Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2
» HYDE PARK
Yazar Mesaj
Üye
Üye

bolum galiba sekteye uğramış.ilgi var ama hızlı gitmiyor galiba?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

yakında Athenas Boyes bu işi ticarete vurursa hiç şaşırmam hadi bakeemm bize de sıra gele böyle bir sayfa açıp kurtulmak yok...

G.T- 25.12.1988-fırça kuyruklu fare; şeftali; shakespeare; torosların zirvesi...

sıramızı bekliyoruz sayın kahin... Very Happy

Üye

SAYIN ATHENAS BOYES
galiba artık bu işi bıraktınız ama bende yazaym umarım cevaplarsınız
ne de olsa yeniyim kulübün prestiji açısından iyi olmaz sanırım
MB 26.05.1989 KÖPEK MUZ DENİZZ

Üye

E ben de eksik kalmayayım. =P

E.T. 18.01.1988 Muhabbet Kuşu, Üzüm, Müzikal

Athenas Boyes ihmal ediyor burayı! Hıhh! =P
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

Eskidendi çok eskiden.. Tüp sırası olurdu o yıllarda.. Sırada 100milyonlarca insan gaz beklerdi! 3 tüp satan tüpçü tüpe %1975 gaz gelme ihtimalini düşünerek kapının önüne çıkıp; eyy ahali tüp bitti, diye sesi kısılana dek bağırırdı! Eyy Athenas Boyes neden siz de o yıllarda tüpçü amcaların teyzelerin kapıyı kapattığı gibi konuyu kısa bir mesajla kapatmıyorsunuz? Örneğin on-line olduğunuz zamanlarda (-ki bu konuda ki son mesajınızdan sonra foruma mesaj yazmasınızda on-line oldunuz!) şöyle diyebilirsiniz: ''Eyy fantastikedebiyat sakinleri artık bu konuya yorum yazmayacağım.. Sevgiler saygılar, iyi yıllar, iyi asırlar'' .. Benzer bir mesaj belki de konudaki beklentileri hüsrana uğratacak olmasına rağmen, yeni beklentileri de önleyecektir! Son mesajınız :
16.08.2008, 20:57 !'a ait! Bu mesajdan sonra on-line oldunuz, konuya yazmayacaksanız, söyleyiniz!

Konunun adı: ''Geleceğiniz Neymiş Söyliyim...''
Söylemeden geçemeyeceğim : Sanırım sizin foruma geleceğiniz de konuya artık cevaplar yazacağınız da yok:)

Sevgi-ler! Saygı-lar!

Üye
Üye

Bence Athenas Boyes benim şu hikayemde olduğu gibi, iletişimi olmayan perili bir kasabaya düştü; oradan kurtulur kurtulmaz gelip kahinlik işine devam edecek... Ya da ben olsam bu işi paraya dökerim, baksana talep arttıkça artıyor... Sitenin kenarında bir reklam panosu hazırlatıp, geleceğinizi öğrenmek için tıklayın, sonrada hesap numaranızı lütfen girmeyi unutmatın! Yazılarıyla sizi dumura uğratırdım...  

Üye

Athenas Boyes arkadaşımız da bir ara heves edip bıkanlar kervanına katılmıştır. Gazası mübarek ola. Durun bir dakika şimdi aklıma geldi. Ya öldüyse. Sorarım size ben ölsem hanginizin haberi olur, hanginiz cenazeme gelir? Buradan herkese duyuruyorum. Herkes ölüm tehlikesine karşı bir tanıdığına söylesin. O kişi öldüğünde tanıdığı, yapay bir üyelikle gelip bize ölüm haberini versin. Ben şimdiden kime söylesem diye düşünmeye başladım.  Bakın şimdi moralim bozuldu. Sad   Ya Kan adlı arkadaşımız askerde şehit olmuşsa diye aklıma kötü bir fikir geldi. N'olur bana kızmayın bunları söylediğim için ama bu, hayatın gerçeği. Sadece aklıma geldi bu fikir.

Üye

Daha geçen gün forumlarla ve internet üzeri şeylerle ilgili aynı düşünceye kapılmıştım. Açık açık düşünceni söyleyerek yapmadığım şeyi yaptın, Falas.

Gerçekten böyle bir durum...Tanrı korusun.

İçim karardı ya. =(
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

Aramızda ölmüşler varsa Allah rahmet eylesin. Question

Üye

YSG.17.05.1989.AT.KARPUZ.YEMEK MASASI Smile

Üye

geri gelirse nerdeyden la öldün sandık deriz. Gelmezse ölüp bu adaletsiz acılı dünyadan kurtulmuştur. Aklımdada çok makara bir fikir vardı.

Biriniz athenas boys olun bakim. Benim yazdığım MKRden biri gelir (daha yazılmamış bölümlerden)
Ejder
-Bana ver o küreyi o küreyle gücümü arttırcam kimse bana karışamicak ne istersem o olcak. [görünüşe göre küre ejderi etkisi altına almıştır. Athena ejderi yencekmi? Ejder küreyi napcak? Küre ejdere hükmede bilirmi? Gelcek bölümde]

pardon minasla athenas boysun konusunu karıştırmışım nese delidir ne yapsa yeridir gerçi bu biras salaklıık oldu ama.

Yeniden yeniden doğdum
Tıpkı her gün doğan Güneş gibi
Yeniden üzücü hayat hapsedecek beni
Yeniden ölürüm bir gün
Yeniden tekrarlanır kısır döngü
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

YCG, 12.01.90, Kuzgun, Muz, Bizim mekân.

Du baham nolacak...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> HYDE PARK
Sayfaya git Önceki  1, 2

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri