Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» DİĞER YAZILARINIZ
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Sevgili Kilgarvan,benim türlü kaprislerimi ve hatta birkaç küfürümü görmezlikten gelip sitede kalmamı sağaldığın için teşekkür ederim.Sen iyi bir dostsun.Yine ne oldu lan? diyenleri duyar gibiyim..birşey olduğu yok...bıktım,yoruldum veya canım böyle olmasını istiyor.Bu sitede iyi zaman geçirdim.Bunun için de teşekkürler.E nedir yani niye törenle gidiyorsun birader tutan mı var? yok:) elbette yok:)

onu dene bunu dene şuna tutun ona inan şundan vazgeç ötekine bağlan...saçma yani...olmuyor...ne yaparsam yapayım olmuyor...

bak şimdi fantaziye bak..ben geberip gideceğim sonra benim yazılarım bulunacak ve diyecekler ki,''ooooo süper bir yazarmış bee iyi oldu keşfettik ne güzel oldu!'' diyecekler..sonra eserlerim basılacak ve ben cehennemde telif paralarıyla kendime buzdolabı alacağımSmile

aşk var eskilerden,sonra para,sonra korkular sonra şu sonra bu...bizleri ayıran bu şeylere verdiğimiz tepkilerdir.

kısacası ben yüzme bilmeyen balığım Smile geberip gitmek en iyisi...veya ne bileyim işte...hani bir defasında şey demiştin Kilgarvan,''bu sefer gidişine sanırım pek üzülmeyeceğim...'' yahu ben bu kadar net olamadım işte.

neyse lafın sonu yok...denedim olmadı...bari yazayım dedim o biraz olur gibi oldu...sonra başka  şeyler girdi devreye.anlamsız biriyim...gelecek yok...huzur yok vs.

yazılarımı okuyup yorum yazan veya sadece okuyan herkese teşekkür ederim.

hadi eyvallah

Üye

Sad Biz de size teşekkür ederiz değerli paylaşımlarınız için. Umarım kısa süreli bir gidiş olur

Üye

fatih?takılıyordum forumda?Eğleniyorduk da ne bu telaş birden intihar falan etmeyeceksin değil mi? Shocked

Üye
Üye

döh!

raskalnikov yazmış:
fatih?takılıyordum forumda?Eğleniyorduk da ne bu telaş birden intihar falan etmeyeceksin değil mi? Shocked
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Yönetici

"Gitmek" Fatih Uzuner'in yarısıdır. Öteki yarısı "gelmek"tir. Yakında döner. Endişeniz olmasın.
Üye
Üye

Gidemez, giderse de gelir. Çünkü ben daha çok Fatih Uzuner yazmaları okuyacağım. İnanmam, olmaz böyle şey!
Üye
Üye

Özgürlük. Bu o kadar harika bir duygudurki, kimsenin sınırlamasına ve esir etmesine izin vermemek gerekir. Ruha zincir vurulur mu?

Gitmek isterse gider. Hoşçakal demededen , nedeni niçiniyle  usulca gitmeli.   Sevgili Şûmul'ün  Gezgine Mektubunda  ( Öyküler bölümünde)  yazdığı gibi. Sanatçı ruhlu insaların içinde hep bir gezgin vardır. Onlar varoluşu arar, el değmemiş güzelliği aralar. Onlar saf ruhu ararlar. Kimileride kendi benliğini arar.

Yolun açık olsun Fatih Uzuner. Olurda bir gün kesişir ise yollarımız. Daha dün buradaymışsınız gibi sıcacık bir merhabayla karlışacağım sizi.

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.

ÖZDEMİR ASAF
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZI ATÖLYESİ -> DİĞER YAZILARINIZ

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri