|
DENETMEN
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 3495 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
DENETMEN
|
|
|
|
_________________ Yokluğun içindeyim...
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
Bilgisayar oyunununda aynı tarihte çıkacağı bilgisini bir yerlerde okumuştum.
Activision, baş kahramanı tüm zamanların en popüler Marvel karakterlerinde biri olan X-Men Origins: Wolverine hakkındaki yeni detayları açıkladı. 2009 Mayıs ayında piyasada olması planlanan video oyunu, yine bu ünlü Marvel karakterini konu alan Twentieth Century Fox filmi X-Men Origins: Wolverine ile birlikte hayranlarıyla buluşacak.
Raven Software’in geliştirdiği video oyunu oyuncuları Wolverine’in kökenlerine götürecek ve Weapon X tesisinden kaçışından Afrika’nın ormanlarına sığınmasına kadar tüm yaşamını tecrübe etme fırsatı verecek. Oyun şu anda Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii, Nintendo DS, PlayStation 2 ve PSP platformları için geliştiriliyor.
Activision başkan yardımcısı Rob Kostich, “X-Men Origins: Wolverine, Wolverine’in kaba kuvveti, kendini yenilemesini sağlayan mutant yeteneği, yok edilemez adamantiyum pençe ve kemikleri gibi kendine has özelliklerini hayata geçirerek tüm zamanların en popüler karakterlerinden birini aksiyonun ortasına bırakıyor.” diye konuştu.
X-Men Origins: Wolverine, oyunculara gerçek Wolverine deneyimini yaşatarak filmin hikayesinin ötesine taşıyacak bir aksiyon-macera oyunu. Bir çok farklı ortamda geçecek olan oyun, oyuncuların hayvani içgüdülerini kullanarak gizli tehlikeleri ortaya çıkarmasını, düşmanlarını avlayıp yok etmesini ve bir yandan Wolverine’in trajik geçmişiyle ilgili gerçekleri öğrenirken, diğer yandan içinden çıkılması zor görünen durumlarda hayatta kalmaya çalışmasını sağlayacak. Bıçak kadar keskin adamantiyum pençelerle son derece hızlı dövüşlere katılabilecek, saldırıları savuşturabilecek, kombo saldırılar yapabilecek ve birbirinden ölümcül bitiriş hareketleri yapabileceksiniz. Wolverine elbette yalnızca etrafına zarar vermekle kalmayacak, kendisi de zarar görecek ama kendini yenileme yeteneği sayesinde oyuncunun gözlerinin önünde gerçek zamanlı olarak iyileşecek.
Oyun Raven Studios ve Amaze Entertainment tarafından geliştiriliyor.
(turkcell'in sayfasından alınmıştır)
 |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 05 Nis 2009 |
| Mesajlar: 4 |
|
|
|
çok merak ettim bi fil gelnce hemen gidicem |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 1319 |
|
|
|
gelince hemen gidicem diyen milyonlar vardır eminim.bayağı bir iş yapacak tüm dünyada.yalnız şöyle bişiy var.comics'teki rogue'un özelliklerine ve gambit'in diyaloglarına hayran biri olarak ben herzaman tüm ekibin ve yaratıkların olmasını dileyen biriyim.beni o filmler daha cok doyurur.sade wolvi beni paklamıyor.mutlaka başkaları vardır ama çeşitlilik çok önemli.Bin küfür sallamıştım gambit yapmayan yapımcılara.hala hayretteyim.sanki kastlıydı ya.en dandik en uyduruk adamlar bile vardı gambit nasıl olmaz ya?vede bu karakteri müthiş seviyorum.çok extra bir adam değil özellik olarak,seviyeside cok yuksek degil ama ben bayılıyorum bu adama.tek dileğim tipe sadık kalsınlar.umarım değiştirmemişlerdir tipini.rogue gibi olursa akibeti çokçok üzülcem.bataklık ırkı elemanı kendisi.güney amerikadan getirtebilirler ve çok zor olmaz altyapısını hazırlamak.oyunundan cok bişiy beklemiyorum.popülizm kokan oyunlar tarihte gorduk ki hep uydur kaydır olmuşlardır.örnek spiderman serisi,batman serisi.fantastic4.bunlar hep populist berbat oyunlar ve benim gibi oyun düşkünlerini tiksindiriyorlar.bu konuda lotr 'in oyunları fena cıkmadı.ama oda öyle bir konu ki birader ortaya şöyle karışık birşeyler yapsan bile gidiyor yani.malzeme extra!
bekliycez bakalım.
ha görüpte dokunmadan edemedim:TArtışana sabaha kadar tartışırım.o bıçaklar o metali kesip ardında öyle bir acıklık bırakmaz.konserve acar gibi santim santim sağ sol yapılarak kanırtırsan belki anca.kuvvet uygulanan tarafa doğru bir uç bükülme yapıp hafif açılır.hatta wolvi gibi çok hızlı kesildiğinde ne kadar hızlı biçersen o kadar az açılır aralık.ne bilim belki okuyan saçma geyik der ama birşey yapılıyorsa düşünülmüştür heralde dedim. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 13 Ksm 2008 |
| Mesajlar: 1160 |
|
|
|
Haklısın |
_________________ Ben büyüyünce kurtadam olcağğmm!
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 07 Mar 2009 |
| Mesajlar: 525 |
|
|
|
3. filmin sonunda yenisinin çekileceği belliydi zaten. İyi bari yakın zamanda çıkıyor. |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
Çalıntı görüntülerden oluşan filmin DVD si şu an Türkiye'nin dört bir yanında piyasada. Filmin bazı sahnelerinin montajlanmamış hallerini göreceğiniz bu DVD için firma dava sürecinde olup sonucu merakla beklenmektedir.
