|
Misafir
|
|
| sachiel yazmış: | | Caruso, bu fotoğrafları çekerken nasıl bir makine kullanıyorsun?? |
Teşekkürler sachiel... Bu fotoğrafları NIKON D70 DSLR - 6.1 MP ile çektim. |
|
|
|
|
 |
|
|
ÜYE
| Kayıt: 04 Oca 2009 |
| Mesajlar: 592 |
|
|
... 23.06.2009, 0:15 |
|
|
Makineden memnun musun? Kişisel olarak yorumlarını ne? Ben de almayı düşünüyorum, aldıktan sonra hüsrana uğramayayım. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
D80 23.06.2009, 10:12 |
|
|
Ben onu bir süreliğine ödünç almıştım, benim değildi yani... Fakat kesinlikle çok iyi makinaydı. Her ortamda en iyi kaliteyi elde edebiliyorsun. Profesyonel makina olduğundan öğrenmen biraz zaman alacaktır. Fakat alacaksan şimdi D80 var, onu alabilirsin. 10 mp lik görüntüsüyle daha muhteşem olacaktır. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 1474 |
|
|
|
Bu kaliteli fotofraf makinelerinin fiyatları hakkında bilgi alabilir miyiz? |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
2 bin TL ye iyi bir şey alabilirsin. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 29 Tem 2009 |
| Mesajlar: 69 |
|
|
|
Resimler Mükemmel. Ellerine Sağlık |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 18 Ağu 2009 |
| Mesajlar: 155 |
|
|
.. 23.08.2009, 10:00 |
|
|
Güzel kareler ama bir fotoğrafçı olarak nacizane eleştirimi kabul et.. Bina resmi çekerken , eğer çektiğin yapının yanları ya da üzeri düz ise, kadraj kenarlarına paralel olarak gelsin,, tabi ki özel bir amaca hizmet etmiyorsa.. İyi çalışmalar.. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 15 Eyl 2009 |
| Mesajlar: 79 |
|
|
|
Fantastik bir şehirmiş Mardin, güzel fotoğraflar, tebrikler. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
|
|
 |
|
İDARİ SORUMLU
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 1345 |
|
|
|
Vaaovvvvv! "Çeşitli" isimli başlığa yerleştiğin ilk fotoğraf empresyonist bir Monet tablosuna benzemiş. Kullandığın makinenin kalitesizliği, uğraşsan dahi erişemeyeceğin özgün bir ifade biçimi doğurmuş. Yakaladığın harikalude kompozisyon da buna eklenince ortaya başarılı bir iş çıkmış! İzlenimci esaslarla vücuda getirilmiş bir tablo adeta; Mekanik bir objektif marifetiyle değil de ustalıklı fırça darbeleriyle vücuda getirilmiş gibi. Tebrik ederim. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
Teşekkür ederim Kilgarvan... Ayrıca şunu da ekleyeyim; çeşitli isimli başlıktaki fotoğraflar, araçla yaklaşık 150 km lik hızla giderken çektiğim fotolardır  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 14 Nis 2008 |
| Mesajlar: 76 |
|
|
|