| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 29 Oca 2008 |
| Mesajlar: 22 |
|
|
|
Gabriel 10.02.2008, 22:16 |
|
|
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
GABRIEL Araf'a-karanlığın yönettiği bir yer- ışığı geri getirmek ve şehrin sakinlerinin ruhlarını kurtarmak için savaşan bir "Arc Angel"ın hikayesini anlatıyor.
Filme verilen kötü notlardan dolayı başta izlemek istememiştim sonra izlemeye karar verdim ama içimde önyargı vardı. Fakat filmi izleyince şaşırdım, film muhteşem olmasada 5.4 gibi bir oyu hakedecek bir film değil. Hele filmin 150 bin dolar gibi bir bütçeyle yapıldığını düşünürsek filme 10 üzerinden 8 puan veririm. |
_________________ kayıplara karıştı...
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 09 Şub 2008 |
| Mesajlar: 19 |
| Konum: DragonFable |
|
|
Gabriel 11.02.2008, 17:25 |
|
|
haklısın bu filmi bende izlemiştim 5.4 bu film için okadar harcamadan sonra çok acımasız bir ortalama |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 18 Oca 2007 |
| Mesajlar: 20 |
|
|
|
... 21.02.2008, 0:38 |
|
|
gabriel i bende izledim. gerçekten de giriş bölümü etkileyiciydi. gayet güzel bir film olabilecekmiş ama devamı benim için biraz hayal kırıklığı doluydu açıkcası. klişe rüzgarına bu film de kapılmış. güzel bir konuya yazık edilmiş.
constantine'de benzer bir konuyu işlemişti. (gerçi onda "kaderin mızrağı-spear of destiny" işlenmişti). bence constantine bu filmden kat be kat daha iyi...
gabriel'den hoşlananlar bir de constantine'i denesin derim. bu arada uyarayım constantine'de çok etkileyici bir cehennem tasviri var sırf bunun için bile izlenir.  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
';..;' 21.02.2008, 1:21 |
|
|
Constantine'yi izleyeli uzun zman oldu birdaha izlemek istedim ama bulamadım. Bence filme haksızlık ediyorsunuz film 150 bin dolar gibi komik bir bütçeyle çekilmiş, Türk filmlerini bile daha pahalıya çekiyolar, Hollywood'dan el atsalarda para verip bir daha çektirseler keşke. Benim için efeklerin önemi yok bu filmdeki gibi en basit efeklerde yeterlidir ama günümüzde insanların film anlayışı değiştiği için para bayılıp janjanlı yapmak gerekiyor filmleri... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
';..;' 21.02.2008, 21:54 |
|
|
[quote=hobBit]efektler basit oyunculuklar kötüydü[quote]
Tamamen parayla alakalı...
Herhangi bir sitede yorumları okuduğumuzda MALESEF janjanlı olmayan filmleri, filmden saymıyorlar. Hakkettiği değeri alamayan bir çok film var, ve bu döngü böyle devam ederse yakında izleyecek film bile bulamayacağım sanırım. Ve evet dediğin gibi Hollywood yüksek bütçeli ama beş para etmez filmlerle dolu zaten bir bakıma sitem ettğim şeyde bu. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 14 Nis 2008 |
| Mesajlar: 5 |
|
|
|
tyrty 14.04.2008, 21:27 |
|
|
gercekten hos bi filmdi .girişi ve girişteki müzik gayet iyiydi. düşük bi bütceyle yapılmıs olmasına ragmen elestirildigi kadar kötü degil... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 12 Tem 2008 |
| Mesajlar: 46 |
|
|
|
Gabriel 01.09.2008, 15:17 |
|
|
Geçenlerde izledim. Konusu mükemmel. Ayrıca da fantastik. Sırf bundan dolayı bile izlerim. Ama bu konuya sahip bir filmin genel olarak "action" üzerine kurulmuş olması belki de filmin havada kalmasının en büyük sebebidir. Sanki herşey iki karakter arasında geçiyor gibi. Diğerleri hem senaryo hem de oyunculuk olarak zayıf kalmışlar. Başlarına bir şekilde bir iş geleceğini tahmin etmek güç değildi =)
Bazı şeyleri sanırım biraz abartmışlar. Aşırı küfürlü diyaloglar.. fahişeliğe zorlanan melek.. Yine de orjinal bir konusu ve etkileyici bir girişi var. Müzikleri de çok iyi. Tavsiye ederim. Bir de Gabriel rolündeki Andy Whitfield sanırım filmi bayanlar için daha da bir izlenebilir kılıyordur  |
_________________ Sensiz de döner dünya!
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 868 |
| Konum: Kuyutorman ; Anduin'in doğusu Boz Topraklar |
|
|
Kesinlikle katılıyorum. 01.09.2008, 15:30 |
|
|
İlk sahnede Gabriel 'lin göz renginin mavi mi kahverengi mi anlamaya çalışmıştım. Benim gözüme çarpan en belirgin özellik dövmeleri olmuştu.  Konusu güzeldi lakin dediğin gibi daha güzel olabilirdi. Özellikle diğer meleklerin düşmüş oldukları acınası durumların üzerinde fazla durulmamıştı. Uyuşturucu ile sarışının ( tam hatırlamıyorum kumralda olabilir.) ölüm sahnesi mükemmeldi. Kaç tane şırınga saplanmıştı hatırlamıyorum ama epey çoktu.  |
_________________ Kuyutorman Kraliçesi, Thranduil torunu , Legolas'ın tek kızı.
Galadrîel Lûthien
Çiçek açan Işığın Hanımı
Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 10 Oca 2008 |
| Konum: ist |
|
|
GabrieL 28.10.2008, 11:38 |
|
|
Film küçük bütçeyle çekildiğine rağmen gayet fantastik olup gotik ortamlar yaratıp bizim gibi fantastik insanlara hitap edebiliyor.. nadiren bu tür filmler bulduğumuz için çok iyi olmasada izlerken gayet keyif alıyoruz.. ortamlar, kostümler, tipler, tattoolar  güzeldi.. bnm sinir olduğum şey sonuydu... We bence küçük bütçeli birçok fantastik film yapılması, nadiren ( senede 2 kez fln) büyük bütçeli filmler yapılmasından çok daha iyi!... |
|
|
|
|
 |
|
|
|