FRP FORUM  |  Kayıt  |  Üyeler  |  Giriş       

ÜYE
ÜYE

Transformers: Revenge of the Fallen

Vizyon tarihi: 24 Haziran 2009
Yönetmen
Michael Bay
Senaryo
Ehren Kruger, Alex Kurtzman
Tür:
Aksiyon, Macera, Bilim Kurgu
Yapım:
ABD 2009 (Renkli)
Dil:
İngilizce
Internet adresi:
www.transformersmovie.com/

Dünya sinemalarında 708 milyon dolar hasılat elde eden “Transformers”ın yeni bölümü, 200 milyon dolar yapım bütçeli Transformers: Yenilenlerin İntikamı 2007 yılında izleyicinin büyük beğenisini kazanan ilk “Transformers”ın devamı...
İnsanoğlunun Autobotlar ile Decepticonlar arasındaki savaşın ortasında kalmasını anlatan filmin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Michael Bay üstlenirken, prodüksiyon amirliğini Steven Spielberg üstleniyor.
Sam Witwicky, Transformers’ın kökenleri konusunda yeni detaylar keşfeder. En büyük mücadele, Mısır’daki Giza piramitlerinde gerçekleşir. Çünkü aranan tapınak bu bölgededir. Filmde Transformers’ın piramitler öncesinde Mısır’ı ziyaret ettiği gösterilecek; hiyeroglif yazılarının günümüzdeki teknolojik araçları çağrıştırdığına değinilecek.

Fantastik Edebiyat Resim

Fantastik Edebiyat Resim

Fantastik Edebiyat Resim
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ÜYE
ÜYE

çok ilginç bir durumdur ki o kadar övülmesine karşınbeni sıkan bir film olmuştu.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
ÜYE
ÜYE

Bana da sıkıcı gelmişti. Bence görsel efektlere dalıp da filmin ruhunu oluşturmayı unutmuşlar.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
DENETMEN

Biz küçükken böyle değildi; o-onu patlatıyordu, o-onu öldürüyordu.

Seyirciyi aptal yerine koymak, filmi güçlü bir senaryodan mahrum etmek ilk rahatsızlıkları verdi. Bir ülkenin eline son teknoloji robot artıkları geçecek de o ülke robotları denize atacak?

Bence kız, oğlanı arabası için seviyor.

Tıransformırs'ta mantık kötü gösterilen robotlar aslında dünyayı kurtarmak için gelmiş olabilirler, böyle düğümlerle seyirci şok edilmeli.

camper  fencing
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
ÜYE
ÜYE

yokmu hala uzay yolunu inceleyen?ben beğendim doğrusu.spock'ın Heroes'daki syler olması kat kat hoşuma gitti!
ÜYE
ÜYE

sıkan tek yanı megan foxtu hani ilk on dakka iyi de sonrasında zırt pırt baldırlarını kalçalarını dudaklarını görmek zorunda mıyız be kardeşim. abanmışlar da abanmışlar ilk filmde ismi duyuldu diye. ama şunu da farketttim asla bir angelina jolie olamaz her zaman esas oğlanların yanındaki taş karı olmaya mahkum.
DENETMEN

Hastayım o kadına Cool

Fantastik Edebiyat Resim
DENETMEN

Blue Jean'in Kare Aslar köşesinde bir resmi vardı ki...
ÜYE
ÜYE

valla angelina olamayacak o doğru!yani bencede olmaz.ama görsek nolur ya film boyunca bence bir mahsurada yok yani!Hep difransiyel hep şanzıman hep karbüratör tüm film nereye kadar arada motorda görelim.

raskalnikov yazmış:
sıkan tek yanı megan foxtu hani ilk on dakka iyi de sonrasında zırt pırt baldırlarını kalçalarını dudaklarını görmek zorunda mıyız be kardeşim. abanmışlar da abanmışlar ilk filmde ismi duyuldu diye. ama şunu da farketttim asla bir angelina jolie olamaz her zaman esas oğlanların yanındaki taş karı olmaya mahkum.
DENETMEN

Ben Megan'ı, taş gibi Tomb Raider kıyafetleri içerisinde dıkşın dıkşın yaparken, ya da suyun içerisinden çıkarken görmek isterim. İstemeyen var mı? Smile Ama şu farkı, kadın çok yumuşak geldi bana. Jolie' de ki sertlik yok gibi gözküyor Megan'da. Bakacaz artık. Benzemiyorlar da değil, yaşlandı lan jolie, artık Bred Pitt Tomb Raider'in v2 versiyonu ile aşta fişte yapmasında. Hiç de magazin takip etmem ha. Gazetede ilk önce direkt spor sayfası, sonra siyasi haberler, bir de burçlar, he bir de karikatürler ardından da gelecek tv programları, onlara bakarım sadece.

Fantastik Edebiyat Resim
ÜYE
ÜYE

Very Happy  Bence de bu filmin en çok tartışılması gereken kısmı hatunları. Hatunlar olmasaydı filmlerde olmazdı, değil mi?
ÜYE
ÜYE

yaşlandı diyonda,geçen cepten bi mesaj ''friends'''in aşifte mini etekli hatununa bi ültimatom;''Kocamdan uzak dur'' A.J.  diye .valla hellaal olsun dedim!Hatun gibi hatun çıkar, rakibinin ümüğünü sıkar,herifini muhafaza eder!Ben öyle hatuna taparım!

Acemi Oğlan yazmış:
Ben Megan'ı, taş gibi Tomb Raider kıyafetleri içerisinde dıkşın dıkşın yaparken, ya da suyun içerisinden çıkarken görmek isterim. İstemeyen var mı? Smile Ama şu farkı, kadın çok yumuşak geldi bana. Jolie' de ki sertlik yok gibi gözküyor Megan'da. Bakacaz artık. Benzemiyorlar da değil, yaşlandı lan jolie, artık Bred Pitt Tomb Raider'in v2 versiyonu ile aşta fişte yapmasında. Hiç de magazin takip etmem ha. Gazetede ilk önce direkt spor sayfası, sonra siyasi haberler, bir de burçlar, he bir de karikatürler ardından da gelecek tv programları, onlara bakarım sadece.

Fantastik Edebiyat Resim
DENETMEN

Yaşlı maşlı ama halen daha taş gibi kadın. Dünyanın en güçlü kadını mı neydi yha öyle bir şey geziniyodu ortalıkta. Der o, inanırım. Mesajda atar gider topuğunada sıkarda, Angelina o yapar mı yapar.  
ÜYE
ÜYE

amma abartmışlar optimus prime efendiyi bu filmde, çizgi filmde megatrondan dayak yerdi hep, aynı ortamda bulunmamaya çalışırdı Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

Bence film süperdi. Sinemasına Gitmiştim. İzlemeyenlere Tavsiye Ederim.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
DENETMEN

Dwimmerlaik yazmış:
amma abartmışlar optimus prime efendiyi bu filmde, çizgi filmde megatrondan dayak yerdi hep, aynı ortamda bulunmamaya çalışırdı Smile

Öldü zaten Optimuscuk. Ama sonrada bizim fıstıkla çocuk geri getirdiler onu. Yiahh optimus Primeningeri dönüşü muhteşem oldu ve ortalığı dağattı. Fantastik Edebiyat Resim Yalnız Megan deli etti beni bu filmde. Bence o sırf ben öyle etkileneyim diye motorun üzerinde o hareketleri yaptıııııFantastik Edebiyat Resim
ÜYE
ÜYE

2 filminide zevkle ve beğenerek izledim..
Çok güzel filmler..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
ÜYE
ÜYE

İlk filmi daha çok beğenmiştim.ama o filmle ilgili rahatsızlıklar bu filmde artarak devam etmiş.Gereksiz muhabbetler,insanın gözüne gözüne sokulan bir Megan Fox vb. Aksiyon fazla ama buna rağmen biraz sıkıcıydı.Görsel açıdan laf yok ama bu görselliğin altı boş olunca pek bir anlamı kalmıyor.Seri devam eder büyük ihtimalle.Üçüncü film de aynı yolda giderse iyice sıkıcı olur,Optimus için bile izleyemem herhalde.
Yeni başlık gönder Başlığa cevap gönder