Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Yaa bu başlığı eksik gördüm açıyım dedim Very Happy şahsen çok beğendiğim kitaplar 1 er günde bitirdim vede basit ama olsun neyse birbirinden bağımsız 3 leme görüşlerinizi yazarsanız sevinirim Very Happy

Üye

anlmadım nasıll yani warcraft la ilgili bi formda onunla ılgısız hersey var. az konusun bakalım . anlatın nedır bu warcraft ırkları begenıyormusunuz. size nasıl gelıyor. undeadlar night elfler humanlar ve orcalr esas ana ırklarmı???
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Şahsen ben beğeniyorum oyunu oynarken bayaa iyi vakit geçiriyorum o ırklarla kitaba gelince arkım söylemiş Medivh evet onunda dı oyunda geçiyo.Bir nokta var Arthasla ilgili bi kitabı daha olsaydı bence daha güzel olurdu aslında bu seri

Üye

bende warcraft ejderhanın günü nü okumustum frna diildi arthas geciodu ama yalnızca bir sayfada oda kücük cocukkendi warcraft ı oynayanların okumasında fayda büyük ihtimalle severler

Üye

YANI DEMEK ISTEDIGIM SU; BU IRKLARI KIMLER OLUSTURMUS NASIL DOGMUSLAR. TOLKİN Mİ KULLANDI ILK YA DA DAHA ONCEDEN KULLANAN VAR MI. YANI BU SADECE TALKİNE MI AIT BI YARATMA YOKSA GENEL OLARAK FELSEFEDE Mİ VAR IRKLAR. IRKLARI OLUSTURAN KIM. GENEL BI GERCEKLI MI BU. ORNEGIN BEN AMATOR FANTASTIK KISA OYKU YAZARIYIM. AMA HALA BILMIYORUM IRKLARIN GERCEKLIGINI SAYIN YONETICILERDEN KONU ILE ILGILI DETAYLI BILGI ISTIYORUM. NEDEN WARCRAFT TA DA VAR BU IRKLAR? YANI AKLIMA GELEN TUM SORULARI GELISI GUZEL SORDUM AMA ARKADASLAR DEMEK ISTEDIGIMI ANLAYACAKTIR. BEN MERAK EDIYORUM. IRKLAR RAST GELE MI DOGDU YOKSA ORNEGIN ZEUS DENILINCE AKLIMIZA GELEN TUM SEYLER GIBI II IRKLAR. IRKLARI YARATAN KIM?
Üye
Üye

tüm ırkların kökeninde mitoslar var.
warcraft'ta yoğun olarak iskandinav mitoslarında kullanılan ırkları görürüz.
ırkları tanımak için doğu,helen, roma, iskandinav ve kızılderili mitolojisini bilmek gerek.
bi de tabi eski ahit. dinsel mitoslarda çok. lilith filan gibi karakterler orda. yani vampir ırkları filan onlara dayanıyor örneğin.
yeterli olmaz bu yazı ama biraz araştırabilirsin mitler üzerine. birşeyler karalıyorsan çok işe yararlar.

I may be skin and bone
I may be Japanese..."
                        S.Plath
Üye
Üye

Bencede bak mesela minatorları ele alalım geçen bir kitap görmüştüm mitolojiyle ilgili minatorlarda vardı içinde minatorları adam gibi bi ırk olarak şu an dragonlance te görürsün ama kaynağı yunan mitolojisidir tolkien sadece cüce elf gibi bazı ırkları popüler hale getirdi.Diğer canlılar troll yada minator olmasında başka bişey olsun veya ejderha çin genelde yunan kaynaklı ama iskandinav roma veya doğu mitolojilerinden gelir mısırında katkısı vardır aslında..Bu böyle gider insanlar kültürler geliştikçe dünya büyüdükçe insanlar yayıldıkça kültürler inanışlar oluştukça ve insanlar bişeyler yaratmaya başladığından beri var aslında bunlar sadece bi süreden sonra bazı kişiler bunları alıp roman yada oyun yapıyo insanların önüne sunuyo tamamen kurgu ama altında yatan çok büyük bi geçmiş ve kültür var

Üye

ARKADASLAR COK SAĞOLUN YA. CAHİLİMİ BAĞIŞLAYIN  cry TÜRKİYEDEN YAKIN BI SÜRE ICINDE Bİ DÜNYA KLASİĞİ CIKACAK  Smile BEKLEYIN!!!!
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri