Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
» ÖYKÜLERİNİZ
Yazar Mesaj
Yönetici

Yahu arkadaşlar ben çok enteresan rüyalar görüyorum. Nasıl olacak, bilemiyorum. O kadar tuhaf ve muhteşem hisler yaşıyorum ki, pek lafazan biri olduğum halde bunları kifayetle ifade edebilmekten aciz kalıyorum. Size hangi birini anlatayım ki rüyalarımın?  Ama lütfen benimle ve rüyalarımla ilgilenin. Bana şevkat gösterin. Daha önce de bu konuyu açtım size ama hiçbiriniz en ufak bir tepki göstermediniz. Put gibi dikilip kaldınız olduğunuz yerde. Çok zor günler yaşıyorum. Hiç ilgilenilmiyor benimle. Vallahi boynunuzdan tutup silkeleyeceğim sizi haaa! Bu Falas'ta ne var, anlamıyorum? İki satırlık rüya anlatıyor, yaban arıları gibi başına üşüşüyorsunuz. Ama kovacağım o adamı bu siteden. Ondan daha yakışıklı olduğum halde kimse yüzüme bakmıyor. Ne var o püsküllüde, anlamıyorum ki?  
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Kilgarvan, sen rüyalarını anlatacaksın da ben okumayacağım. Daha önce yazdıysan da ben farketmemişimdir. Sen yaz ben de yorumumu yapayım. Belki ben de rüyalarımı uzun uzun anlatırım. Ama en korkulu rüyanın sitenin heklenmesi olacağından şüphem yok.

Üye

Evet! Site heklenmesi en korkuncu olmalı! =S =))
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

rahatlarsın Very Happy Kilgarvanın en korkulu rüyası bence sitede üye olmak olur lol

Yönetici

Hacklense ne olacak? Mutad aralalıklarla yedek alıyoruz. Bir miktar mesajımız kaybolur, hepsi bu. Sitemiz internet aleminin en güvenli sitelerinden biri olduğu halde "hacklenmeyiz, bize bir şey olmaz" diyemem. Gerekli tüm tedbirler alınıyor, sitemiz Türkiye'nin en büyük servis sağlayıcılarından biri ile çalışıyor ama yine de ne olur, ne olmaz. Hacklenmekten korkmuyorum arkadaşlar. Benim tek korkum sizleri kaybetmek (Amma palavra haaa).
Üye
Üye

raskalnikov yazmış:
rahatlarsın Very Happy Kilgarvanın en korkulu rüyası bence sitede üye olmak olur lol

Bakın Rakolnikov bana nasıl da yanıldığımı gösterdi. Düşünsenize Kilgarvan'ı şutlamışlar, üstüne de nanik yapmışlar.

Sitede üye olmaktan neden korkayım sevgili raskalnikov? Beğenmediğim sitede zaten durmam ki! Duruyorsam da, kurallarını ve işleyişini beğenmişimdir de ondan duruyorumdur. Beğendiğim bir sitenin yöneticilerine de neden sebepsiz yere dikleneyim? O tür insanların aklına şaşıyorum; koyduğumuz iki buçuk kuralı abes buluyor ama ne hikmetse ısrarla sitemizde barınmaya devam ediyorlar. Kovuyoruz, gizli kapaklı gelip yine buralarda dolanıyorlar. Sanıyorlar ki farkında değiliz bunun.
.
    Fantastikedebiyat.com neden ölmeyecek, biliyor musunuz? Çünkü reyting  uğruna kavgaya gürültüye pabuç bırakmıyor da ondan. Yavaş büyüyor ama bir aile gibi içten ve samimi biçimde büyüyor. Kendi evlatlarını, müstakbel yöneticilerini yetiştiriyor altyapıdan. Üyelerini cehaletle, çocuklukla, saçmalamakla itham edenlere karşı kartal kesilip, öz evlatlarını kanatları arasında kolluyor. Bu yüzden fantastikedebiyat.com zelil olmayacak. Olsa da küllerinden hep yeniden doğacak. Bunu buraya yazıyorum. (Amma da pohpoh verdim, amma da kostaklandım haaa)
Üye
Üye

Rüyamda anasayfanın değiştiğini gördüm. Çok güzel ve heybetli olmuştu. Eski hali yeni halinin yanında çömez işiydi. Şekli tam olarak hatırlayamıyorum ama Prince of Persie Warrior Within'deki prensin elbiselerinin desenlerine benzer desenler vardı her yerde.

Abdala malum olur derler. Ana sayfamızın yeni tasarımı hakkında yanıldığını söyleyemeyeceğim. İlyas başındaki bir yığın işten son rötuşları halletmeye vakit bulabilirse "güya"  bu ayın sonuna kadar yeni tasarımımızı faaliyete sokacağız. Nasıl bulacağınızı bilemem ama eskisinden çok daha iyi, çok daha dolu, çok daha içerikli olacağı ve o büyüklükte bir siteyi işletmek için bazı yeni moderatörlere ihtiyaç duyacağımız kesin. O yeni moderatörleri nerede buluruz, orasını bilemem artık. Sitesine şahin gibi sahip çıkacak, onu her hafta güncelleyecek, kendi evladı gibi bakıp büyütecek birileri var mı ki acaba yakın civarda? Görenler haber versin.
Üye
Üye

Hepinizin ilgisini çekebilecek bir rüya gördüm 2 gece önce. Peter Jackson kanser olmuştu ve ölmüştü. Cesedini bile tabutta gördüm. Çok üzülmüştüm. Kabus gibiydi. Yapabileceği filmleri kaçırdığıma nasıl da üzüldüm. Kahrolmuştum. Gerçeği ne kadar geç olursa o kadar iyidir.

Üye

Sevgili banannem derki ; birini rüyada ölü gördüysen onun ömrüne ömür katmışsın demekmiş.

ben rüyalarıı hep babanneme yorumlatırım. Ne de olsa eski toprak.

Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.

ÖZDEMİR ASAF
Üye
Üye

Kilgarvan yazmış:
      Sitede üye olmaktan neden korkayım sevgili raskalnikov? Beğenmediğim sitede zaten durmam ki! Duruyorsam da, kurallarını ve işleyişini beğenmişimdir de ondan duruyorumdur. Beğendiğim bir sitenin yöneticilerine de neden sebepsiz yere dikleneyim? O tür insanların aklına şaşıyorum; koyduğumuz iki buçuk kuralı abes buluyor ama ne hikmetse ısrarla sitemizde barınmaya devam ediyorlar. Kovuyoruz, gizli kapaklı gelip yine buralarda dolanıyorlar. Sanıyorlar ki farkında değiliz bunun.
.
    Fantastikedebiyat.com neden ölmeyecek, biliyor musunuz? Çünkü reyting  uğruna kavgaya gürültüye pabuç bırakmıyor da ondan. Yavaş büyüyor ama bir aile gibi içten ve samimi biçimde büyüyor. Kendi evlatlarını, müstakbel yöneticilerini yetiştiriyor altyapıdan. Üyelerini cehaletle, çocuklukla, saçmalamakla itham edenlere karşı kartal kesilip, öz evlatlarını kanatları arasında kolluyor. Bu yüzden fantastikedebiyat.com zelil olmayacak. Olsa da küllerinden hep yeniden doğacak. Bunu buraya yazıyorum. (Amma da pohpoh verdim, amma da kostaklandım haaa)

Bu mesajı yeni gördüm ve çok helecana geldim, yazmadan duramayacağım.
Yürü be fantastikedebiyat.com!
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZI ATÖLYESİ -> ÖYKÜLERİNİZ
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri