FRP FORUM  |  Kayıt  |  Üyeler  |  Giriş       

Sayfaya git Önceki  1, 2  
ÜYE
ÜYE

evet. maalesef david eddingsi kaybettik. huzur içinde yatsın... aslında sadece belgarath ve polgara kitapları değil ste dreamers serisi de çevrilmedi. acaba bir tarih belirleyip o tarihte metis ya da 6:45 i mail bombardımanına tutsak işe yarar mı diye düşünüyorum. Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ÜYE
ÜYE

dreamers cok kotuydu be.

olunun arkasindan konusma ozurlu oldugumdan soyleyecek bir seyim yok. bir tek, sizi cok sevmistim bayim.
ÜYE
ÜYE

Desenize Sparhawk babasız kaldı...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

Elenium ve Tamuli üçlemeleri bi solukta biten kitaplardı Sparhawk, Kalten , Talen , Spherenia ve diğerleri Zaman Çarkı serisi biterse eğer Very Happy tekrar bile okuyabilirim bu 6 kitabı çok güzeldi yaa Smile
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

hayatımda bir kitap için, 'mekan tasviri olmamalı' diye bir eleştiri yapıldığını ilk defa duydum. sırf dialog istiyorsan senaryo oku, senaryo yaz. yazar kağıda kendi hayal gücünün ürününü dökemiyorsa o yazara da koyver gitsin zaten. ne saçmaymıııış...
ÜYE
ÜYE

İlk okuduğum kitabı Althalus'un Dönüşümüydü. Oldukça kalın bir kitap olmasına rağmen öyle sürükleyiciydiki iki günde bitmişti. Sonrasında birer klasik olan Elenium ve Tamuli üçlemelerini okumuştum. Sonrasında da Belgariad'a sarmıştım. Kısacası sevdiğim bir yazardır ama yine de tüm kitaplarını okumuş değilim. =)
Yeni başlık gönder Başlığa cevap gönder   Sayfaya git Önceki  1, 2