Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
» GENEL TARTIŞMALAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Tamam sana göre spoiler olmayabilir ama bana göre spoiler. Ben okuyacağım kitaptaki olaylar hakkında en ufak şey bilmek istemem. E biraz da sert yazmışım. Kusura bakma, bir anlık sinir işte.

Üye

Yine de Falas, spoiler konusunda sana veya başkasına bu gösterdikleri hassasiyet açısından kesinlikle katılmıyorum.

Hepimiz, özellikle de bu tip bir forumda bulunanların okuyucu-iyi bir okuyucu olduklarını sanıyorum. Örneğimiz Elerki`nin spoileri ise, mesaj başlığı Haplo!!! şeklindeydi. Yani o konudan bahsedeceği çok bariz. Spoiler konusunda hassas kişilerin, spoiler olması muhtemel şeyleri okumama konusunda da dikkatli olmaları gerektiğini düşünürüm.

Bir de bu tip forumda bulunup, fantastik kitaplarla ilgili spoiler almamak imkansız. Çünkü konular konuşulurken genelde herkesin, belli başlı bazı serileri okuduğu kabul edilir.

Bu bir zorunluluk değildir tabii ama ben çıkıp "Gandalf Moria`da karanlığa düştükten sonra, Beyaz Cübbesiyle ilk geri döndüğü zamanki sevincimi hiç unutamam" desem açıkçası bunun spoiler olup olmadığını da düşünmem. Çoğu kimse de düşünmez sanırım...  
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Eldir derki;

Benim favorim kesinlikle Aragorn..Ne onurlu bir ölüm..Harry Potterda da bence Sirius Black nam-ı diğer patiayak..Star Warsta ise kesinlikle Luke Skywalker.

«Aiya Eärendil Elenion Ancalima!»
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

Tamam, tamam kabul ediyorum. Sert davrandım. Elerki kardeşimin affına sığınıyorum. Özür dilerim. Maksadım kimseyi kırmak değildi. Fevri davrandım yine. Kendime çok kızıyorum.

Üye

Ne demek... =)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
Üye
Üye

Anime olacak ama Alucard diyorum.

800 yaşında olan Alucard 200 yıl önce onu yakalayan ailenin sözünü dinlemeye karar verip insanları korumaya başlar. Aslında amaçsızca insan öldürüp psikopatlık yapmaktan sıkılmış ve kendine anlamlı bir uğraş bulup insanları vampirlerden korumaya başlamıştır.

Çizimleri fazla iyi değildir. Metafizik fantastiktir. Ama daha fantastik olabilirdi. Gerçi 3 tane sineması vardır bunun hiçbirini izlemedim.

Sturm'dan çok Steel Brightblade severim.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> GENEL TARTIŞMALAR
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri