FRP FORUM  |  Kayıt  |  Üyeler  |  Giriş       

Sayfaya git 1, 2  Sonraki  
DENETMEN

Işık içinde yatsın

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.

Üzüldük gerçekten yahu...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
DENETMEN

Gitti sanırım dağ gibi adam. Dağ gibi değilde aslında eskilerden severdim. Tıpı tıpı tam tam, tıpı tam tam tıpı tam tam tam dan. Bu müziği aklımdan hiç çıkmaz ve bundan sonra kalbimde daima çalacak. Pek dinlemem şarkılarını ama nedense severdim. Sempatik adamdı, hele çocuğunu balkondan sarkıp sallamsı varya kopmuştum. Hatta oyununu oynadım, o atıyodu ben tutuyodum. Fİlm gibi adamdı. Siyah - Beyaz Michael derdim ona. Halen daha hangi renk teni bilmem. Görsemde saçları sarkmıştı adamın yüzüne. Şimdi merak ediyorum, toprağın altında iken hangi renkte. Birde son dakkalrda müslüman oluvermişti. Allah taksiratını effetsin. Eğer son zamanlarda müslümanlık addına iyi adımlar attıysa kendisi için, iyi olur belki kim bilir. Azrail adam seçmiyor, herkes bir gün ölümü tadacak. Neydi, '' Her canlı bir gün ölümü tadacaktır'' aynen öyle.

Birde hadis vardı, '' Hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için, yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalış '' bir değişik versiyon '' Hiç ölmeyecekmiş gibi hayal et, yarın ölecekmiş gibi yaşa '' böyle br şeydi sanırım. Biz kendi hayatlarımıza bakalım artık. Her kesin zamanı var. Dünyada olan dünyada kalıyor bakın işte. Önemli olan diğer tarfta biraz olsun yer sabitlemek.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
DENETMEN

CNN de doğrulamış. Jackson bu kadar sarstı, diğer sevdiklerim öldüğünde ne yapacağım acaba
ÜYE
ÜYE

Sabah sabah şok etkisi yarattı, dedim acaba bir an "feyk mi?". Çoğu sitede doğrulandı. Huzur içinde uyusun.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

Ölüm hepimizin kapısını bir gün çalacak. Önemli olan geride ne bıraktığımız, nasıl hatırlandığımız. Söz uçar yazı kalı misali.

Aklıma takılan en önemli parçası "Black or White "  dır. Bir de şu zombilere dönüşdüğü bir klibi vardı, hatırlar mısınız, tam bir korku filmi niteliğindeydi. Aklımdan hiç çıkmaz, çünki gördüğüm ilk zombi o idi.
Misafir

Al-i İmran Suresi, Ayet 185- Her canlı ölümü tadacaktır. Kıyamet günü ecirleriniz size eksiksiz olarak verilecektir. Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete konursa o, gerçekten kurtuluşa ermiştir. Dünya hayatı, aldatıcı zevkten başka birşey değildir.

Enbiya Suresi, Ayet 35- Her nefis ölümü tadacaktır. Sizi bir imtihan olarak kötülük ve iyilikle deneyeceğiz. Hepiniz de sonunda bize döndürüleceksiniz.

Ankebut Suresi, Ayet 57- Her can ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz.
İDARİ SORUMLU

Hissettiklerimi sadece "dehşet" sözcüğü layıkıyla anlatabilir. Çünkü şu günlerde Yüzyılın En Güzel Şarkıları serisinin dördüncüsünü hazırlamakla meşguldüm ve bu kez Michael Jackson'a ve onun ölümsüz bir şarkısına uzun uzadıya değinecektim. Bugün yarın yayımlarım diyordum ki, ölüm haberi geldi. Oysa yazıyı hazırlarken vakti zamanında ona duyduğum çocuksu hayranlığın hatıralarıyla nostaljik bir sarhoşluğa gömülmüş, şarkılarını bir kez daha yıllar öncesinde kalan o heyecanla dinlemeye başlamıştım. Gerçekten dehşet içindeyim, başka söz kurtarmaz durumu.
İDARİ SORUMLU

Kızıl Gölge yazmış:
Ölüm hepimizin kapısını bir gün çalacak. Önemli olan geride ne bıraktığımız, nasıl hatırlandığımız. Söz uçar yazı kalı misali.

Aklıma takılan en önemli parçası "Black or White "  dır. Bir de şu zombilere dönüşdüğü bir klibi vardı, hatırlar mısınız, tam bir korku filmi niteliğindeydi. Aklımdan hiç çıkmaz, çünki gördüğüm ilk zombi o idi.

O şarkı Michael Jackson'un en meşhur albümü olan Thriller'ın ana şarkısıdır. Thriller, bugüne kadar en çok satış yapmış müzik albümüdür (yüz milyondan fazla sattığı söyleniyor) ve popun da şaheseridir. Sözünü ettiğin klip ise bugün artık iyice ayağa düşmüş olan video klipler çağını başlatan kliptir ve müzik klipleri tarihinin en uzun klibi rekorunu da elinde bulundurur. Michael Jackson, adı hep rekorlarla, astronomik rakamlarla ve olağanüstü başarılarla anılmış bir efsaneydi ve sansasyonel bir sanatçıya yakışır biçimde yaşayıp öldü.
DENETMEN

Hayret ettim.Her zaman genç görünüyordu o adam ya!Nasıl öldü inanamıyorum.Kendim pek müziksever değilimdir ama onu gayet iyi bilirim.Nur içinde yatsın.