( Arkadan sarkan ipleri görmek, ki o en helecanlı sahnelerde- bir kabus diye düşünüyor ve bu çalıntı DVD yi seyrettememeyi planlıyorum) |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 13 Ksm 2008 |
| Mesajlar: 1160 |
|
|
|
Bide öyle denemek lazım, makara olur. |
_________________ Ben büyüyünce kurtadam olcağğmm!
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
bilgisayarımın rom'una koysalar programı acsalar sadece play demem gerekse izlemem.O zevki her filmde bulamıyorum.neden içine ediyim?
| Kızıl Gölge yazmış: | Çalıntı görüntülerden oluşan filmin DVD si şu an Türkiye'nin dört bir yanında piyasada. Filmin bazı sahnelerinin montajlanmamış hallerini göreceğiniz bu DVD için firma dava sürecinde olup sonucu merakla beklenmektedir.
( Arkadan sarkan ipleri görmek, ki o en helecanlı sahnelerde- bir kabus diye düşünüyor ve bu çalıntı DVD yi seyrettememeyi planlıyorum) |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
ben basıma gelcegi biliyordum.arkadas gazı,dvd'ci fake 'i derken aldık izledik.şu halini izleyecekler için söylüyorum.hemen hemen sıradan mekanda iki kişinin konuştugu sahneleri atarsanız arka fon ve grafik animasyon gerektiren tüm sahneler henüz yarım.kapa taslak vektörel bilgisayar animasyon dataları halinde göreceksiniz tüm efektleri.karakterlerin üzerlerindeki animasyonlar ve tüm atfosfer ışık falan filan efektleride henüz yok.çokda berbat mı berbat hayatımda gördüğüm en kötü ve cahil ingilizce cevrim altyazıyla izledim birde.zaten bıraktım bir süre sonra altyazıyı takibetmeyi ben daha iyi anlıyorum zaten gerekte yok.ipler mipler,sahne formasyon notları,uyarılar falan direkt ekranda.kısacası yazmışmıydım bilmiyorum ama film yarım.ha ne tam senaryo tam,filmin tüm olayları,gelişmeler olan karakterler az cok kostümler tam.surat vücut yara makyajları falan yok.kandı şudu budu onlar eksik biraz.yani gelişigüzel var.olmayanları sıraladım olanları ve bendeki sonuca geceyim.
şimdi bilmek istemiyorumcular burdan,otobandan önceki son çıkıştan bir ayrılsınlar lütfen.
Öncelikle bir filmin başlangıcı bende önemli yer tutar.yani ilk beş dakikada etkilenmeyip sonradan aklımda kalan ve tuttugum az film vardır.matrix gibi master and commander gibi,hatta x men'in tüm seri filmleri gibi.hepsi ilk bir vurmuştur bizi.yani ''ana!başladı''dersin ve sen artık mutantların yaşadıgı o alternatif dünyadasındır.ben filme giremedim.eksiklikten degil.bu yaptıgım hiçbir eleştiri inanın bana görsellikle alakalı degil.başlangıç kötü,olayların gelişmesi,ilerlemesi,olayın gectigi asıl zamana hızlı oynatım ve kısa özetli tarihsel sürec kötü.ordaki anlatım kötü.ve laf olsun diye söylemiyorum hem yaratılan tüm karakterler kötü,hem özelliklerin filme yansıtılması,kareografiler,dövüş sahneleri,kısaca hikaye cok kötü.cok büyük bir marvel fiyaskosu.resmen demliğin dibinde bir çay bardaklık dem kalır ama öğrenci evinde çay demelemek istemez kimse yada kalmamıştır son bu bir bardaklık demi 3 arkadas bardaklarınıza bölüp turuncu oralet gibi çay içersiniz ya!hah işte bu marvel şaheseri o kalan son turuncu çay!istedikleri kadar şeker atsınlar bu hikaye kendini götürmüyor.olayların gelişimi cok dandik.secilen karakterler uyduruk.zaten yanlış.kafadan bir hikaye yazılmış.orjinalin kıyısından gecmiyor.ne cizgi film nede cizgi romana sadık.hani bir tek gambit yok böyle adaletmi olur diyerek küfrediyordum ya buralarda.hah bir gambit koymuşlar bari justin timberlake'i oynatsaydınız be!!yuh be!ne tip,ne karizma ne gambit hareketleri nede hareket ve yetenekleri hatta kostüm bi halt yok!öle karamurat zindanlardan kaçarken bir tane daha cengaver olur ya yanında ona yardakcı.hah gambit bu olmuş cıkmış.senaryoyu ve karakterlerin filme girip cıkmalarını sallamışlarda sallamışlar.oyunun sonunda dövdüğümüz boss kim?işte cyclops'un lise halini al,sabertooth'u al,ne bilim wolverini al birileri bişiler bişiler hepsini mutfak robotuna koy bide biyerden cok konusan ve kötü espri yapan (galiba two guys a girl in a pizza place dizisindeki berg'di o) bir tip bul hepsini buna koy.önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 40 dakka pişir ta taaaa!alın size film sonu boss'u.yen game ower olsun.hemde kimle yen film boyunca dövüştüğün sözde kardeşinle.öz kardeside degil sanırım.belirsiz.yahu sabertooth'un babası tüm tutantlardan nefret eden ve hepsini ortadan kaldırmaya calısan cılgın bir siyasi kimlikli kaçık!ayrıca oğlu oldugunuda inkar eder!ama oğlu bir mutantdır.Nerden en dandik yaratık özelliklerini buluruz demişler cok aramışlar bulmuşlar.neymiş çok şişman ama kas yıgını olan 500kiloluk dövüşçü,ordan oraya jumper filmindeki gibi kısa mesafe ışınlanan bir zenci,yok elmasa dönen kız,dokununca ikna yeteneği olan sevgili,liseli cyclops ayrıca embesil,iki kılıcı alıp hızlı hızlı dövüşen bi tip,çok iyi silah kullanan ve cok hızlı bir japon!bu ne lan?nerde yaratık özellikleri iş çıkarmayacak adam bulmuşlar filme koymuşlar.
sanki aman bize iş cıkarmayın,çok ugrastırmayın biz grafik animasyoncuları der gibi.''özelliğin ne?-tuzluğum abi!-çok güzel verin buna şeffaf efektini içinede montajda tuz koruz,koçum sen masada duracaksın tamammı?inanları tuzla öldürüyorsun!zamanla kolestrol damar sertliği derken senden bol yemekten ölüyorlar ok?hadi kamera!motor!ekşın!'' Bune lan!?Zaten wolverin etrafında döndüğündenmidir ne adam cok veriştirmiş bu filmde o karizma gitti,embesil oyunculuk garip wolverin geldi yerine.az konusan kzıp işi bitiren biraz sert acı esprili ve asil duran adam salak bi tip oluyor arada.
nihayetinde hayal kırklıgının aga babasını yaşadım bu akşam!umarım bende sonra seyredip daha fazla keyif olanlarınız olacaktır.belki begenende olur.belki tum x-menlerden once cekilse begenirdim.ama orda marvel neler yapabilir gordum.karakterler istenince nasıl işler yapabiliyor hikaye nasıl anlatılabiliyor gördüm.bu film 3'ününde basına gidiyor sözde ama bence sadece dağbaşına gidiyor!çıkmaz sokak bu film.izleyenlere hayırlı keyifli seyirler.ama kardeşinizden size bir tavsiye buna sinema bilet parası vermeyin.izlemedim ama gidin mahsunun filmine hiç olmazsa ülkemizle ilgili bazı gercekler çat pat anlatılıyor.onada gitmiycem ya ben neyse! |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 04 Oca 2009 |
| Mesajlar: 596 |
|
|
|
| Kızıl Gölge yazmış: | Çalıntı görüntülerden oluşan filmin DVD si şu an Türkiye'nin dört bir yanında piyasada. Filmin bazı sahnelerinin montajlanmamış hallerini göreceğiniz bu DVD için firma dava sürecinde olup sonucu merakla beklenmektedir.
Filmi normal olarak izledikten sonra baya zevkli aslında bu versiyonunu izlemek, filmin yapılışı hakkında fikir sahibi oldum. Başka filmlere denk gelirsem orjinalini izledikten sonra yine izlerim bu şekilde. Cidden hoş oluyor... |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 29 Tem 2009 |
| Mesajlar: 69 |
|
|
|
Filmi İzledim. GEröçekten Mükemmeldi. CD'si Çıkınca Hemen Alıp İzleyeceğim. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 17 Arl 2009 |
| Mesajlar: 94 |
|
|
İyi 24.12.2009, 13:58 |
|
|
Seriye yakışır bir film olmuş.En sevdiğim X Men karakteri Wolverine'in geçmişine dönmek güzeldi.Başka karakterler için de yapacaklar aynı şeyi sanırım. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
Filmin en çok merak ettiğim karakterlerinden birisi olan Wolverine'nin nasıl ortaya çıktığını konu alan film. Film görsel açıdan beğenimi kazanabildi. Konusu da oldukça iyiydi. Bunca zamandır izlemeyen kalmamıştır umarım...  |
|
|
|
|
 |
|
|