| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 11 Tem 2008 |
| Mesajlar: 196 |
|
|
|
Şimdi... 04.09.2008, 22:21 |
|
|
Şimdi şöyle oldu sevgili Elerki: Biz, Helioss nickli Kezban Sabısübyandoğrar'ı yarım saat önce yakalayıp içeri tıktık bile, fakat site onu yakalamak için kurulmuş olsa da, bir çok fantastik edebiyat severi de kendine çektiğinden ve Helioss da bu sitenin önemli üyelerinden biri olduğundan, onun yerine yıllardır Helioss olmak üzerine eğitim alan ajanlarımızdan birini yerleştirdik. Şu anda sitede yazmakta olan işte bu Helioss-Ajanımızdır. Size farkı anlamayacağınız konusunda garanti veririm. Ve site de yoluna eskisi gibi devam edecek.
Değil mi 'Helioss'?
Not: Bu mesaj on saniye sonra kendi kendini yok edecektir, lütfen ekrandan uzaklaşın!
 |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 18 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 198 |
| Konum: İstanbul |
|
|
Vay be... 04.09.2008, 22:45 |
|
|
Vay be. Ben yeniyim burada tabi. Bu tür şeylerden haberdar olmamam doğal takdir edersiniz ki. =P
Sitemizin gizli yönlerini açığa çıkarmanızı sağlayan kırdığım pot için özürlerimi sunarım. =P |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 12 Tem 2008 |
| Mesajlar: 178 |
| Konum: Var la Yok aRasI |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
=)) 05.09.2008, 2:17 |
|
|
=)))) Harikaymış! =))) Tanrı da sizi güldürsün. Bu saatte... =)) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Tem 2008 |
| Mesajlar: 153 |
| Konum: zifirin son halkası... |
|
|
Re: Şimdi... 05.09.2008, 11:26 |
|
|
| Şûmul yazmış: | Şimdi şöyle oldu sevgili Elerki: Biz, Helioss nickli Kezban Sabısübyandoğrar'ı yarım saat önce yakalayıp içeri tıktık bile, fakat site onu yakalamak için kurulmuş olsa da, bir çok fantastik edebiyat severi de kendine çektiğinden ve Helioss da bu sitenin önemli üyelerinden biri olduğundan, onun yerine yıllardır Helioss olmak üzerine eğitim alan ajanlarımızdan birini yerleştirdik. Şu anda sitede yazmakta olan işte bu Helioss-Ajanımızdır. Size farkı anlamayacağınız konusunda garanti veririm. Ve site de yoluna eskisi gibi devam edecek.
Değil mi 'Helioss'?
Not: Bu mesaj on saniye sonra kendi kendini yok edecektir, lütfen ekrandan uzaklaşın!
 |
Doğrudur efendimiz, onun yokluğunu aratmayacağım kesin... İçiniz rahat olsun- ne diyordu hah buldum- efendiciğim!... Bir de şey vardı sanırım:pupuhaha...  |
_________________ ikiye karşılık binlerce kötü yaratık yeter mi onun ilahi bakışları...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 31 |
| Konum: Sislerin kalbindeyim^^ |
|
|
[Şimdi..] 05.09.2008, 16:23 |
|
|
 Çok komik ya
Not: Diyecek bir şey bulamadım da  |
_________________ ... Vivez La Nation. ...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 442 |
|
|
İşe Bakın 07.09.2008, 14:16 |
|
|
Arkadaşlar rüyamda boks yapıyordum. Önce biraz tırsıyorum. Çünkü hiç tecrübem yok ve karşımdakinin yumrukları sert. Ama sonra eldivenleri elime geçiriyorum ve boksa başlıyorum. Sağdan soldan adamın böğrüne indiriyorum. Devamı ya hafızamı terketti ya da hiç olmadı. Milyon Dolarlık Bebek'i geçen gün izlemiştim. Ondan etkilenmişim. |
_________________ BURADAN ASLA GEÇEMEZSİN!
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 417 |
|
|
|
ben rüyalarımda dövüşemiyorum 07.09.2008, 14:31 |
|
|
vuruyorum ama o kadr cılız oluyor ki  zaten ayda yılda bir rüya görüyorum onda da sinir olduğum adamları dövemedikten sonra  |
_________________ Aşk istiyorduk ağızdan damardan
Gözler parlasın soluk açılsın.
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Son iki gecelik rüyam 13.09.2008, 22:08 |
|
|
İki gece önce havada giden yolcu uçağının penceresinden çıktım, biraz serinledim ve tekrar içeri girdim. Sonra yaptığım deliliği düşünüp şaşırdım.
Dün gece de evimin balkonunda 5-6 tane kurt vardı ve kapıyı itip içeri dalmaya çalışıyorlardı. Bende kapıya dayanmış onları engellemeye çalışıyordum.
İkisi de uzun uzun anlatılacak rüyalar ama kabaca bu kadarı kafi. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Falas, 13.09.2008, 22:12 |
|
|
Falas,
Anlatsana ya. =D Güzel olacağa benziyor. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Çok uzun olur 13.09.2008, 22:16 |
|
|
Ya çok uzunlar anlatmaya kalksam sayfa sayfa bitmez. Bu anlattığım devede kulak. Daha rüyalarda söylemediğim en az 10 kişi var. Belki başka bir zaman. |
|
|
|
|
 |
|
|
|