FRP FORUM  |  Kayıt  |  Üyeler  |  Giriş       

Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  
ÜYE
ÜYE

Ben de çok sevdim. Keşke sürekli hale gelse. Ne güzel olurdu.

Teşekkürler Kızıl Gölge.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ÜYE
ÜYE

Söyleşiyi okurken aklıma tanıştığım bir amca geldi. 60 yaşlarındaydı. 70li yıllarda Frodo Aramızda isimli paneller düzenlemiş bir şahıstı. Gece ikiye kadar müthiş bir sohbetti. Çırak bir Ranger-Bard olarak bu beyaz keçi sakallı ihtiyar beni avucuna almıştı. Margred Weiss ve Tracy Hickman efsaneler araştırmak üzere çıktıkları orta doğu turunda kendisinin misafiri olmuşlar. Uzun süre yazları görüşmüşler. Adamın oğlu Tracy Hickman dan Tracy Amca diye bahsediyordu. Yanlarında gezen bi adam daha varmış. Sonra gitti BLIZZARD ı kurdu dedi ve benim çenem yere çarptıSmile
Çocuklarına DM lik yapmayı denemiş ama çocukları sevmemiş. Bardaki kızla yatan oğluna zar attırıp %50 hastalığa yakalanmasına neden olmuşSmile daha neler... alem adamdı. Nur içinde yatsınSad
ÜYE
ÜYE

Çok güzelmiş gerçekten! Ben çok kıskandım o geceyi... Şanslısınız!

Ben de geçen gün otobüste bir amcayla karşılaştım; yol boyunca okulu bitirdikten sonra ne olacağımı, kaç para kazanacağımı falan sorup, sonunda da kesinlikle para biriktirmem ve ilk fırsatta 'hiç değilse' bir ev ve çoluk çocuk sahibi olmam gerektiğini buyurdu. Arada da bir önümüzde oturan başörtülü teyzenin sırtına bakıp, sinsi sinsi bunlar yüzünden ülke İran'a dönecek gibi inciler yumurtladı.

Kıskandın mı?

:/
DENETMEN

Bir ara adam akıllı dedim ama sen sakın o dedenin dediklerini yapma, Keyfine bak Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

Gece iki gibi ihtiyarın kütüphanesini gezdim. Yanımda durup neyin ne olduğunu anlatıyordu. Ahşap ciltli latince orta çağdan kalma kitaplar vardı. Duvarlarda efsaneleri anlatan yağlı boya tablolar... İhtiyar, tabloları içerde uyuyan annesinin çizdiğini söyledi. Annesi kaç yaşındaydı? Bu nasıl bir hayal gücüydü. Orada Boris Vajero lara baka baka kas yığını kahramanlar çizen arkadaşları tokatlayabilecek bir nine vardı ama tanışamadım.
DENETMEN

Yha ben senin yazılarında gülmekten çatlıyordum. Bence yazdıklarında bir gram terbiyesizlik yoktu. Terbiyesizlik terbiyesizlik yaptığında olur. Eğer yazdıkların gerçekten bir yere vuruyorsa ve bir şeyler aktarıp bizleri güldürüyorsa, ne olursa olsun bu kötü değildir.  Şahsen ben bu dedelerden sonra, senin bir şeyler yazman beklentisindeyim. Yaz da çatlayalım yahuuFantastik Edebiyat Resim LütfeeenFantastik Edebiyat Resim

Kilgarvan yazmış:

Bendeniz de bir gün mahallemizin dik yokuşlarından birini tırmanırken, yolun sonunda, birbirlerini epeyi uzun süredir görmedikleri anlaşılan, oldukça ihtiyar görünümlü iki amcanın rastlaşıvermelerine şahit oldum; "Ulan götveren, sen daha ölmedin mi?" dedi biri; "ne ölecem lan, senin cenazeni bekliyorum" dedi öteki.

İşte benim hayatım da böyle seyrediyor. E gel de BİR RESİM BİR HİKAYE başlığına ağır argoyla dolu yazılar kondurma. Elalem bana arsız, terbiyesiz, ahlaksız diyor ama neler yaşadığımı kimse bilmiyor.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

Ve hâlâ oturup tüm bunları bir hikâye haline getirmiyorsunuz, öyle mi? Cidden o yaşlı nine bizim arkadaşları tokatlar mı bilmem ama, bende sanal ataletinizin uyuşuk poposunu bir temiz tekmeleyip yola getirme isteği uyandırıyorsunuz açıkça. Ki bunu yaptıktan sonra suçluluk da duymazdım herhalde- edebiyata hizmet kabilinden bir şiddet gösterisi olarak son derece makul karşılanırdı, hatta ölçülü bir taktirle bile anılabilirdim.

