Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» GENEL TARTIŞMALAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Kontür alıp evime doğru giderken birden yolumu değiştirip başka bir sokağa girdim.Gerçektende neden girdiğimi bnde bilmiyorm. Biraz ilerledikten sonra sağ tarafta kaldırımda bir adamın eski ikinci el romanlar sattığını gördüm. Gidip bir göz atayım dedim. Hepsi dugusal kitaplardı.Biraz daha baktıktan sonra gözüme diğer kitapların altında kalan gedik savaşları efsanesi 1 takıldı. Hemen alıp inceledikten - sayfaları tammı diye - sonra 5 ytl ye kitabı aldım.
   Aranızda bu seriyi okuyan varmı. Nasıl bir kitap? Ona göre bu ktabı bitirdikten sonra diğer serilerinide alacağım...

Üye
Üye

Bu seri hakkında çok konuştuk, yazdık dillendirdik, yazarlar kısmında bulabilirsin.
Tavsiye edebileceğim ender serilerdendir.

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Harika bir seriye giriş yapmışsın.Senin için bu seri başka ülkelere gitmek oraları gezmek gibi olacak.Yani başka dünyalar göreceksin ve onları yakından tanıyacaksın.Benim ilk okuduğum seriydi.Çok harika ve mükemmel.Kahramanlarıyla, kurgusuyla, anlatımıyla yepyeni bir maceraya atılıyorsun... Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

gedik savaşlarını yüzüklerin efendisinden daha zevkli buluyorum.karakterleri çok içten yüzüklerin efendisindeki karakterler bir garipti:Dbelki çeviri yüzündendir ama çok kibar ve sıkıcı konuşuyorlardı.gimliyle legolas merry ile pippin replikleri olmasa herhalde sıkılırdım okurken...

Üye
Üye

Yüzüklerin Efendisi serisi ile karşılaştırdığımda benim için epeyce sönük gelmişti. shara nın kılıçlarından sonra tavsiye edebileceğim,  ilk okuyucular için bir seri. Yüzüklerin efendisi ileri seviyede okunması gereken bir kitap. Benim fikrimce bu seriyi daha sonra tekrardan bir göz atman  senin iiçin iyi olacaktır. O zaman kahramanlarını ve döngüsünü daha da bir içine sindirecek orta dünyanın var oluşuna ve bitişine tanık olacaksın.

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Üye
Üye

önerileriniz için teşekkürederim

Üye
Üye

gediksavaşları deyince kendimi tutamıyorum. Yüzüklerin Efendisi'nden sonra en sevdiğim seri. Özellikle Büyücü çırak ve ustayı okuduktan sonra Gümüşdiken kitabını aldığımda tiryakisi olacağım belliydi. Bence kaçırılmayacak bir seridir.
Mutlaka okumalısın. Tabii sırayla takip etmeyi unutma. Ayrıca yazarlar bölümünde Raymond E.Feist hakkında da yazılar var okuyabilirsin.  Very Happy
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> GENEL TARTIŞMALAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri