| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 442 |
| Konum: İstanbul |
|
|
Re: filmi inanılmaz merak ettim 15.09.2008, 12:28 |
|
|
| raskalnikov yazmış: | izlemek istiyorum iftardan sonra açığız yazıyordu dvdcide açsın gideceğim inşallah vardır. |
Herhalde "Bu Falas kolay kolay 90 puan vermez" deyip de filmi merak ettin.  Yalnız uyarayım, bir açıdan çok şanslıyım çünkü filmi ilk izlediğimde tam da oyuncuların yaşında küçük bir çocuktum ve onların yaşadıklarını kendim yaşıyor gibi hissetmiştim. Senin benim kadar seveceğini bekleyemem. Ayrıca film 1994 yapımı, kolay kolay bulabileceğini sanmıyorum. Hem belki izlemişsindir de o zamanlar küçük olduğun için hatırlayamazsın ve izlediğinde "Aa, ben bu filmi izlemiştim." dersin. Kolay gelsin. Filmi bulursan haber ver. |
_________________ BURADAN ASLA GEÇEMEZSİN!
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Shaolin Soccer / Shaolin Futbolu 19.09.2008, 13:25 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 417 |
|
|
|
filmi gittim aldım falas 19.09.2008, 18:06 |
|
|
ancak korsan olarak  etkileyici bir film evet keşke çocukken izleseydim |
_________________ Aşk istiyorduk ağızdan damardan
Gözler parlasın soluk açılsın.
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 659 |
| Konum: Boşluk |
|
|
kız Arkadaşım 19.09.2008, 20:24 |
|
|
raskalnikov, henüz geç kalmış sayılmazsın.  ben henüz büyümediğini düşünüyorum. Sapkın şiirlerin, her formda döktüğün göz yaşları. Yok Yok daha geç kalmış değilsin. Bence izlemenin tamsırası
Kızma raskalnikov, azıcık takılıyorum sana.
Falas cım ellerine saglık bu eski filmi gündeme getirmekle çok güzel bir iş çıkarmışsın. Ben filmde küçük sarışın yaratığın şaşkın ifadesini sergilediği son sahneyi unutamam. |
_________________ BAKİ
Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 18 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 198 |
|
|
=( 19.09.2008, 21:04 |
|
|
O zaman ben de edit'ledim ama benim için artık çok geç. =( |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Re: filmi gittim aldım falas 20.09.2008, 11:28 |
|
|
| raskalnikov yazmış: | ancak korsan olarak etkileyici bir film evet keşke çocukken izleseydim |
Sen de korsan aldım diye üzülüyorsun. Benim bütün DVDlerim korsan be.  Korsan olunca ne olacak ki? Film aynı film. Filmi beğendiğine sevindim. Ancak dediğim gibi ancak çocukların yüreklerinde bazı kıpırtılara yol açabilecek bir yapım. Keşke çocukken izleseydin. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Mine 20.09.2008, 11:33 |
|
|
Falas cım ellerine saglık bu eski filmi gündeme getirmekle çok güzel bir iş çıkarmışsın. Ben filmde küçük sarışın yaratığın şaşkın ifadesini sergilediği son sahneyi unutamam.[/quote]
Teşekkür ederim. O çocuk, Macaulay Culkin zaten başka bir çocuk. Küçükken ona ne hayrandım ama. Gerçi şimdi büyümüş serserinin teki olmuş ama bizi ilgilendirmez. Oyunculuğu bırakması kötü olmuş. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Gladiator 23.09.2008, 11:47 |
|
|
Çok hoşuma giden fakat bazen içimi ürperten bir film. General'in karısı ve oğlu katledilirken o, onları kurtarmak için atlarla yetişmeye çalışır -Hatta at koşu sırasında birden düşer ölür ve General at değiştirir- ama geldiğinde karısının asıldığını görür. O sahne çok üzücü.
Dövüş sahneleri çok iyi çekilmiş. O zamanın insanlarının eğlence anlayışı da gözler önüne seriliyor. Herkes maç izler gibi vahşet seyrediyor ve coşuyor.
Önünde eğilmek gereken bir yapım.
Puanım: 89%
 |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 24 Ksm 2007 |
| Mesajlar: 12 |
|
|
|
.... 14.10.2008, 16:03 |
|
|
Little miss sunshine
Lovers of Arctic Circle(kutup çizgisi aşıkları)
American history x
One flew over the cuckoos nest(guguk kuşu)
Dead poets’ society(öla ozanlar derneği)
Goya’s ghosts(Goya'nın hayaleti)
C.r.a.z.y
Cindrella man
Master and Commander: The Far Side of the World
A beautiful mind(akıl oyunları)
Hotel rwanda
The village(köy)
Gone baby gone(kızımı kurtarın)
Karşı pencere
Bir ömür yetmez
Amelie
Brokeback dağı
Ben X
Crash(çarpışma)
Parfume: the story of a murderer
Stardust(yıldız tozu)
Trainspotting
21 gram
The Diving Bell And the Butterfly(dalgıç ve kelebek)
10 000 bs
Atonement(kefaret)
Narnia Günlükleri: Aslan,Cadı ve Dolap
Narnia Günlükleri:Prens caspian
bunlar benim beğendiğim filmler..belki sen de izlemişsindir, hatırlatma olur... |
_________________ sen her zaman ...
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Maalesef 15.10.2008, 12:51 |
|
|
Çoğunu ya izlemedim ya da adlarını hatırlamıyorum. İzlediklerim de pek sevemediğim filmler. Narnia fazla çocuksu ve ikinci defa seyretmeye tahammül edemem. 10 000 BC ise çok güzel sahnelerinin yanında sürükleyici değil ve sıkıcı. Köy filmi ise beni hayal kırıklığına uğratan bir film. Akıl Oyunları filminden midem bulandı desem yeridir;sıfır kalite. Crash filmini izlerken yarısında sıkıntıya tahammül edemedim ve kapattım. Tamam, eleştirmenler beğenmiş olabilir ya da ödül almış olabilir ama ben beğenmedim. Diğerlerini seyretmedim. Şunu da söyleyeyim, benim sevdiğim hiçbir film yok bu saydıklarında. Galiba sinema kıstaslarındaki zevklerimiz pek uyuşmuyor.
