Sevgili Kilgarvan,benim türlü kaprislerimi ve hatta birkaç küfürümü görmezlikten gelip sitede kalmamı sağaldığın için teşekkür ederim.Sen iyi bir dostsun.Yine ne oldu lan? diyenleri duyar gibiyim..birşey olduğu yok...bıktım,yoruldum veya canım böyle olmasını istiyor.Bu sitede iyi zaman geçirdim.Bunun için de teşekkürler.E nedir yani niye törenle gidiyorsun birader tutan mı var? yok:) elbette yok:)
onu dene bunu dene şuna tutun ona inan şundan vazgeç ötekine bağlan...saçma yani...olmuyor...ne yaparsam yapayım olmuyor...
bak şimdi fantaziye bak..ben geberip gideceğim sonra benim yazılarım bulunacak ve diyecekler ki,''ooooo süper bir yazarmış bee iyi oldu keşfettik ne güzel oldu!'' diyecekler..sonra eserlerim basılacak ve ben cehennemde telif paralarıyla kendime buzdolabı alacağım
aşk var eskilerden,sonra para,sonra korkular sonra şu sonra bu...bizleri ayıran bu şeylere verdiğimiz tepkilerdir.
kısacası ben yüzme bilmeyen balığım

geberip gitmek en iyisi...veya ne bileyim işte...hani bir defasında şey demiştin Kilgarvan,''bu sefer gidişine sanırım pek üzülmeyeceğim...'' yahu ben bu kadar net olamadım işte.
neyse lafın sonu yok...denedim olmadı...bari yazayım dedim o biraz olur gibi oldu...sonra başka şeyler girdi devreye.anlamsız biriyim...gelecek yok...huzur yok vs.
yazılarımı okuyup yorum yazan veya sadece okuyan herkese teşekkür ederim.
hadi eyvallah