Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
» GENEL TARTIŞMALAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Arkadaşlar Merhaba;
Ben kendi çapımda fantastik edebiyatı okuyorum.(Ölüm Kapısı,Elenium,Tamuli,Kara Elf,Otherland vee tabiki Tolkien külliyatı)Hep zaman çarkını duyuyorum.Bu aleme gireyim diyorum.Önceden istesemde giremezdim çünkü öğrenciydim:)Smile

Bu seriyi okuyan arkadaşlardan bir fikir alabilir miyim?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Ben biraz araştırma yaptım.Mesela 3.Cilt 1.Kitap,3.Cilt 2.Kitap var.Bir de ciltli 3.Cilt var.Bunlar aynı eserler ama bölünmüş olarak mı satılıyor?SmileSmile
Üye
Üye

Zaman çarkının 11 cilt 1. kitabı çıktı en son olarak bende bu kitabı sonundayım bir düzeltme yapayım ciltliler 1. ve 2. kitap olarak yayınlanıyor daha sonra ciltli olarak yayınlanıyor.tek cilt 2 kitaptan oluşuyor. 55ytl lik ücreti var 25-35 ytl ye internetten alabiliyorsun istersen sana sitenin adresini verebilirim. (Yayıncı firmanın satış sitesi)

Kitap son derece sürükleyici kendini tekrar etmiyor. 1-2. cilt biraz yavaş ilerlesede artan bir hız ve sürekleyicilik mevcut ben aldım memnun kaldım tavsiye ederim. Tek kötü yanı kitap daha bitmedi. 12. cilt daha yazılmadı 2008de çıkacak diyor. Yazar hasta ve kitabı bitirememe ihtimali söz konusu 12 de bitecek demişti ama hiçde bitecek gibi gözükmüyor en az 3 cilte daha ihtiyacı var.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

Bak şimdi işler karıştı yaaa.Aklım gibi...
Üye
Üye

Acayip merak ettiğim bi seri heryerde adını ve methini duyuyorum. Ama fiyatları yüzünden yanına pek yaklaşılmıyor. Bi ara kitapçım birini  oku getir diğerini 10milyon farkla değiştiriyim sana demişti. Ama sevdiğim kitapları değiştiremem tekrar tekrar okumam lazım illa kitaplığımda durucak. Ya seriyi çok seversem diya alamadım. Böylece hiç okuyamamış oldum. Sad
Üye
Üye

bence al  önerim  
Üye
Üye

Yazar ölmeden seri biterse mutlaka alıcam zaten. Kitabın fiyatı vede yazarın doktorlara göre 5yıllık ömrü kalması şimdilik bu seriyi geri plana itiyor. Stephen King kaza geçirdikten sonra Kara Kule okuyucusunun başına gelenleri yaşamak istemiyorum.  
Üye
Üye

Bencede kitap bittikten sonra okumak en iyisi ben başladığımda böyle olduğunu bilmiyordum. Yoksa başlamazdım biraz sabırsızımdır seriye başladımmı bitirmek isterim. maddi yönden sarsmaması için şimdiden ayda bir kitap alınıp bir köşeye atılabilir diyorum ben Wink Wink
Üye
Üye

ilk kitabın siparişi verdim bile bakalım hayırlısı...
Üye
Üye

Very Happy  Zaman çarkı biter kesinlikle  simdiden almaya basla paran ancak yeter Razz
Üye
Üye

yeter mi acaba?.....

Tanesi 40-50 YTL'den ortalama 500 YTL eder tüm seri.  Sonra haberlerde izlersiniz kitaplara 500 YTL verdi diye karısının doğrayan koca diye... lol
Üye
Üye

normal normal  Twisted Evil

http://www.ilknokta.com/V2/Pg/MetaDetail/Number/5939.htm siteden % 50 indirimli, satış yapılıyor ama yanlızca birinci cilt için belki bundan başlar sonrasını yavaş yavaş getirirsin Very Happy
Üye
Üye

Ben gittigidiyorda denk getirdim aldım ilk 6 kitabıSmileSmile
Yaşasın artık bu yaz doya doya okurum:):
Üye
Üye

2. kitabı okudum gayet güzel ingartın karanlık dostu olması dışında beni şaşırtan bişey olmadı
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Ah ah ne hevesle başlamıştım yaaa zaman çarkına ama işte askerlik çıktı yaw ben de serinin bölünmesini hiç sevmem.Moralim bozuldu valla.Gelince en baştan başlarım artık...
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> GENEL TARTIŞMALAR
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri