| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 13 Şub 2008 |
| Mesajlar: 65 |
| Konum: Sonsuzlukta bir yerde |
|
|
... 07.10.2008, 14:22 |
|
|
Sevgilimle aynı şehirde olamadığımızdan Ankara'dan nefret ediyorum  |
_________________ Yol karardığında yolunu ayırana dost denmez..
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 27 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 61 |
| Konum: Yalnız Dağ |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 865 |
| Konum: Kuyutorman ; Anduin'in doğusu Boz Topraklar |
|
|
Yaşamaktan yoruldum 17.10.2008, 13:03 |
|
|
Yeni umutlar istiyorum. Bendekiler sanırım bu gün tükendi.  |
_________________ Kuyutorman Kraliçesi, Thranduil torunu , Legolas'ın tek kızı.
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 12 Tem 2008 |
| Mesajlar: 208 |
| Konum: Kuyutorman--Yaş:410--Erkek-- |
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
nereye gideceğim !!! 18.10.2008, 9:21 |
|
|
Nereye gidesem gideyim bedenimi de yanımda sürüklemeyecek miyim ? Aklımı, bedenimi, bir kenera bıkarkıp gitsem. Kendimle başbaşa kalsam olmaz mı. ?
Bu dünyada bir beklenti sorunum var. Başka dünya istiyorum. Artık kendimi de istemiyorum. |
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 27 Ksm 2007 |
| Mesajlar: 50 |
| Konum: Rohan |
|
|
Depresyondaydım 22.10.2008, 19:15 |
|
|
Benim de bir zamanlar içimi döktüğüm bir yer vardı... Elalem okudukça iyice 0'ın altına düşerlerdi.. Bense eksilerde yüzüyordum zaten... yaklaşık bir buçuk senedir yazıyordum.. son yarım senedir yazamıyorum.. artık tadilattayız çünkü, biraz uzun hikaye :s
forumumuz çok pis bozulmadı ama foruma su veren arkadaşımızın okulu bitti :p İşler karıştı, falan hikayenin bu kısmı boş..
Derken ben iyi depresyondaydım yani, nasıl denir, büyürken iyice sıyırıyordum, okuyanların da pek farklı yanı kalmadığını gördüm.. Bu aralar sigara da içiyorum hala!!! 4 ay oldu bıraktım bu arada :s
Sigara içtikçe deli yazıyorum kısaca.. Okudukça batıyoruz" diyenler bir yana, okudukça okumamak isteyen ama yine de okumak isteyen bir okuyucu gurubum vardı.. Son sınıfa geçmişken dedim ki, tadilata girmeden önceydi bu, "depresyondayım" başlığımı değiştireyim dedim..
Ne yapsam ne yapsam da bu arkadaşlarımın reset düğmelerini bulabilsem.. Derken aklıma ne geldi bilseniz :s
"Depresyonday(d)ım" diye değiştirdim konu ismimi Sonra yazı modunu seçmeye gelmişti.. Daha projem pek yaşlanmadı ama iyi sanırım
Depresyon modunda yazıp kendimle dalga geçeceğimi hiç düşünmemiştim, 0'ın altında gezip tekrar 0'dan yukarı çıkmak pek de kolay gelmedi bir yazı içinde.. Ama nasıl olsa sonunda başaracaktım...
Biraz bilinçli freak out moduna geçip paraşütle dört bin metreden atlamak kadar zorluğu vardı benim için
İşte böyle, bilinçli sıyırıp sakince su yüzeyine çıkıyorum bu aralar Rüzgar gerisi hallediyor zaten...
Asıl derdim şöyle.. 4400 izleyenler varsa bilirler, bir karakter vardı, tüm geçmişi aklına geliyordu ve o karakter de yazmadan duramıyordu... Ben de biraz öyleyim sanki... Ama geçmişimi yazabilecek kadar su yüzeyinde durmak istemem |
_________________ Ne rüya bu dünya..!
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 04 Ekm 2008 |
| Mesajlar: 17 |
| Konum: istanbul |
|
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 889 |
|
|
|
MİNE'YE BİR ÖNERİ 22.10.2008, 23:42 |
|
|
| mine yazmış: | Nereye gidesem gideyim bedenimi de yanımda sürüklemeyecek miyim ? Aklımı, bedenimi, bir kenera bıkarkıp gitsem. Kendimle başbaşa kalsam olmaz mı. ?
Bu dünyada bir beklenti sorunum var. Başka dünya istiyorum. Artık kendimi de istemiyorum. |
Giovanni Papini'nin Neysem O Olmak İstemiyorum Artık isimli öyküsünü okumanı öneriyorum. |
|
|
|
|
 |
|
Moderatör
| Kayıt: 03 Oca 2008 |
| Mesajlar: 245 |
|
|
|
bence 23.10.2008, 20:31 |
|
|
bu depresyon gençliği...