Quis custodiet ipsos custodes-Bekçilere kim bekçilik edecek?
DENETMEN

Allah rahmet eylesin.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Misafir

Mormegil yazmış:
Hayret ettim.Her zaman genç görünüyordu o adam ya!Nasıl öldü inanamıyorum.Kendim pek müziksever değilimdir ama onu gayet iyi bilirim.Nur içinde yatsın.

Ölen hep ihtiyar mı?
DENETMEN

Yazımdan öyle bir düşünce çıkarılmaması gerektiğinii düşünüyorum.Ama daha yaşayabileceği çok yıllar varken ölmesi çok kötü.Orda da bunu anlatmaya çalışmıştım.

ÜYE
ÜYE

Peki, şimdi kim kötü?
DENETMEN

tomb yazmış:
Peki, şimdi kim kötü?

Nasıl yani,nerde,ne zamanFantastik Edebiyat Resim

ÜYE
ÜYE

Albümlerinde gitar, piano ve bilimum müzik aletlerini çalan, ritimleri yazan, söz ve beste yapan, kliplerinin senoryosunu yazan, senoryolu ilk klibi çeken (THRILLER), sahnede yapılacak şovu hazırlayan ve elemanlarını bizzat eğiten tam bir müzik ve şov sanatçısı...

Dans figürlerini de uyumadan önce gözlerini kapar ve düşünürmüş, öyle bulurmuş işte...

bir müzik dergisinde okumuştum.

üzüldüm çok, gerçekten.
ÜYE
ÜYE

Öldüğü günden beri kendime gelemedim, ancak yazabiliyorum. Şunu belirtmek isterim ki tam anlamıyla dehşete düşmüş durumdayım. Genel olarak "Grunge" yahut "Rock" müzik dinlememe rağmen, en sevdiğim müzisyenler arasındaydı. Çooooooooook seviyordum onu, hatta bir diskoda Micheal Jackson çalmıyorlar diye DJ'ye kızmışlığım vardır. Onun yeri kesinlikle doldurulamaz. Dans figürlerini de çok özleyeceğim (özellikle de 'Moonwalk'ı). Ama emin olduğum bir şey var, artık cennette veriyor konserlerini! Nur içinde yatsın! Goodbye MJ!! (Şunu da kesinlikle izleyin)

___________?§$$$$$$$§§?_
___________§$$$$$$$$$$$$§?
___________??§§§$$$$§$$$$§?
_____________?____§?§§$§$$§?
______________?___?_?§$$$$$$§
________________?????§$$§$$§?
___????§?__________??§$$$$$§§?
__?§$$$$?_??______§§§$§§§§§$$§?
___?§$$$§????_____?§$$$J§§§§§§$$§?
____?$$§?________§$$$$h§$§§§§§§$§
_____§$§§3_______$$$§§§§§§§§$§$$§
______§$$§§$____$$§§§$§§§§§$§§$$§
_______§$$$$$$$$$$§$§§§$$$$§§§$$§
________?§§§§$$$$$$§§BY§§$§§§§$$?
___________$$$§$$$§§§§ELDİR§§$$§
________________?§$$§§$§§$§§§§§?
__________________§$$$§§$§§§§$§?
_________________?§$$§§§§§§§§$§?
_______________?§$$§§$$::::§§$$$§
______________§$$$§§§§§:::§$§§$$?
____________?§$$$$$$$$:::§§§§$$$?
__________?§$$$$$$§§:::§$§$$$$§?
________?§$$$$$$§:::§§$§$$$$$§
_______§$$$$$$§:::§$$$$$$§?
_____?$$$$$§::::$$$$$$§?
___?§$$$$§::::$$$$§??
_?§$$$$§§§§$$$$§?
§$$$$§§§§$$§?
§$$§§§§§$§
?$$§§§$§§§§?
?§$§§§§§§§$$§
_§$§§§$§§§§$§?
_?$§§§$$§§§§§§?
_?§$§§$§§§§§$$$§
__?§§§$§$$§§§$$$§
__?§$§$$$$§§?§§§?__??
___?$$$$$§_______?§$$$?
____?????____?§§§??§$$§
____________?$$$§_?§?
___________?$$$§§§$§
__________?§$$§??$§?

~ THE QUEEN OF TEARS
ÜYE
ÜYE

Babasınıda sevmezdim zaten .. Kaybettiğimiz ne insanlar oldu ki dünya bu kadar gündeme getirmedi ... Cocuklara tecavüz davası olan bir insanın arkasından bu kadar üzülmeniz canımı sıktı aslında. Ama herkesin dinlediği/sevdiği , müzik/insan türleri farklıdır ... Herkese saygım sonsuz . Exclamation  Exclamation  Exclamation  Rahat uyusun .. Siyah doğdu beyaz öldü ...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
DENETMEN

Kanıtlanmış hiç bir şey yok onun hakkında yapılan suçlamalarla ilgili. Meyve veren ağaç taşlanır ki öylesine çok hayranı değilim ben. Van Halen'ın bir bildiği vardır diye düşünüyorum hiç bir şey yoksa bile.

(Van Halen'a gelene kadar Steve Vai, James Hetfield gibi nice adamlar var. Lakin Van Halen şarkının gitar iskletinin sahibi olduğu için onu ilk sayıyorum tabi.)

ÜYE

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yeni başlık gönder Başlığa cevap gönder   Sayfaya git 1, 2  Sonraki