FRP FORUM  |  Kayıt  |  Üyeler  |  Giriş       

Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  
ÜYE
ÜYE

üniversite hayatını oyun oynayarak hiç etmiş biri olarak, sıralama yapamasam da en beğendiğim oyunları yazayım. Hepsi benim ayrı ayrı çocuğum gibi zira  Wink

WoW (hayatımı bitiren oyun)
Sanatorium (bilenler bilir.. muazzam)
Half Life (CS) (Lise hayatımı hiç eden oyun/ bağımlılık açısından yüzyılın oyunu seçilmişti sanırım)
Prince of Persia (çocukluğumun oyunu     )
Postal (hatırlayanınız var mı bilmem ama sadistik duyguları tavana vuran, stress atmaya yardımcı harika oyun)
Warcraft serisi, (Blizzard ne çıkarırsa oynarım)
Asassins Creed (çook sağlam bilgisayar istiyor, oynayanlar bilir ama ne menem birşey olduğunu)

daha çok oyun var ama aklıma gelmedi şimdi.. Bunların hiçbirini sıralayamam. elimden geldiğince zamanına göre değerlendirmeye çalıştım. Şu an WoW a devam ediyorum ama diyemem ki oynadığım en iyi oyun budur. Ama bırakamıyoruuuuuum
Sad
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

hevesle açtım şuda olsaymış demeye, zaten bin tane sıralama gelmiş.yok.hevesim kaçtı Smile
velhasıl herkezin farklı zevklerinden dolayı tek bir liste illaki çok saçma gelecektir!bana geliyor,başka gelen?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
DENETMEN

Hakikatten geliyor Very Happy Örneğin ben Mario'yu severim ama asla tetris'i sevmem.Herkesin oyun sevgisi farklı.Örnek olarak ben strateji oyunları severimFantastik Edebiyat Resim

Quis custodiet ipsos custodes-Bekçilere kim bekçilik edecek?
ÜYE
ÜYE

1- Resident Evil 4
2- Final Fantasy ( serisi )
3- God of War ( serisi )
4- Pro Evulation Soccer 9
5- Star Wars ( serisi )
6- Need for Speed Most Wanted ( gerisi hikaye )
7- Tekken 5
8- Assassin's Creed
9- Metal Gear Solid ( serisi )
10- Call of Duty ( serisi )
ÜYE
ÜYE

Aşırı hareketli fps oyunları başımı ağırtıyor, gelemiyorum fazla harekete. 2d crpg -genelde infinitive motor- oynuyorum. En son Lionheart: Legacy of Crusader oynadım, bir yerden sonra oyun komple hack&slash moduna girince sıkılıp bıraktım, gerçi Cervantes' le görev yaparken peşinde "La bestia" diye saksılara, ağaçlara saldırışına baya güldüm.

The main reason Santa is so jolly is because he knows where all the bad girls live.
ÜYE
ÜYE

Bu listeyi hiç beğenmedim. Bir kere Diablo gibi bir oyunun olmadığı bir sıralama olabilir mi? Peeeh    Bence o liste şöyle olmalı;
1.World Of Warcraft
2.Diablo serisi
3.Elder Scrolls V Oblivion
4.Fable: Lost Chapters
5.Dungeon Siege 1
6.Gothic 1-2-3
7.Syberia 1-2
8.Sacred
9.Grim Fandango
10.Post Mortem
ÜYE
ÜYE

Aomar, katılıyorum sana kesinlikle Blizzard ne cıkarsa oynarım. Listende tam favorim ^^

ÜYE

Çok hassaslaştım bilgisayar oyunları konusunda.Bakış açım çok değişti Smile Belki yeterince olgunlaşırsam buralara bir şeyler karalarım.Ama benim listemden 10 oyun çıkmayabilir.

1.Prince Of Persia(Özellikle Warrior Within)
2.Commandos(Her oyun)
3.Company Of Heroes(Bu oyunu oynamadan ölmek istemezsiniz)
4.Ultima(Bu oyunun Online olanını oynamışsınızdır büyük ihtimal.Ama hikayenin anlatıldığı Richard Garriott'Un yaptığı oyunları oynamalısınız.Zaten 150 200 kb herbiri Smile indirip oynayın bence hikayesi çok güzeldir)
5.Call Of Duty 2
ÜYE
ÜYE

Ya eskilerde Sierra'nın çıkardığı bir oyun vardı.  Böyle bir şey olamaz. Korku,gerilim,sadistlik hepsi bir aradaydı. Hem korkuyor hem oynudum Very Happy Adı phantasmagoria idi büyük bi ihtimal. Oynadım en ilginç oyun diyebilirim.

Lise hayatıma kadar oyun oynamış birisi olarak; Yapılan listelere Return The Krondor 'u da eklemeliyim .  Sıralı dövüşleri olmasa çok güzeldi Very Happy Sıralı dövüş ne ya ? Bekleyin şimdi JAmes vuracak. Vur hadi James; -15.. UU güzel. Aferim james. Yo hayır dursana jashara sıra william'ın. GEç sıranı bekle.  mad  Bu nedir ya, savaşmı yoksa oyunmu bu
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

Okulda başlamak üzereyken tehlikeli hareketler bunlar

The main reason Santa is so jolly is because he knows where all the bad girls live.
ÜYE
ÜYE

bu video ları izleyemiyorum.benden kaynaklanıyor biliyorumda.bir önerin varmı?error veriyor açılmıyor.
ÜYE
ÜYE

tomb yazmış:
bu video ları izleyemiyorum.benden kaynaklanıyor biliyorumda.bir önerin varmı?error veriyor açılmıyor.

Youtubejack kur en rahatı ya da dns ayarlarını değiştir, youtube' a giriş yasak olduğundan izlenmiyordur.

ÜYE
ÜYE

tahmin ettiğim sebeptenmiş ok saolasın

Galahad yazmış:
tomb yazmış:

Youtubejack kur en rahatı ya da dns ayarlarını değiştir, youtube' a giriş yasak olduğundan izlenmiyordur.
Yeni başlık gönder Başlığa cevap gönder   Sayfaya git Önceki  1, 2, 3