FRP FORUM  |  Kayıt  |  Üyeler  |  Giriş       

ÜYE
ÜYE

Fantastik Edebiyat Resim

Vizyon tarihi: 5 Haziran 2009
Yönetmen Joseph McGinty Nichol
Senaryo John D. Brancato, Michael Ferris

Görüntü yönetmeni Shane Hurlbut

Tür: Aksiyon, Macera, Bilim Kurgu

Yapım:ABD, Almanya 2009 (Renkli)

Dil: İngilizce

Internet adresi: www.terminatorsalvation.com/

Konusu:

Kıyamet sonrasındaki 2018 yılında geçen Terminator’un uzun zamandır beklenen devam filminde Christian Bale, kaderinde Skynet ve Terminator ordularına direniş için insanları yönetmek olan John Connor’ı canlandırıyor. Ama John Connor’ın yetiştirilirken inandığı gelecek, en son bir ölüm hücresinde bulunduğunu hatırlayan Marcus Wright adlı yabancının ortaya çıkmasıyla değişiyor. Connor, Marcus’ın gelecekten mi yollandığına yoksa geçmişten mi kurtarıldığına karar vermek zorunda kalıyor. Skynet en son taaruzuna hazırlanırken, Connor ve Markus, onları Skynet’in operasyonlarının kalbine götürecek, insanoğlunu belki de tamamen ortadan kaldırabilecek korkunç sırrın ardındaki gerçeği ortaya çıkaracakları destansı bir yolculuğa çıkıyorlar.

Fantastik Edebiyat Resim

Fantastik Edebiyat Resim

Fantastik Edebiyat Resim
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ÜYE
ÜYE

Offf aşık olduğum film! Gidicem inşallah bir gün Very Happy
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
ÜYE
ÜYE

john connor ne acemi adammış hangi helikoptere bindiyse düşürdü  Smile hayatın anlamını aramayanlar için güzel bir bilimkurgu filmiydi
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

http://www.youtube.com/watch?v=mGkXz8_vlUA

Akıllara zarar bir OST'si var... Dinleyin, şiddetle tavsiye ederim!Fantastik Edebiyat Resim

ÜYE
ÜYE

İyiden iyiye Cristian Bale' e karşı antipati oluştu bende, kabak tadı verdi adam tabir-i caizse.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

Galahad yazmış:
İyiden iyiye Cristian Bale' e karşı antipati oluştu bende, kabak tadı verdi adam tabir-i caizse.

Ya git sende abim gibisin ha... Adam süper rol yapıyor ne var yani? Her oynadığı film klasikFantastik Edebiyat Resim

Misafir

matt damon dan iyi terminatör olurdu. O Bourne serisinden sonra zaten... Shocked

Gene de iyi bir film olabilir. Umarım temel amacı para değil de seriye sağlam bir nokta koymak olur filmin. Yoksa yine görsel ve boş bir şölen izleyeceğiz Very Happy

Terminatör 2 gibi filmin gelmesi zor artık ama yine de bekleyeceğiz, hadi bakam...
ÜYE
ÜYE

Tiran yazmış:
matt damon dan iyi terminatör olurdu....

Harbiden de güzel tespite bulunmuşsun. Matt Damon'ı Terminatör olarak hayal ettiğimizde çok güzel oturuyor ve yakışıyor. Tuttum bu fikri. Fantastik Edebiyat Resim

Zaman Çarkı
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

kim oynarsa oynasın önemli değil:D o değilde benim bilgisayarım kafayı yedi iyicene. bilgisayarın açma tuşu yıllar önce kırılmıştı düz kontakla açıyordum bilgisayarı ama geçenlerde bir şey keşfettim telleri birbirine değdirmeye gerek yok Shocked kırmızı olan teli bilgisayarın aliminyum kasasına değdirince de bilgisayar açılıyor. geçen gün de bozuldu. sonra kendi kendini tamir etti. skynet falan çıkabilir bilgisayarım. ben onu insan gibi yetiştirdim çünkü
ÜYE
ÜYE

Christian Bale çok fazla ön planda değildi aslında.Sevdiğim bir oyuncudur.Bu filmde de iyiydi ama Sam Worhington daha ön plandaydı ve karizmasıyla C.Bale'i gölgede bıraktı.
Yeni başlık gönder Başlığa cevap gönder