|
DENETMEN
| Kayıt: 12 Tem 2008 |
| Mesajlar: 2825 |
|
|
|
2010 yazında vizyona girecek olan film M. Night Shyamalan’ın yönetmenliğinde Son Hava Bükücü’nün (The Last Airbender) ilk fragmanı yayınlandı!
M. Night Shyamalan’ın yönettiği ve Noah Ringer, Nicola Peltz, Jackson Rathborne ile Dev Patel’in oynadığı Son Hava Bükücü (The Last Airbender), UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılacak.
Film: Hava, Su, Toprak, Ateş… Kaderleri birbirine bağlanmış dört ülkedir. Ateş Ülkesi’nin diğerlerine karşı vahşice bir savaş başlatmasıyla bir anda herşey değişir. Koskoca bir yüzyıl geçtiği halde bu yıkım sürecini değiştirecek en küçük bir umut belirtisi bile yoktur. “The Last Airbender”, Aang’ın hayatta kalma mücadelesinin başlangıcını anlatıyor.
Buradan fragmana ulaşabilirsiniz.
http://sinema.ekolay.net/haberdetay.aspx?pid=40&hid=626653
e-kolay. net |
|
|
|
|
 |
|
|
ÜYE
| Kayıt: 22 Hzr 2007 |
| Mesajlar: 153 |
|
|
... 28.06.2009, 22:31 |
|
|
Nihayet, fragmanı da olsa seyredebilmek güzel.
2010'a da çok var ya!  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 1319 |
|
|
2010 29.06.2009, 4:49 |
|
|
hissettiğin kadar uzak degil.emin ol gözaçıpkapayana kadar gelmiş olacak.Efektler güzel gibi görünüyorki günümüzde hala kötüsünü yapan varmıdır bilmiyorum.En azından bu ayarda filmlerde.Transformers 200 milyona patlamış.Demekki bu parayı adamlar kat kat çıkarıyorlar ki harcıyorlar.Neyse zaten söylemek istediğim ve garip gelen birşey var.Şu kısacık fragmandan elbet biyere ulaşılamaz ama ben karakterin çizdiği kata yada hareketler ne derseniz deyin hiç akıcı ve seri oldugunu düşünmüyorum.Bir kazıklık,rahatsızlık ve yavaşlık vardı.Eurosport'da izlediğim gercek shaman yani shaolin müsabakalarında bile adamlar bunun yanında jet gibi kalıyor.E şimdi bu milyon tane özel efektli bir film ve şu kısacık sahnede ne harektlerin akıcılığını ne karakterin uygulayışını beğenmedim.Cok kasıyordu,ısınamamış jimnastikçi gibiydi.Bu filmin benim gözümde en en önemli tarafı bu.Hikaye tamam en ön planda ama görsel olarak patlama bagrış çağrış ve yumruklardan çok bükerkenki o ahenkli dans gibi vals gibi olan vücut duruşları.eller kollar şiir gibi akmıyormu animede?Daha ne gördün birader demeyin.Şu kısa sahnedeki çocuk bence kütük gibiydi!Hiç beğenmedim o cüppe içindeki akışkan hareketleri.Beni rahatsız etti.Umarım millete verilen bu bir parmak bal aslını yansıtmıyordur! |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
Filmde Zuko karakterini canlandıracak kişi, 2008 yılının en çok ses getiren filmi Slumdog Millionaire Filminin baş rol oyuncusu Dev Patel olacağı sanılıyor.
Zuko gibi karizmatik bir karaktere bu hintli yakışmıyor bana kalırsa. Haber yanlışsa, bu çocuk Engi oynayan çocuk olabilir, hani benziyorda. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 07 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 1474 |
|
|
|
| Acemi Oğlan yazmış: | Filmde Zuko karakterini canlandıracak kişi, 2008 yılının en çok ses getiren filmi Slumdog Millionaire Filminin baş rol oyuncusu Dev Patel olacağı sanılıyor.
Zuko gibi karizmatik bir karaktere bu hintli yakışmıyor bana kalırsa. Haber yanlışsa, bu çocuk Engi oynayan çocuk olabilir, hani benziyorda. |
İşte yine aynı tesadüf. Slumdog Millionaire'deki başrol olan Jamal bu idi.  |
_________________ The Wheel of Time
Zaman Çarkı
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 04 Oca 2009 |
| Mesajlar: 592 |
|
|
.... 02.07.2009, 16:28 |
|
|
Aang daha ergenlik potasında dönüyordu, karakterleri böyle yetişkinler mi canlandıracak? Ayrıca Zuko' yu bu "Küçük Emrah" ifadeli Dev Patel canlandırmasın, Aang de olmaz bundan. |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 02 Tem 2009 |
| Mesajlar: 351 |
|
|
|
Çok kavgalar oldu yabancı internet sitelerinde. A.T.L.A. çizgifilmindeki tüm ırklar uzak doğu kökenli iken N.Shyamalan'ın batılı oyuncu oynatma hevesi serinin birçok hayranını sinirlendirdi ve elimizdeki sonuç:
Aang'i oynayan şahısın goril burnu gibi burnu var
Prens Zuko'yu oynayan şahıs zilli arap gibi kapkara hindu... Resme gerek yok yukarıda var zaten.
Yahu göz var nizam var, bir kere Zuko karbeyazı mübarek, Aang ise daha küçük yaşta ve zayıf olmalı, amca Iroh şişman olmalı, Ozai kalem ense olmalı falan ve filan... Çok şey beklemeyin benden söylemesi.
Pardon ama şakamısınız siz birader?
 |
_________________ Şimdi... Beni o ufuktan uzaklaştırın!!!

|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
Bence filmi yapmasınlar valla berbat ederler. Hintliler işe el atmasın mümkünse, tamam anladık hani Hollywood ile yarışan bir Bollywood ları var ama, malum kalite farkı yinede.
Bence bu işi Japonlar ve Amerikalılar birleşip, İngilizler ve Rusların yardımı ile yapmalı. Bakın o zaman ne çıkıyor ortaya  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
| Acemi Oğlan yazmış: | Bence bu işi Japonlar ve Amerikalılar birleşip, İngilizler ve Rusların yardımı ile yapmalı. Bakın o zaman ne çıkıyor ortaya  |
Bu ekibe Çin' le Kuzey Kore' yi de kat, tadından yenmesin  |
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 08 Oca 2009 |
| Mesajlar: 1018 |
|
|
|
N'olamaz!Iroh'u kim canlandırıyor öyle?!Iroh şişman,uzun sakallı,bilge görünüşlü bir adam.Nasıl da bu adamı seçmişler ya Bu kadar berbat benzetme yapılamaz bir filmde.Artık tek beklediğimiz makyaj ile düzeltilmeesi adamların.Animasyonda Aang 12 yaşında;bu adam onbeşini yıllar önce aşmış.Karakterlerin çoğu çocuk Avatar'da,ama burada çocukla alakası yok adamların.Bari 4. sezonu çıkarsalardı Avatar'da daha iyi olurdu |
|
|
 |
|
Misafir
|
o da 18.08.2009, 3:21 |
|
|
O da çıkacak diye duydum. Hatta Zuko annesini arayacakmış. E tabi orası sonuçsuz kalmıştı nihayetinde; ama ben yine de çok ahım şahım bir film zaten beklemiyorum. Makyajla herşey kotarılır, benim derdim tiplerin benzemesinden çok acaba oyunculuklar nasıl olacak ile ilgili...
Yoksa zuko'ya ikiz gibi benzeyen birini bulursunuz ama öyle rezil bir oyunculuk çıkarır ki rezil rüsva eder güzelim karakteri.
Bir de tabi filmi o hafif uzak doğu havasından uzaklaştırma ihtimalleri var ki hiç sözünü bile açmıyorum.
Üstelik arkadaşım, ne diye çizgi filmdeki konuyu filme de uygularsın! Niyetin ne? Çizgi filmle "küçük abdest" yarıştırmayı mı amaçlıyorsun; yoksa çizgi filmin senaryosuyla daha çok para kazanmayı mı?
Aynı dünyada yeni birşeyler anlatsanıza yahu. Çizgi film yaşandı bitti... |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 27 Şub 2009 |
| Mesajlar: 1051 |
|
|
... 18.08.2009, 8:44 |
|
|
Çok saçma, hava bükülür müymüş?
Şunu demek istiyorum; çizgifilm, kitap gibi eserlerin uyarlamaları Avrupa sinemasının eline düştü mü vay haline... (Böyle bir önyargı yanlış elbette, fakat son zaman çıkan yapımlar ortada.) Bir yapıtın filmi çıkacak dendi miydi ilk önce oyuncuları görmek istiyoruz, filmin atmosferine sağdık kalınıp kalınmadığını birçok insan önemsiyor. Hep Harry Potter filminin oyuncusunun başına poşet geçirilip oklavayla dövülmesini istemişimdir, ama şunun farkına varmalıyız; Avatarın günlük hayatta sevimli-esprili bir karşılığını bulmak zordur. Her Harry yeşil gözlü, dağınık siyah saçlı olmaz. Bizim hayallerimize gösterdiğimiz saygıyı yapımcılar altın yumurtlayan tavuğa göstermez. Sinemacılık ruhu tükeniyor.
Filmler özel efektlerin, cafcaflı fragmanların, güzel kadınların arkasına saklanıyor. Eğer şikayet ediyorsan neden daha iyisini yapmıyorsun, diye bir söz var.
Avatarın şu yönü güzel, senaryosu sıkıcı değil. Genelde hikâyenin özüyle karşılaşıyoruz. Espriler oldukça kaliteli. Avatarı hazırlayanlar var oldukarı sürece ilerde de güzel şeyler izleyeceğiz.Benim sevdiğim karakter Avatar Roku. İlerde onun çizgifilmi yapılsa hiç de şikayetçi olmazdım. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
Avrupa sinemaları yine iyi, idare ediyor en azından. Hollywood ' ün eline düşerse kötü, adamlar Uzak Doğu yapımlarını alıp bir daha çekip piyasaya sürüyor; ama orjinalinden kötü yapmayı da başarıyorlar! Şu sıralar gözlerini animelere dikmişler, umarım yapmazlar böyle birşey; en azından benim sevdiklerimi ellemesinler.
Edit: Avatar' ın, Dragonball Evolution filmi gibi olması mümkün. Cast seçimleri benziyor birbirine; serilerle alakası yok. Avatar da IMDB' den 3-5 bişi alır heralde, efekt vb. kurtaramzasa. |
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 21 Arl 2008 |
| Mesajlar: 148 |
|
|
zuko 18.08.2009, 14:56 |
|
|
zuko karakterini boğazlayabilir miyim? hayatımın aşkını mahvettiği için.. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 23 Arl 2008 |
| Mesajlar: 74 |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 26 Tem 2009 |
| Mesajlar: 25 |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 30 Ağu 2009 |
| Mesajlar: 74 |
|
|
... 31.08.2009, 1:37 |
|
|
gelmesini ennn ama enn çok beklediğim animelerden biriydi ama oyuncalrı görünce bir anda zevkim kaçtı  ne o öyle valla başka oyuncu mu bulamamışlar yorumunu yapmaktan çekinmeyeceğim  bir tek Aang'i oynayanı tuttum  neyse diğerleri vasat ama... |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|