| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 12 Tem 2008 |
| Mesajlar: 178 |
| Konum: Var la Yok aRasI |
|
|
DÜNYAMIZDAKİ HANGİ HAYVAN DAHA FANTASTİK???:) 02.10.2008, 13:04 |
|
|
Kitapları bir kenera bırakıp biraz gerçek dünyaya dönelim. Etrafımızda bir çok hayvan var.Bunlardan hangilerini kitaplarda okuduğunuz o fantastik yaratıklara benzetiyorsunuz.
Ben yarasalar ve akrepler diyorum.Bunlar dahada büyük olsalardı ejderhalara veya başka bir şeye gerek kalmazdı  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 417 |
|
|
|
derin sularda yaşayan canlılar 02.10.2008, 13:19 |
|
|
mağaralarda yaşayan böcekler.aslında bütün böcekler... karıncalar dünyası zaten fantastik bir dünya bernard werber'in karıncalar ve karıncaların günü adlı kitaplarını öneririm... |
_________________ Aşk istiyorduk ağızdan damardan
Gözler parlasın soluk açılsın.
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 659 |
| Konum: Boşluk |
|
|
Kelebekler 02.10.2008, 20:25 |
|
|
Çok ürkütücüler. |
_________________ BAKİ
Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Moderatör
| Kayıt: 03 Oca 2008 |
| Mesajlar: 139 |
|
|
|
karıncalar 02.10.2008, 20:45 |
|
|
karıncalar...karıncalar...karıncalar...
insana en yakın, ondan apayrı başlı başına bir ırk gibiler. |
_________________ İkilem;
Gözle görülür, elle tutulur
soyut gerçeklerin mantıksızlığında
en harlı alevlerin küllenişi gibi
ya da küllerin alevlenmesi
ben bir ikilemim, sana
bana
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
kelebeklerden inanılmaz korkarım 02.10.2008, 22:14 |
|
|
bazı insanlar onları omuzlarına falan alıyorlar gerçekten inanamıyorum.ya çok korkusuzlar ya da hiç bir kelebeğe yakından bakmamışlar.zaten kelebeğin uçması da bir garip gelip bana çarpıcak tozlarını üstüme dökecek diye öyle çok korkuyorum ki  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Kelebek :( 02.10.2008, 22:17 |
|
|
raskalnikov, kesinlikle katılıyorum sana. yakından bakılıncada ürkütücüler uzaktan da. O incecik bacaklar uzun antenler. Gözler bir tuhaf. |
_________________ BAKİ
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
içim bir kötü oldu 02.10.2008, 22:19 |
|
|
gece bol kelebekli bir rüya beni bekliyor  çıkmaz şimdi aklımdan. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 22 Hzr 2007 |
| Mesajlar: 84 |
|
|
|
Kelebekler... 03.10.2008, 8:55 |
|
|
Aklıma ilk gelen canlı oldu. Hem çok zarifler, hem de aynı derece de ürkütücü.. Ondan sonra da denizin karanlık sularında yaşayan canlılar var tabii.. |
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 18 Ksm 2007 |
| Mesajlar: 54 |
|
|
|
Megalodon 03.10.2008, 10:45 |
|
|
18 - 1.5 milyon yil once yasamis tarih oncesi bir canli. Devasa bunyesi icin gerekli olan enerjiyi balina yunus vb canlilari yiyerek elde ediyor. Gunumuz kopekbaliklarinin atasi. Ancak bir yerlerde halen yasadigina dair kanitlar bulan bilim insanlari da yok degil. Eger bir gun gercek bir megalodon bulunursa benim oyum bu canliya gidecek.
Hazir elimizin altindaki canlilardan ahtapot murekkep baligi veya kalamar da oyumu alabilir. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 18 Ksm 2007 |
| Mesajlar: 54 |
|
|
|
Xamarillo nun Laneti nden bir bolum 03.10.2008, 12:13 |
|
|
Xamarillo nun Taci ni tamamlayacak son parcayi elde etmesi artik an meselesiydi. Kutsal Megalodion un burnunun uzerinde yaptigi denge hareketleri kor noktada kalmasini sagliyordu. Devasa yaratigin korku feromonlarini algilayan hassas burnunun yakaladigi tek sey yosun ve on mil ilerideki balina surusu idi. Asagi dogru burguya gectigi anda farkedilecegini bilen Taimare ellerini arkada birlestirip perdeli ayaklari ile golge dansina devam etti. Biraz sonra katliam baslayacak ve kendisi icin uygun ortam olusacakti. Saygi… Hissettigi sey buydu. Su anda Atalar Zamani ndan kalma Yosun-su Birligi nin son uyesi ile beraber yuzmekte idi.
Kazanacagi san ve sohret hayalleri algisinda hic bir bosluk olusturmadi. Megalodion balina surusune alttan vurdugu anda dislerin arasindan agzin icine girdi. Buyuk havuz tehlikelerle doluydu. Guclu turbulansin icinde cevik hareketlerle akarak kendini once damak ceperine yapistirdi. Hemen ardindan gelen uc yuz elli kiloluk bir et parcasinin uzerine atlayip vantuzlu parmaklarini ete sabitledi. Artik dunya mavi degil kirmizi idi ve bu gorusunu kisitliyordu. Milyonlarca kucuk et parcasi. Havuzun nasil bir yere ciktigi bilinmez arka kapisina dogru ilerlerken Okyanus Bekcisi nin keyifle kendi ekseninde donmesi bir anda altta kalmasina neden oldu. Dev et kitlesinin altindan son anda kayarak yana tirmandi. Zaman yer cekimine meydan okuyan cilgin bir kum saatinin kumlari misali ilerledi. Ve girdaplarin icinde yolunu ararken onu gordu. O hic bitmeyen anda balinanin harap bedeninden sicrayip en arka disin etine tutundu. Kavallion Kamasi ni cekip devasa dise takilmis parcayi tek hamlede cikardi. Buyulu bicagi kendisine veren kisiye edecegi tesekkuru daha sonra dusunecekti.
*** |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 13 Ksm 2008 |
| Mesajlar: 164 |
| Konum: hadımköy |
|
|
İğrenç Resimler 14.11.2008, 21:40 |
|
|
|
Yeniden ölürüm bir gün
Yeniden tekrarlanır kısır döngü
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 852 |
|
|
|
DERİN SU BALIKLARI 14.11.2008, 22:08 |
|
|
Yeryüzünde pek az canlı, okyanusların karanlık diplerinde yaşayan yaratıklar kadar korkunç olabilir. Zifiri karanlık sularda birbirlerini dahi göremedikleri için asırlar boyu rahat rahat çirkinleşebilmişlerdir. Sonuncu fotoğraf pasifikte yaşayan akıl almaz büyüklükte bir denizanasına ait. Denizanaları bazen bu fotoğrafta görünendekinden bile büyük boyutlara ulaşabiliyorlar.
.
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 13 Ksm 2008 |
| Mesajlar: 164 |
| Konum: hadımköy |
|
|
devana? 14.11.2008, 22:26 |
|
|
Dev kalamar ahtapot filan bilirdim ama bu ne???!! |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
deniz anaları 15.11.2008, 17:07 |
|
|
Benim bildiği 45 santime kadar çıkabildikleriydi. Bunları bilmiyordum. Nasıl devasal bir şeydir bu  |
_________________ BAKİ
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
|
|