Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
» DUYURULAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Kitapta emegi gecen arkadaslari tebrik ediyorum. Site uyeleri umarim daha cok ilgi gosterir de hic olmassa maliyetini karsilar.

Herkes alsin okusun, memnun kalmayan olursa parasini ben iade edecegim. Hem ince bir kitap, bir cirpida bitirir ne okuyorsaniz ona geri donersiniz.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Kitap satışınız halen devam ediyor mu? Bende okumak ve naçisane eleştirilerde bulunmak isterim.
Yönetici

Satışlarımız elbette devam ediyor ve daima da edecek. İŞ BANKASI 6609-0026621 nolu hesaba 7 YTL yatıran ve adını adresini buradan özel mesajla bana bildiren herkese kitabı hemen ertesi gün postalanıyor.  Kargo masrafları 7 YTL'ye dahil. Ayrıca ödeme yapmanıza gerek yok.
Üye
Üye

Evet Mine abla çok hoş bir süpriz yaptı bana, onun sayesinde kitap elime geçti. Kitap aylık çıkan bir dergi tadında olduğu için ister istemez devamını bekledim. Film incelemesi çok büyük bir emeğin ürünü bu anlaşılıyor. Keza Türkiye ve fantastik kurgu ile ilgili yazı da çok hoş diğer yazılar gibi. Ne kadar heyecan duyduğunuzu okurken hissettim, bunun okuyucu olarak da olsa bir parçası olmak çok hoş. En kısa zamanda param olunca ben de bir kaç nüsha satın alacağım. Ellerinize sağlık, gerçekten!

Üye
Üye

kitabı bana da ulaştırdı.

Yönetici

Niiiieeeeeeee??? Buldunuz iyilik meleğini, sömürün bakalım hergeleler. Demek kitabı satın almak yerine mine'nin kanatları altına sığındınız haaa! Vampirleeeeeer! Vampirler sizi!

Alacağın olsun mine. Kitapları benden toplayıp bu fakirlere, bu zavallılara, bu sefillere mi dağıttın? Halbuki bu dünyada iyilik nedir bilmeyeceksin. Bunlar düşmüş mü, parasız mı kalmış, sefil mi olmuş, bir tekme de sen vuracaksın. 7 liralık kitabı on liraya satıp kalan 3 lirayı da hemen yeni bir ticarete sermaye yapacaksın. Yaşama sanatı denen şeyi öğrenemedin gitti.

Şaka yapıyorum, şaka. Sevgili mine'ye ben de teşekkür ediyorum. Arkadaşlarını düşünmüş, kitabımızı onlarla paylaşmış; ne mutlu. Bu kadar iyi olması beni gıcık ediyor ama neyse.
Üye
Üye

Sonunda Kilgarvan şutlayacak beni buradan    ben yapmadım..
Gıcıkılıs yaptı bunu. Posta ejderhasi o...

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Üye
Üye

alacağım kitabı ama sana açık adres verecem kilgarvan istediğin yere gönder

Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> DUYURULAR
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri