Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» FANTASTİK HABERLER
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Hayri Potur Harry Potter’a karşı
İSTANBUL - Yayınevinden yapılan açıklamada, çocukların “yazar dedesi” Muzaffer İzgü’nün, tüm ünyada satış rekorları kıran Harry Potter serisinin kahramanı Harry’e rakip, yepyeni bir kahraman olan Hayri Potur’u kaleme aldığı bildirildi.

Açıklamada, Hayri Potur’un, Harry Potter gibi sihirli güçleri bulunmadığı, geniş bir hayal gücüne sahip olduğu belirtildi.

Çalışmalarında yerli motifleri kullanarak Türk çocuklarına hitap etmeyi tercih eden İzgü, daha önce “Süperman İstanbul’a düştü” isimli bir başka öyküyü de kaleme aldı.

“Hayri Potur Harry Potter’a Karşı” dizisi İzgü’nün, “Anneannemin Akıl Almaz Maceraları” ve “Ben Çocukken” dizilerinden sonra gelen yeni dizisini oluşturuyor.

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.

ÖZDEMİR ASAF
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Böyle şeylere ne itimat ederim ne de okurum. En kısa zaman da unutulan bir kitap olacaktır. Gözümde pek bir değeri yok. Barry Trotter adlı seri kitap gibi herhalde. Okumaya değmezler. Razz

Üye

severdim küçükken okurdum.şimdi ne durumdadır nasıl yazıyordur bilemem ama iyi bir çocuk kitabı yazarı.öbür eserleri de fena sayılmaz.

Üye
Üye

bir fikir desem...?hı?
Üye
Üye

Arkadaşlar, bu bir çoçuk kitabı. Okumadan fikir beyan etmekde doğru olmaz gibi geliyor bana.

Kitabın başlığına bakıpda kıskanç çoçuklar gibi bu da ne böyle demeden önce bir düşünün. Ortada bir kahraman var ve bu kahramanı Türkiye ye konuk etmiş öyküsünde bir yer vermiş bir yazar var. Batman superman'e a karşı , Örümcek adam birilerine karşı oluyorda bizim hayri Potur neden harry Potter karşı olmasın ki.

Bu bir kopyalama gibi değilde bir kahramanın başka bir kahramana konuk olması gibi düşünürseniz çokda kötü bir fikir değilmiş gibi  geliyor bana.
   Bir gerçek daha var ki, bu kitap çoçuk kitabıdır, H.Potter kitaplarının okuyucusunun yaş ortalaması daha yüksektir. Kuşaklar arası fark var. Abisinin okuduğu H.Potter'ın kendi kitabında olması küçük okuyucuya nasıl bir his vereceğini düşündünüz mü ? Biraz gıpta, biraz özen, biraz da kıskançlık. Kardeşler arası  uyum işte.

Bence Muzaffer İzgü güzel bir iş başarmış. İçeriği ve  konusuna gelince, bir ara temin edip okudukdan sonra  yazacağım . Benimde küçük kuzenlerim var, belki onlarda benim kitaplarıma gıptayla bakıyorlardır. yeterki okusunda bir kişi bir kişidir.

Sevgi  ve Saygılarımla,

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.

ÖZDEMİR ASAF
Üye
Üye

saçma diyorum ve diyorum ki bunlar reklam kokan hareketler....hiç te yaratıcı değil...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Çok güzel hareketler bunlar lolipopualloplop   Hayriye poturcan olsa daha iyiydi  lol

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> FANTASTİK HABERLER

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri