Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2
» GENEL TARTIŞMALAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Alıntı:

Benim ensevdiğim ırk Ejderha Mızragındaki KENDER ler idi. minyon tipli sıska, sivri kulaklı, (kulaklarını yanlış hatırlıyor olabilirim) , Ödünç alma alışkanlığı olan - kesinlikle hırsız değil - doğuştan çilingir, neşeli, korkusuz, çok konuşan,  maceracı bir ruhasahip,  aşırı dececede merakları olan bir ırk türü.

Son bir not; görme yeteneği bir elf ile yarışabilecek kadar iyi.

Ben de bir ekleme yapmak istiyorum.

Kenderlerin bir de 'aile yadigarı' diyebilecekleri hiçbirşeyleri yoktur. =D

Bir komşu ziyaretinden sonra bir kender cebinde cebine 'yanlışlıkla' giren bir nesneye rastlayabilir. =) Bu her ziyarette bu şekilde sürer ve kimse bir şey demez. =) Devamlı el değiştirir nesneler.Bu da 'aile yadigarı' olabilecek herhangi bir şey varsa da hangi ailenin yadigarı olduğu çok şüpheli birşeydir. =))
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

yahu bu kenderler bizim abhazlara benziyorlar Smile
onlar da kumesten sesler geldi mi "iki bacakli tilkiler girdiler yine kumese" derler. komsunun tavugunu pisirip yemeye pek oyle kotu bakilmaz yani Razz

haa.. abhazlar fantastik kurgu irki, yaratigi falan degildir ha.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Uruk-Hai söylendi mi acaba..Bildiğim kadarı ile ork sınıfına girmio.Melez bi ırk galiba..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

evet melez goblin * ork karışımı

Üye

emrethon yazmış:

Alıntı:

Trollok:Zaman Çarkı'ndan.
Ogier:Zaman Çarkı'ndan.
Aiel:Zaman Çarkı'ndan.

Özelliklerini internetten kolayca bulursun.

madem hepsini internetten bulabiliyoruz bu siteye de gelmiyelim o zaman ya da yazarlar kitaplar bölümünü kapatalım nasıl olsa herşey google da var.

Böyle bir cevap olabilir mi yaa ???

Ben sitede de bulunsun die açtım konuyu.Olacak şey değil yaa !!!! mad

Yahu emrethon n'oldu sana? Böyle hırçın davranmazdın. Amacım şuydu. O an yazmaya üşendiğimden sadece adlarını söyledim. Çünkü söylemesem google'da ne yazacağını bilemezdin. O yüzden sana gerekli anahtarları verdim. Böyle kızacağını bilseydim hiç cevap yazmazdım, kötü de olmazdım.  Tembelliğimi affet.

Üye

Mikrop derki;

Gördümki, Smile sonuca bakıldığında güzel bir paylaşımolmuş. Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

Alıntı:

Yahu emrethon n'oldu sana? Böyle hırçın davranmazdın. Amacım şuydu. O an yazmaya üşendiğimden sadece adlarını söyledim. Çünkü söylemesem google'da ne yazacağını bilemezdin. O yüzden sana gerekli anahtarları verdim. Böyle kızacağını bilseydim hiç cevap yazmazdım, kötü de olmazdım.  Tembelliğimi affet.

affedecek bişe yok dostum bende iyi gunumde değildim şimdi bakınca aslında abarttığımı goruyorum ama sen en alta daha sonra yazarım felan deseydin cok iyi olurdu.Neyse boyle ufak tefek atışmalar olur forever peace diorum

Üye

özellik derken ırksal özelliklermi ( hit dice si şudur thac0 su şudur vs.) yoksa kitaplarda okuduğun özelliklermi (kenderler şirindir hırsızdır korkusuzdur delidir vs.) bibi özelliklermi?

BALROGLAR

İnsan benzeri bir görünüme sahip olmalarına rağmen ateşin ve kötü sanatların da etkisiyle beraber Kara Ruhlara dönüşmüşlerdir.
Öfke savaşı adlı savaşta çoğunluğu yok edilmiş olsada geri kalanları Mavi Dağların üzerinden kaçmışlardır.
Gandalf adlı büyücünün Moria derinliklerinde karşılaştığı bunlardan biridir.
Bir diğer özellikleri de Elflerin ''Kara Kulede oturan Tek''ten sonra korktukları kadim yarartıklardır.

( Ayrıca birçok ırk var eğer onlar kakkında bilgi isterseniz de onur duyarım )

«Aiya Eärendil Elenion Ancalima!»
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

Çoğu zaman hayvan sayılsalarda tauran, centaur, harpy, golem, treant, dragonoid (pek bir yerde geçmez) bunları biliyorum. Ayrıca lütfen resimde koyalım ırk neye benziyor diye.

giyinik harpy bulunamadı çıplak var hep nedense
Buyrun golem

yok bu pokemon hemde amatör çizim

Ben frpyle ilgilenmem fazla o yüzden fazla bişey bilmiyorum bana tüm ırkları tanıtın. Birde bildiğiniz robot ırkları varmı. Ruhsal güçleri olan (ateştopu gibi) robotlara ve kanı olan robotlara ne ad verilir?
Yukardaki knight'tan frenkornmuş. Güzeldi koydum bende.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

bilmiyorum mitolojideki yaaratıklar da bu sınıflandırmaya dahil edilebilir mi ama size biraz bu yaratıktan bahsetmek istedim.

bazı kaynaklara göre ismi wendigodur bazılarına göreyse windigo. kuzey amerika yerlilerinden algonquin kabilesinin efsaneleri arasında yer alırlar. bu mitlere göre wendigo son derece kızgın bir hava ruhudur. insanları yemek gibi bir huyları vardır. çok hızlı hareket ederler öyle ki efsaneye göre koşarken (yada süzülürken, hangisini tercih ederseniz) ardındaki hava akımı tutuşurmuş. ilginçtir, kalbi tamamen buz kaplıdır ve onu öldürebilmeniz için kalbini eritmeniz gerekir. aynı bayağı bir uzak komşusu kocaayak (yeti) gibi...

bir başka inanışa göre bir wendigo zemheri kış aylarında bir insanın açlığına yenik düşüp bir başka insanı yemesiyle oluşmaya başlamaktadır. bu yamyamlık sonucu müstakbel wendigomuz ölen kişinin gücünü ve yeteneklerini alıyor. eh, tabi wendigonun dişine kan sıçrayınca durmak nedir bilmiyor önüne gelen insanı afiyetle mideye indiriyor. bunun sonucunda da her seferinde daha da güçlenen müthiş bir canavar oluşuyor.

Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> GENEL TARTIŞMALAR
Sayfaya git Önceki  1, 2

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri