FRP FORUM  |  Kayıt  |  Üyeler  |  Giriş       

ÜYE
ÜYE

Serinin 3.kitabı satışta arkadaşlar haberiniz olsun Fantastik Edebiyat Resim

Casuslar ve rakip klanlarla kuşatılmış, arkasında acımasız birsuikastçılar örgütünün katilleriyle Acomalı Leydi Mara şimdiye kadar kien ölümcül sorunla karşı karşıya. Korkunç Kara Cüppeliler Mara’yıtarihi güçlerine karşı en temel tehdit olarak görüyorlar. Büyücülerekarşı davasında ona katılacak müttefikler arayışında Mara medeniyetininsınırlarını geçip böceksi cho-jaların kovanlarına dalmak zorunda.Canından kanından saydığı sevdikleri birer birer sayısız düşmanlarıneline düşerken Leydi intikam ateşiyle yanıyor.

Yaşamı, evi ve İmparatorluk için bütün zekası ve kuvvetini toplayarak tüm zamanların en büyük savaşına hazırlanıyor.

http://www.ilknokta.com/urun/95259/Imparatorlugun-Hanimefendisi--Raymond-E--Feist--Janny-Wurts.html
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ÜYE
ÜYE

Bakalım bu adam gene ne şaheserler yaratmış. Okumak için heyecanlanıyorum.
Smile
ÜYE
ÜYE

Kara Kule 'ye ne zaman başlayacaksın! Merak ediyorum ne düşüneceksin, nasıl yorumlayacaksın okuduğunda üzerine konuşmak seninle çok keyifli olacak.
ÜYE
ÜYE

vester yazmış:
Kara Kule 'ye ne zaman başlayacaksın! Merak ediyorum ne düşüneceksin, nasıl yorumlayacaksın okuduğunda üzerine konuşmak seninle çok keyifli olacak.

Bak onu unuttum.  Geç kaldık Fantastik Edebiyat Resim, bir sonraki ay maaş zamanı artık vester'cim.

Ne imparatorluğu ya Ben Gölgeler Meclisi'ni istiyordum çevrilsin diye hiç hazetmemiştim yabanileri..Ama adam çok güzel kitap yazıyor hastayım ben bu adamın kalemine..Bu adamın kalemine Saba Tümer'in kahkahasına hastayım..(saba tümer, şaka maka çok severim ben bu kadını acaip sempatik inanılmaz güler yüzlü ve pozitif bir insandır izlemekten keyif duyduğum pırıl pırıl yüzlü güzel gözlü biricik televizyon sunucumuz ama ne alaksı var başlıkla demi olsun içimden geldi )...

ÜYE
ÜYE

Mat Cauthon yazmış:
Ne imparatorluğu ya Ben Gölgeler Meclisi'ni istiyordum çevrilsin diye hiç hazetmemiştim yabanileri..Ama adam çok güzel kitap yazıyor hastayım ben bu adamın kalemine..Bu adamın kalemine Saba Tümer'in kahkahasına hastayım..(saba tümer, şaka maka çok severim ben bu kadını acaip sempatik inanılmaz güler yüzlü ve pozitif bir insandır izlemekten keyif duyduğum pırıl pırıl yüzlü güzel gözlü biricik televizyon sunucumuz ama ne alaksı var başlıkla demi olsun içimden geldi )...

Gölgeler Meclisi çevrilecek mi? Raymond E. Feist in resmi sitesinde öyle bir bilgi yok? İngilizce yayınları bulabilirsin ama.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yeni başlık gönder Başlığa cevap gönder