| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 28 May 2007 |
| Mesajlar: 33 |
| Konum: numenor |
|
|
Benden :) 30.07.2008, 20:51 |
|
|
Amerikan Bristol karton üzerine rapido kalemle yaptığım çalışmalar. Acemiyim kusurlarım affola...
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
(Başkalarının yaptıklarını bende çizmeye çalıştım.) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 230 |
|
|
|
yok yaw 30.07.2008, 23:15 |
|
|
üstteki ilk açılırken önce üst kısmı acılır ya heyecanlandım yani onun gercek yaratıgın kendisi olmasını diledim belki sadece ön ayakları dik ve oturduğu yerde.ne bilim her şekil olabilir ama sen çizerken eminim öylede çizersin.çiz yani çiz bence öyle birşey çiz binicisi falanda olursa süper olur yada güdücüsü.ne sacmalıyorum diye düsünme sadece bu tarama kalitesiyle cıkar keyifli işler.ben gördüm bunu.hayalettim diyelim.bide alttaki monk resmi bendede var.ağlayan cocuk tablosu gibi herkezde var galiba o.cok hoş bir monk tasviri normaldir.
çalışmalarını eleştirmek için bekliycem.bırakma bu kadarla bu sayfayı.  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
:) 31.07.2008, 11:31 |
|
|
Çok teşekkür ederim gerçektende çok sevindirdin beni. Senin taramaları gördüğümde çokk güzel dediydim ki senin demen çok güzel oldu. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
yenileri 04.10.2008, 15:40 |
|
|
Koymaya ancak fırsat buldum:)
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
:) 04.10.2008, 15:49 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Tem 2008 |
| Mesajlar: 153 |
| Konum: zifirin son halkası... |
|
|
... 04.10.2008, 18:52 |
|
|
Şu mağra adamımsı resimini çok sevdim zuhaha, ruhumda yaşayan insana çok benziyor
İlk çalışmandaki, hani şu ellerini hırsla sıkan,buda terlikli adam var ya onun kıyafetinin üzerinde bazı işaretler var, onlar ne anlama geliyor -ben şimdi bişeyler uydururum ama çizimine saygısızlık olmasın- açıklarsan seviniriz efendim:)...
Başarılar!  |
_________________ ikiye karşılık binlerce kötü yaratık yeter mi onun ilahi bakışları...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Tem 2008 |
| Mesajlar: 153 |
| Konum: zifirin son halkası... |
|
|
bu arada... 04.10.2008, 18:54 |
|
|
Çizimlerine isim vermelisin bence, fantastik çizimler yapıyorsun yorum yaparken şu bu demeyelim ama...  |
_________________ ikiye karşılık binlerce kötü yaratık yeter mi onun ilahi bakışları...
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
:) 05.10.2008, 12:27 |
|
|
Teşekkür ederim ama bu resimler bana ait değil ben sadece bakarak kopyaladım diyebilirim.
Helioss o adam monk. Ne anlama geldiğini bende bilmiyorum.  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
monk.... 07.10.2008, 4:01 |
|
|
monklar bir nevi keşişdir.hatta nevisini geçelim.dünyevilikten uzaklaşmış maddi hiçbirşeye özen göstermez ilgilenmezler ve belli bir aydınlanmaya kadar hayattları boyunca tapınaktan çıkmazlar.çok hafif şaa şaasız basit bol kumaşlardan giyinirler.sopa gibi basit silahlar kullanırlar.hatta monkun frp'de en buyuk silahı elleri tekmesi kafası yani kendidir.çok hızlıdırlar.seridirler.vücutlarının bir noktasına enerji toplayıp yönlendirerek bununla hasar verebilirler.masa üstünde roleplaying 'i en ama en zor karakterlerden birisidir.çok yerinde az,öz,net,amasız belkisiz konuşmalı,sesi aurası çok etkileyici ve ikna edicidir.kaypaklık,çıkar,fesat arama,ima,üstü kapalı konuşma olmaz yapamaz.ahkam kesmez,çok konuşmaz.ve dediği onca kanundur.npc'lere ve öbür oyunculara yaltaklanmycak,bilmyosa susucak yani monk harbi bir gm'den çok zor gecer rp notu alan bir adamdır.dövüş skili vardır ve etkileyicidir ama asıl grubu zekasıyla etkileyemeyen monk almasın.bu adam budur,başka ne var bilemiyorum.  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 13 Ksm 2008 |
| Mesajlar: 164 |
| Konum: hadımköy |
|
|