim hala ne zaman gösterir etkisini? |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
ah be oğlum... 29.08.2008, 19:48 |
|
|
Yavrum naptın onu içmeyecektin... zuhaha  Tabi etki yapmaz yanan yerlerine (!) sürmen gerekiyordu, hangi devirde yaşıyorsun iksir dediysek... Ben sana demiyor muyum her bulduğunu ağzına sokma diye... Üfff üfff neyse biraz üfleyim geçirmeye çalışalım şu cadıdan tekrar iksir bulayım da doğru tedavi uygulayalım bari bu arada düşündün mü şu sapık şairi tanıdık geliyor mu bir yerlerden...
Heeyyy şoför, evlat gitmiyor muyuz, daha yapamadın mı şu arabayı ona da bir büyü falan yapayım of deyip poff deyip uçurayım mı ha ne dersin?... -Ala da ula sihirli bula bibidi babi di buuuu-.... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
allaa alaaaaa 30.08.2008, 6:18 |
|
|
boyacı küpü değil bu altına girdik bakıyoz işte!allaaam ya!anlıyosan gel sen yap!töbe töbeeeeeee!kaç aylıksınız siz yaaaa?şişşşt genç!hah sen ,lan nerde bu muavin?salla onu sen!sen!bakınma saf saf etrafına...sen be sennnn!ver şu anahtarı!17-18'i ver ver....sallanma hadi!aksam olcak!ne bilim nezman olcak bende sis heryer benmi buğulu görüyorum hala.kafamımı çarptım.
eeeh...ıh!
bak bak!
bu Vites kutusunun içerisinde yan tapa seviyesinde dişli yağı bulunmalıdır eee...öndede arkadad yağ kaçağı var!şanzıman bozulmuş.hayır araç çalışıyor yaptım ama kalkmıyor.bugün burda olmaz bu.herkez alsın eşyasını.
ee telefon nerden aççam?ekip?lan nere bu raa yaaaaa!!!???bi doğru dürüst adam yok ki yol saralım!  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
bu minübüs hemen buradan gitmeli, HEMEN!! 30.08.2008, 10:36 |
|
|
Ne yapsak ? gıcıkılıs bırak Azrişkoya takılmayı. Burada daha önemli sorumlarımız var,. Arkamızdalar. Kara şövalyelerin zırhlarının çıkardığı o korkunç sesi duyabiliyorum. Büyülerini hissetmiyor musunuz ? Sonumuz gelmek üzere.
Hey kaptan acele et, hemen buradan gitmeliyiz.  geliyorlar.
 |
_________________ BAKİ
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
|