'sallayın' diyeceğim çocuğum. ya da 'büyüyünce unutursun' ve de hatta 'bende aynı duygularla geldim geçtim bu yollardan' bile diyebilirim. cevabınız da muhtemelen 'unut demek olmaz, laf anlamaz bu kalp' olur mu olur...
bakın benim de;
-'yeter be her kazandığımızı vergiye yatırıyoruz huleyn!' diye bağırasım
-'yine mi açıköğretim' diye hayıflanasım
-'neden bir sevgilim yok' diye isyan edesim
falan var. fena bir yerimden ameliyat olmam gerektiğini saymıyorum bile.
ama işte işin püf noktası burada. kalemimle aramdaki sıkı dostluk sayesinde kayışı sağlam tutuyorum bende. aynen yukarıda yaptığım gibi.
tavsiyem: YAZIN! bol bol YAZIN! (üretmek iyidir) |
_________________ İkilem;
Gözle görülür, elle tutulur
soyut gerçeklerin mantıksızlığında
en harlı alevlerin küllenişi gibi
ya da küllerin alevlenmesi
ben bir ikilemim, sana
bana
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Kilgarvan bulamadım :( 27.10.2008, 14:22 |
|
|
[ Re: MİNE'YE BİR ÖNERİ
Giovanni Papini'nin Ne İsem O Olmak İstemiyorum Artık isimli öyküsünü okumanı öneriyorum.
Kilgarvan,">Kilgarvan]Kilgarvan[//b]
Bu öyküsü hangi kitabında, malesef bulamadım . Kitabın adı farklı olabilir diye düşünüyorum. |
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
|
|
|
|
 |
|
Yönetici
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 889 |
|
|
|
KAÇAN AYNA 27.10.2008, 15:16 |
|
|
Jorge Luis Borges tarafından hazırlanan ve Dost Yayınevi tarafından basılan Babil Kitaplığı Serisi'nin sekizinci kitabı, Giovanni Papini'nin Kaçan Ayna isimli öykü seçkisidir. Öyküyü o seçkide bulabilirsin. Seçkide yer alan diğer öyküleri de büyük bir beğeni ve hayranlıkla okuyacağından eminim. .
. Fantastik Edebiyat tutkunu olan tüm arkadaşlarımız, Babil Kitaplığı Serisi'nde yer alan otuz kitabın tümünü edinip okumalıdırlar. Bu seri, fantastik edebiyatın en büyük definelerinden biridir. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Teşekürler 27.10.2008, 15:46 |
|
|
Kilgarvan verdiğin bilgi için teşkürler. Formun açılış sayfasında Jorge Luis Borges ile ilgili yazı ve tanıtımları okumuştum. Hatırlıyorum.  |
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 31 Tem 2007 |
| Mesajlar: 90 |
|
|
|
lanet olsun! 27.10.2008, 21:20 |
|
|
kitap alacak kadar bile param yok, ama bir sürü hayalim var. lanet olsun paraya. tez elden iş bulup çalışmak istiyorum ama bu kez de lanet olsun okula! |
_________________ Don't you know about the bird?
Well everybody knows that the bird is a word!
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 27 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 61 |
| Konum: Yalnız Dağ |
|
|
yoruldum.. 30.10.2008, 23:53 |
|
|
Sabah 7:00'de kalkıp işe gidiyorum, akşam yemeğini dışarda yersem eve gelmem 21:00'i buluyor. Pestilim çıktı valla... Arkadaş neymiş bu iş hayatı !?
| Xarthus yazmış: | | kitap alacak kadar bile param yok, ama bir sürü hayalim var. lanet olsun paraya. tez elden iş bulup çalışmak istiyorum ama bu kez de lanet olsun okula! |
İş bulup para kazanmaya başlayınca kitap okumaya vaktin kalacak mı sanıyorsun? Ha ha ha (kötü adam gülüş efekti  ) |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 26 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 23 |
| Konum: Ortada |
|
|
... 31.10.2008, 0:04 |
|
|
Ben de okul hayatından yoruldum.Hergün aynı mesafeyi katetmekten, sınavlar geliyor ama ben hiçbir şey bilmiyorum diye endişe etmekten yoruldum.İş hayatına atılmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam.Evden uzaklaşıp kafa dağıtmayı, akşam olunca eve gitme zorunluluğumun olmamasını istiyorum.Deniz kenarında bir bankta sabaha kadar oturmak istiyorum tabi uyur kalırsam sabaha tek böbrekle hayat mücadelesi veriyor olabilirim.Bunun için şu ünivetsiteyi bitirmek zorundayım ve bitirince denizi olan bir şehre taşınmak. |
|
|
|
|
 |
|
|
|