Emek harcayıp yazdığın için teşekkür ederim. İnşallah ortak bir filmde buluşuruz. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Filmler 15.10.2008, 13:03 |
|
|
Gladiator
Hulk serisi
Örümcek Adam serisi
Matrix serisi
Yüzüklerin Efendisi serisi
Karayip Korsanları serisi
Bourne serisi
Vendetta
Gün Işığı (Stallone)
Kız Arkadaşım
Leon
Mumya serisi
King Kong
Pianist
Hayat Güzeldir
Dağcı
Yıldız Savaşları serisi (İlk 3 Film)
Jurassic Park serisi
Indianna Jones serisi
300 Spartalı
Apocalypto
Pearl Harbor
Taxy serisi
Titanic
Buz Devri serisi
Bambi serisi
Bunlar da benim sevdiklerimden aklıma ilk gelenler. Belki senin sevdiğin vardır. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 659 |
| Konum: Boşluk |
|
|
Amelie 15.10.2008, 13:06 |
|
|
Bu filmi izlemeyen biri var ise hemen gidip bir tane edinmeli.
İzlemediğine emin misin falas cım  , o zaman tavsiye , sakın kaçırma.
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
Amelie (Le Fabuleux destin d'Amelie Poulain)
Konu : Çok garip bir anne baba tarafından büyütülen Amelie, gündüzleri Paris'te bir kafede garson olarak çalışırken akşamlarını küçük apartman dairesinde yalnız olarak geçirmektedir. Hiçbir arkadaşı ve hayattan beklentisi olmayan bu utangaç ve sevimli genç kadının hayatı kısa zaman içinde değişmek üzeredir.
Banyosunda yıllar öncesinden kalma bir kutu bulan Amelie, sahibini bularak kutuyu ona verir. Böylece çevresindeki insanlara yardım ederek yaşamlarını iyileştirmeye karar verir. Bu arada karşılaştığı Nino adlı bir adamdan çok hoşlanır ama onunla konuşmaya cesaret edip kendi hayatını da değiştirebilecek midir? |
_________________ BAKİ
Kendi bahçesinde dal olamayanın biri
Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor.
ÖZDEMİR ASAF
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 26 Mar 2007 |
| Mesajlar: 126 |
|
|
|
Cesaretin Var mı Aşka? 15.10.2008, 14:20 |
|
|
Amelie, afişteki kızın gerizekalıya benzeyen antipatik tipi nedeniyle izleyemediğim bir film. Oldukça başarılı olduğunu biliyorum, belki bir gün...
Ancak Amelie`yi sevenlere tavsiye edeceğim bir film var. İki filmi izleyenlerce ve bazı eleştirmenlerce, kurgu ve atmosfer olarak birbirine benzetildiğini duymuştum. Şahsen aşk filmlerini sevmem, oturup izlemem de. Ancak mecbur kalıp izlememe rağmen hayran olmuştum. Açık ara izlediğim en iyi aşk filmi diyebilirim. Sonu ise... kısaca değişik diyebilirim.
Cesaretin var mı Aşka? Jeux D'enfants (orjinal ismi)
Konu:
Annesi kanser ve ölmek üzere olan Julien ve göçmenliğin zorluğu ilebaşa çıkmaya çalışan Sophie arasında özel bir bağ vardır. Bu bağoynadıkları cesaret oyunu sayesinde güçlenmektedir. Oyun icabı her birisırasıyla, diğerine cesaret gerektiren, sınava sütyenle gitmek, okulunen sert çocuğunu tokatlamak gibi, zorlu görevler vermektedir. Zamanlahayatın zorlukları da bu oyunun bir parçası haline gelmektedir. Bu oyuniki arkadaş arasında büyük bir aşkı alevlendirirken aynı şekildebirbirlerine kavuşmalarınada engel olmaktadır.
(konu ve resim alıntıdır : sinemalar.com) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Amelie ve CVA 16.10.2008, 9:59 |
|
|
Amelie'nin tipi yabancı değil ama malesef izlediğimi hatırlamıyorum. Her ne kadar izlediğim yüzlerce film olsa da hatta binlerce, yine de ıskaladıklarım oluyor. Bulursam-tabi ki korsanını- izlerim.Cesaretin Var mı Aşka'yı da tabi. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 16 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 417 |
|
|
|
türk filmlerini 16.10.2008, 21:35 |
|
|
takip etmez misiniz?gemideyi öneriyorum izlemeyen erkek kardeşlerime  lütfen yalnızken izleyin sonra da lalelide bir azize'yi |
_________________ Aşk istiyorduk ağızdan damardan
Gözler parlasın soluk açılsın.
|
|
|
|
 |
|
|
|