Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
» OYUNUMUZUN KURALLARI VE DUYURULARI
Yazar Mesaj
Moderatör

aynen öyle olacak sevgili dathvader. sadece o da değil, orta dünyadan bildiğimiz mekanlar ve bazı olaylar da aynı olacak. ama buna rağmen üstüne basarak söylüyorum ki kurgumuz bir hayli farklı.

en harlı alevlerin küllenişi gibi
ya da küllerin alevlenmesi
ben bir ikilemim, sana
bana
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

ok:)şundan dolayı sordum.lineage2 ve world of warcraft online oyunlarının sıkı bir takipçisiyim ve üniversite yıllarından rpyede çok yabancı değilim:)ama bnm açımdan tek sorun ben bir "ork" fanıyımdırda.her 2 oyundada yüksek lvl ork charım var; wowdaki bir şaman, lineage2deki ise bir warrior..tabii bu saydığım oyunlardaki orklar yüzüklerin efendisindekiler gibi salt kötü yaratıklar değil. wowdakiler hero class olarak kabul edilirken lineage2dekilerse direk noble muamelesi görüyor.o yüzden bu oyundaki alışkanlığımı buradada sürdürebilecekmiyim bilmek istedim.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Moderatör

cevap vermek istiyorum ama bikaç kez daha okuyacağım, anlamak için

ben bir ikilemim, sana
bana
Üye
Üye

pardon:)hata bnde okuyunca karmasık olduğunu farkettim. oynadığım oyunlarda ve rplerde genelde ork karakterlerini seçerim.sormak istediğim su..bu rpde ortadünya baz alınarak kurulacağına göre orklar kötümü olacak gine?
sorma sebebim bnm ork karakterlerim genelde iyi yada kaotik iyiler:)
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Moderatör

tümüyle tolkien'in orta dünyasına sadık kalacağız. bu yüzden ne yazık ki mi desem artık bilmem ama evet; orklar ve troller ve goblinler ve cemil cümlesi gayet kötü ve habis yaratıklar olacak. salt kötü karakter oynamak sıkıcı ve yüzeysel olabileceği için belki bu ırklara yer vermeyiz bile. yani sadece NPC (pasif oyuncu) olarakta kullanabiliriz.

ben bir ikilemim, sana
bana
Üye
Üye

Efendi Galvo'nun Ejderha Serüveni-Konu

bumudur?bahsedilen frp oyunu?bir süredir uzaktım ve ne kaçırdığımı görmek için geldiğimde bunu gördüm umarım bu değildir.değilse yada buysa bir bilgilendirme lütfen... Shocked
Yönetici

Yok canım. Alakası yok.
Moderatör

o oynanmış ve yarıda bırakılmak zorunda kalınmış bir mini frp oyunuydu. orta dünya frp, ayrı bir statüde başlı başına bir forum şablonu içerisinde oynanacak

ben bir ikilemim, sana
bana
Üye
Üye

tomb yazmış:
Efendi Galvo'nun Ejderha Serüveni-Konu

bumudur?bahsedilen frp oyunu?bir süredir uzaktım ve ne kaçırdığımı görmek için geldiğimde bunu gördüm umarım bu değildir.değilse yada buysa bir bilgilendirme lütfen... Shocked

Tolga hiç öyle bişey için bunca gazı verir mi sanıyorsun? Heralde sen HarryPotter rpg sine katılmadın. O site bile hiç kalacak

Tolga bu hafta vizelerim var sonra ortadünyanınım. Sen yeter ki başlat serüveni...

Yüzük taşıyıcısı:
***Ariabod Baggins***
Moderatör

başta hiç tahmin etmediğimiz sorunlarla karşılaştık. artık büyük ihtimalle hepinizin bildiği gibi, sitemizin teknik yöneticisi olan caruso bazı sebeplerden ötürü ayrılmak zorunda kaldı. başlanmış olan pek çok tasarımımız yarım kaldı (frp işinin yanısıra sitenin kendisiyle ilgili çok hoş süprizler de hazırlıyorduk). bu hem beni ve tabi ki kilgar'ı oldukça üzen ve fazlasıyla sıkıntıya sokan bir durum. tasarımlar yarım kaldı ve onları tamamlayabilecek birini bulana kadar bir parça çaresiziz. gerekli olursa daha ayrıntılı olarak kilgar bir açıklama yapacaktır. ama şimdilik bu kadarını bilmeniz gerekiyor.

affınıza...

ben bir ikilemim, sana
bana
Üye
Üye

Yapabileceğim bir şeyler varsa elimden geldiğince yardım etmek isterim. İmece usulü güzel birşeyler üretebileceğimizden eminim
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

yakın zamanda kolay kolay birşey başlamaz anlamına gidiyor sanki?napaalım madem elden birşey gelmiyor... Sad
Yönetici

Başarmayı hedeflediğimiz herşeyi er geç başaracağız. Kuşkunuz olmasın. Bazı ufak aksaklıklarla karşılaştık ama bunlar telafi edilmeyecek şeyler değil. Belki biraz gecikiriz ama asla vazgeçmeyiz. Sadece biraz sabır...
Üye
Üye

heyecanla bekliyoruz Very Happy
Üye
Üye

Ömrübüz beklemekle geçti, birde kör talih bize gülsede bizde nimetlenseydik şu güzelliklerden. Wink

Galadrîel  Lûthien  
Çiçek açan Işığın Hanımı

Sevgili Halkını Saygıyla Selamlar
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> OYUNUMUZUN KURALLARI VE DUYURULARI
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri