Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» FANTASTİK SİNEMA
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Türkiye'de 'Kuzey Işıkları' adıyla yayınlanan fantastik romandan sinemaya uyarlanan 'Altın Pusula' filmi 260 milyon dolarlık bütçesiyle tarihin en pahalı filmi olmaya aday. ''Altın Pusula'', dünya ile aynı anda 7 Aralıkta Türkiye'de de vizyona girecek.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

İlk mesajını bu filmle ilgili yazdığına göre,kitabını çok sevmiştin anlaşılan.Ben kitabını da okumadım ama demek ki artık önce filmini seyredeceğiz,kitabını da sonra kısmetse.

Hoşgeldin siteye bu arada Smile

Üye

Evet gerçekten çok beğenmiştim kitabı, insanı farklı diyarlara götüren bir kitap, filminin gelmesine de çok sevindim, böyle bir kitabın filminin yapılması fantastik okurlara çok güzel bir hediye oldu...    hoşbulduk bu arada
Üye
Üye

filmi bende duymuştum,fragmanlarını izledim.güzel bir filme benziyor.Sinemada film yok pek zaten. Aralık gelsede izlemeye gitsek...kaliteli filmlerin sayısı gitgide azalıyor zaten...  Wink

Üye

ilk kitabını okumadm ama filmini izledikten sonra Altın Pusula keskin bıcak 'ı almayı düşünüyorm

Üye

Filmi çok kötüydü. Kitabı baştan akumak gerekli, keskin bıçakta güzel . Tavsiye ederim.

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.

ÖZDEMİR ASAF
Üye
Üye

aslına bakarsanız öyle fantastik edebiyat meraklısı değilimdir pek. zaten siteye de hani bir renk olsun diye arada bir girerim. ancak daimiyimdir, az olsun öz olsun hesabı. karınca kararınca kendi kapasitemizce bir şeyler yazar çizeriz, filmiydi kitabıydı. şimdi bu  girizgah da neyin nesiydi demeyin. yorumum filme olacak, kitaba değil zira okumadım okumayı da düşünmüyorum. vicdani açıklamasını yapalım dedik, fena mı ettik yani?  Very Happy  

film (ilk filmi) tek kelimeyle berbattı bana kalırsa. çocuk filmi desem değil, yetişkinlere hitap ediyor desem hiç değil. saran bir konusu yok, sanatsal açıdan bir değeri yok. yok da yok ...

belli ki ortada olan tek şey para.
bizim buralarda da parasıyla rezil olmak deniyor böylelerine.  
neyse kısmet Very Happy
Üye
Üye

Zaten değer olarak sinama filmleri kitaplardan öte değil. Asıl verilen duygu ktabında. Eğer değer kitaba verilmesse bu filmede aktarılamaz.Önce filmi cekenlerin kıtabı anlamsı lazım.Belkide oynayanlarında.Ama hiç birinin açıp bakıp ne olduğunu okuduklarını sanmıyorum.Bu her filmdede aynı. Acaba kitabn yazarı ne düşünüyor film hakkında  merak ediyorm.Ama film yinede okadarda yerden yyere vurulacak kadar değildi. Sadece kitabı aktaramadı. Bir film olamaktan öte gitmedi sonuçta idare eder %50. Ama bu kitabın değerini düşürmez kıtabı tavsiye ederim bir kaç parcasına baktm okudumm ama daha almadm yakın zamanda Miras üçlemesinin brisingr kitabı cıktıktan ve onu okuduktan sonra inşallah altın pusula keskin bıcak'ı insallah filmi cıkmadan almayı düsünüyorm...

Üye

film kesinlikle berbat...bu nasıl fantastik yaa.oraya ucunca bir kaç sihir olunca fantastik olmuyor o lezzeti vermiyor işte.olmamış...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Kitap in Film out gibi    puhahahaahhahah_zuha_

Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> FANTASTİK SİNEMA

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri