| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 24 Şub 2007 |
| Mesajlar: 7 |
|
|
|
Robin Hobb- Farseer Serisi 24.02.2007, 15:11 |
|
|
Fantastik edebiyata farklı bir bakış açısı getirmilmiş olan bu kitapların okunmasını şiddetle tavsiye ediyorum. İnsanın iç dünyasını en ince ayrıntısına kadar ortaya seren kitap , yeri gelince heyecandan ellerinizi titretiyor, yeri geldiğinde gözleriniz yaşlı br şekilde okumanızı sağlıyor... Hyatımda yeni bir sayfa açmamam neden olan başlıca seridir mutlaka okunması gerekiyor... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 15 Şub 2007 |
| Mesajlar: 123 |
| Konum: Oturma odası |
|
|
ilk kez 24.02.2007, 16:10 |
|
|
adını ilk kez duyuyorum bu aralar yeni bi seriye başlamayı düşünüyorum. bu seriyide listeme aldım. artık hangisi ucuz ve daha kolay bulunabilirse onu okuycam. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 25 Şub 2007 |
| Mesajlar: 10 |
|
|
|
Robin Hobb 25.02.2007, 20:07 |
|
|
Piyasada fantastik kurgu adı altında dolaşan pek çok "gereksiz" serinin yanında, Tolkien'den beri yakalayamadığım tada en çok yaklaşan seri oldu. Tolkien ile kıyaslamaya çalışmıyorum sadece diğerlerinin arasında en iyiydi. |
_________________ içimizdeki şeytanlara zülfikarlarla saldırdık
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 12 Arl 2006 |
| Mesajlar: 21 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
doğru 11.03.2007, 22:23 |
|
|
Doğru söze ne diyebilirim...... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
kith kanan'a 12.03.2007, 21:16 |
|
|
hiç düşünme al. duacım olursun  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
evlilik dışı çocuk 03.04.2007, 13:04 |
|
|
En büyük prensin piçi olduğu için, saraydaki herkesin endişesi ileride taht üzerinde hak iddia edebilecek olması. Özellikle de diğerlerinin çocuğu olmazsa. Ayrıca ortalık karışık ve prensler bir şekilde kral'dan önce ölürlerse Kralın tek varisi olarak da kalabilir. Tek varis olmzasa da en büyük varis olduğu kesin olur. bu yüzden özellikle Regal ve annesi açısından çok büyük bir tehdit.
Umarım spoiler vermeden anlatmayı başarmışımdır.
Bir de Türkçe mi okuyorsun? Eğer Türkçe ise ve zahmet olmazsa, baş karakterlere ne isim vermişler yazabilir misin? Özellikle Fitz'i ne diye çevirmişler onu merak ettim. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
Re: evlilik dışı çocuk 03.04.2007, 18:53 |
|
|
| Karakalem yazmış: | En büyük prensin piçi olduğu için, saraydaki herkesin endişesi ileride taht üzerinde hak iddia edebilecek olması. Özellikle de diğerlerinin çocuğu olmazsa. Ayrıca ortalık karışık ve prensler bir şekilde kral'dan önce ölürlerse Kralın tek varisi olarak da kalabilir. Tek varis olmzasa da en büyük varis olduğu kesin olur. bu yüzden özellikle Regal ve annesi açısından çok büyük bir tehdit.
Umarım spoiler vermeden anlatmayı başarmışımdır.
Bir de Türkçe mi okuyorsun? Eğer Türkçe ise ve zahmet olmazsa, baş karakterlere ne isim vermişler yazabilir misin? Özellikle Fitz'i ne diye çevirmişler onu merak ettim. |
Türkçe okuyorum fitz diye geçiyor açıklamalarda "kraliyet piçi" olarak alta not düşmüşler sanırım diğer isimlerdede bir değişiklik olduğunu sanmıyorum yanlızca isimleri verirken dip not ile karşılığını yazıyorlar. Ama ben onlara pek dikkat ettiğimi söyleyemem |
|
|
|
|
 |
|
|
|