İnternetten baktım ama şu Boris Vajero'nun kim olduğunu bulamadım... Kimdir?
ÜYE
ÜYE

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.
ÜYE
ÜYE

Hitler'in yönetmeni Leni Riefenstahl resim yapsa ve biraz da fantasik alemlerle kafayı bozmuş olsa ortaya ne çıkardı sorusuna bir cevap buldum! Evreka!

Smile

Şaka bir tarafa, pek 'çiğ'...
ÜYE
ÜYE

Forumca birde açık oturum yapsak ortaya neler çıkar kimbilir... Güzel olurdu aslında... Very Happy
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

Mat Cauthon yazmış:
Forumca birde açık oturum yapsak ortaya neler çıkar kimbilir... Güzel olurdu aslında... Very Happy

Kim bilir ne olurdu ? Fantastik Edebiyat Resim
ÜYE
ÜYE

vester yazmış:
Şimdi, sitemizde böyle şöyleşilerin yapılması çok anlamlı. Böylece siteye ciddi katkıları olan arkadaşlarımızı tanıma imkanını yakalıyoruz. Ve bu bizim daha içten ilişkiler yakalamamıza olanak sağlıyor diye  düşünüyorum.
.

Evet bu fikre kesinlikle katılırım işte. Canım ülkemin canım insanları zaten fantastik edebiyat hakkında pek güzel fikirlere hahip değil. İnsan doğası ortak ilgi ve zevkleri olan kişileri aramayı emrediyor ise biz de teknolojiden yararlanarak bunu yapıyoruz x) Zaten fikir alışverişi yapılmadan ortaya sabit şeyler çıkar. Her başlık kendimizi anlatabilmek, fikirlerimizi sunup diğer kişilerin fikirleri ile birlikte tartışarak değişik bir bakış açısı elde etmek için bize sunulmuş bir fırsat.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
ÜYE
ÜYE

aylak yazmış:
-Bu açıdan çok mutluyum aslında. Bir sürü insanı RPG ile tanıştıran kişi olmak ve bazılarının yarattığı harikaları seyretmek çok güzel. Müthiş işler yapıyorlar. Son derece başarılı performanslarıyla herkesin takdirini kazanıyorlar ve kendileri de RPG'ye yeni insanlar kazandırıyorlar. Ama bu onların tümüyle kendi başarıları. Yaptıkları onca şeyi gördükten sonra, benim onlara sadece RPG'nin nasıl oynandığını öğreten kişi olmamın pek bir anlam taşıdığını düşünmüyorum.

Fakat bu kişiler arasında benim için en öne çıkanı galiba Jason Turner(herkes onu böyle tanıyor, Arda'da diyebiliriz aslında). Müthiş bir RP'ci olduğu su götürmez bir gerçek.Özellikle Orta Dünya FRP Oyunumuzdaki 'Angmar Kralı Bakras' rolü, onun başyapıtıydı bence...

Bunu bu ağızdan duymak çok güzel. Ama pek mütevazi üstad. Katkısı yadsınamaz asla. Gördüğüm en iyici yönetici o. Sıcaklığı, sabrı ve ölçüsüyle bir abi gibi. Ve diğerlerinden ayıran en önemli yanı sanırım bu. Çok destek çıktı bana.
Ve gerçekten hiç görmediğim kadar pozitif...

ÜYE

Kulakların çınlasın aylak, ne de güzel sohbet etmiştik.

ÜYE
ÜYE

Kızıl Gölge yazmış:

Ben olurum vallaaa Very Happy

ÜYE
ÜYE

Kaptan Mangtay yazmış:
Kızıl Gölge yazmış:

Kiminle söyleşi yapacağına karar ver hemen ayrıntıları görüşelim Kaptan.

ÜYE

Kızıl Gölge yazmış:
Kaptan Mangtay yazmış:
Kızıl Gölge yazmış:

Kiminle söyleşi yapacağına karar ver hemen ayrıntıları görüşelim Kaptan.

Sen, benimle yap abla Fantastik Edebiyat Resim

Yeni başlık gönder Başlığa cevap gönder   Sayfaya git Önceki  1, 2, 3