FRP FORUM  |  Kayıt  |  Üyeler  |  Giriş       

Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  
ÜYE
ÜYE

Dumrul yazmış:
Mine Abla, kralı öldürdün defettin ya, yeter sana. Bir de Pamuk'a zehirli turşu, hamur işi, kısır falan götürürsün onun da işini bitirirsin.

Yapıcam artık bir şeyler, ah sen,  yok musun sen, nasıl da kurtuldun elimden Fantastik Edebiyat Resim
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ÜYE
ÜYE

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.
ÜYE
ÜYE

Kızıl Gölge yazmış:
Mat Cauthon yazmış:
Kopmalar işe yaramış desene onca zaman kimse bir şey yazmadı biz ayrılınca oyun epey ilerlemiş hadi bakalım sonu nasıl bitecek...sakın gökten üç elma düşmesin olum bak beni deli etmeyin burda...prensesi seyis ringo öpsün prenses uyanmasın nasıl fikür bence gayet iyi.  

Sevgili Mat'cım,

Bilirsin biri gelir bir gider, oyun daima devam eder.  Seninle yazmak hakkaten çok eğlenceliydi. Tüm üzüntümüz bundan, canın sagolsun başka rollerde yeniden buluşur kalemlerimiz.

Bu arada oynamıyorum diye izlemeyi bırakma lütfen, yeni karakterler eklendikçe oyun daha da ilginçleşmeye başladı. Oyun içinde oyun olmaya başladı. Yorumlarını ve fikirlerini bu başlık altında görmekten memnun oluruz. Her şeyden önemlisi eğlenmek için yazıyoruz. Kimseyi zorlamak yok. Kırılmak darılmakta yok, azıcık sitem edersek de hoş gör onada hakkımız olsun, insan sevdiğini duvardan duvara vurumuş.

Her insan yazabilir lakin, mizah yazmak her yiğidin harcı değildir, tanıdığın en iyi mizah yazan kalemlerden birisin, Tomb'a da çok söyledim, sizin için bir mizah köşesi kuralım diye. Bence ikiniz mükemmel ve kaliteli mizah yapabilirsiniz ki, farklı başlıklarda yapıyorsunuz. Ben senin kalemine çok güveniyorum Mat.

Ve tekrar hatırlatmakta yarar var, tüm sitemimiz sevgimizden.

Ne demiş üstâd; yok gayrı sevdamızdan başka dayanak Smile

Saglıcakla kal, bizimle kal.

ayneenn! katılıyom kendisine.
DENETMEN

Bence prensesi Çomar öpsün, insana dönüşsün.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
ÜYE
ÜYE

Senden bir rica, konu kısmına bir başlık atsan hiç fena olmayacak, bu işaretler mutsuz insan görüntüsü veriyor. Yoksa gerçekten mutsuz musun?

Prens efendi seni ve köpeğini bulmasın, Acemi dir diye söylemiyorum, o Orkların Tanrıçasına bile kafa tuttu senin çomara ne yapar gerisini sen düşün artık.  
Kaptırmaz o prensesini.  

Tecrübemden söylüyorum, bildim bileli ork hatuna damat edicem onu kaçmak için hep bir yol buluyor. Düğün dernek bile kurdum onun için bana mısın demedi  eek
DENETMEN

Bir beyefendi hem oyunu bırakmış, hem de ortalık yerde pırtlatmış. Fantastik Edebiyat'ın bir üyesi olarak tasnif etmiyorum
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
ÜYE
ÜYE

Mat Cauthon yazmış:
Allah'ım ya hala standart konulardan bahsediyorsunuz.. Kim var lan Kurtlar Vadisi Frp'ye...Memati kim, Polat kim, Muro kim...     En önemlisi Deli kim...

Ben varım hacı. Gladio ! xD