FRP FORUM  |  Kayıt  |  Üyeler  |  Giriş       

Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sonraki  
ÜYE
ÜYE

Sahip de benim yokluğuma dayanamayıp, almış başını gitmiş demek...

Gıcıkılıs seni, üfürükünü bile özledim bak. =)

ÜYE

İşte geldim buradayım  

Site de mükemmel olmuş ! >>

~ THE QUEEN OF TEARS
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
ÜYE
ÜYE

Bugünlerde Ruhumun İyiden İyiye "Kaybolduğunu" Hissediyorum Daha Doğrusu Hissetmeye Çalışıyorum Çünkü Geometri ve Matematik Denilen Zırvalıklar Yüzünden Hissizleştim ! Ayrıca Bir Kıza Aşık Oldum Ama Açılamıyorum ! Her Yere, Dağa Taşa Denize Haykırıyorum Ama ONA Söyleyemiyorum Yahu ! <33
Bir de Sitedeki Avatarımı Ruh Halime Göre Değiştirdim, Sanırım En İyi Bu Anlatıyor; Ne Dersiniz ? Yorumlar ?!

Uzun Zamandan Beri İlk Kez: Röğğ Günlük Röğğğ !

~ THE QUEEN OF TEARS
ÜYE
ÜYE

Evvel Zaman İçinde, Pireler Berber Develer De Tellal İken; g.esengin Adlı Bir Günlük Varmış Ve Bu Günlük Sahibiyle Uzun Zamandır Konuşamıyormuş. Sahibi De Bu Durumda Ağıtlar Yakıyormuş Adetâ !

g.esengin yazmış:
Sahip de benim yokluğuma dayanamayıp, almış başını gitmiş demek...

Gıcıkılıs seni, üfürükünü bile özledim bak. =)

Yahu Günlük Seninle Konuşup Dertleşmeye Geldim Ama Sen Yoksun Yaa !

Bir De Günün Nasıldı Diye Soracak Olursan Fevkalade İlginç Bir Gün Geçirdim !

Gel Artık Sevgili Günlük !

{Binlerce Sırrım Var !}

Eldir yazmış:
Bugünlerde Ruhumun İyiden İyiye "Kaybolduğunu" Hissediyorum Daha Doğrusu Hissetmeye Çalışıyorum Çünkü Geometri ve Matematik Denilen Zırvalıklar Yüzünden Hissizleştim ! Ayrıca Bir Kıza Aşık Oldum Ama Açılamıyorum ! Her Yere, Dağa Taşa Denize Haykırıyorum Ama ONA Söyleyemiyorum Yahu ! <33
Bir de Sitedeki Avatarımı Ruh Halime Göre Değiştirdim, Sanırım En İyi Bu Anlatıyor; Ne Dersiniz ? Yorumlar ?!

Uzun Zamandan Beri İlk Kez: Röğğ Günlük Röğğğ !

Bir De Hala Aynı Duyguları Hissetmekle Beraber, Açılmaktan Korkuyorum Her Nedense !

Üstüne Üstlük Bir De Kızdan Aldığım Mesajları -Burada Kastettiğim Duygusal Olarak Mesaj- Gün Geçtikce Algılamakta Zorluk Çekiyorum !

Derler Ya Hani Aşk Yakar Ama Üzülmüyorum, Aklıma Her An Bu Mükemmel Şiir Geliyor,
"Yâ Rab Bela-yı Aşk İle Kıl Âşîna Beni / Bir Dem Bela-yı Aşktan Kılma Cüdâ Beni !"

Neyse Daha Fazla Konuşamayacağım.     

~ THE QUEEN OF TEARS
ÜYE
ÜYE

İki dk boş bırakmaya gelmiyorsun sevgili sahip. Sen aşık mı oldun? Aşık olmak o kadar da kötü bir şey değil be sahip. Yani o sevmese bile kötü değil. Seni ilgilendiren senin sevgin sonuçta. Çok fazla ne demek istediğini, ne hissettiğini düşünme. Madem aşık olmuşsun doya doya sevmeye bak işte. Bir şeyler söylemeye hazır olduğunda o sana söylemek istedikerini söyleyecektir. Umutsuz da olma sakın. 'Hadi öyleyse, başlasın.' diyebilir her an.

Söyleyemediğini söylemişsin. Söylemek yerine anlatman gerekir belki de. Anladıktan sonra bir şey yapmana gerek kalmaz, artık ona olan aşkını bilir. Sonrasında söylemeye gerek kalmadan, sadece içinden geldiği için söylemek kalır geriye. Ve bu onu da seni de çok mutlu eder. Hem davranışlar sözlerden daha etkilidir. Anlayana kadar DAVRAN SAHİP!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
ÜYE
ÜYE

g.esengin yazmış:
İki dk boş bırakmaya gelmiyorsun sevgili sahip. Sen aşık mı oldun? Aşık olmak o kadar da kötü bir şey değil be sahip. Yani o sevmese bile kötü değil. Seni ilgilendiren senin sevgin sonuçta. Çok fazla ne demek istediğini, ne hissettiğini düşünme. Madem aşık olmuşsun doya doya sevmeye bak işte. Bir şeyler söylemeye hazır olduğunda o sana söylemek istedikerini söyleyecektir. Umutsuz da olma sakın. 'Hadi öyleyse, başlasın.' diyebilir her an.

Söyleyemediğini söylemişsin. Söylemek yerine anlatman gerekir belki de. Anladıktan sonra bir şey yapmana gerek kalmaz, artık ona olan aşkını bilir. Sonrasında söylemeye gerek kalmadan, sadece içinden geldiği için söylemek kalır geriye. Ve bu onu da seni de çok mutlu eder. Hem davranışlar sözlerden daha etkilidir. Anlayana kadar DAVRAN SAHİP!

Davran Demesi Kolay Tabii,

Sen Benim Halimi Biliyor Musun Sevgili günlükcan !

Röğğ Ulan Röğğğ

Ayrıca; Kime Anlatsam !

- Psyche Sağolsun Tüm Dertlerimi Dinledi Gerçi Ama Olsun Daha Anlatmam Lâzım Gelmekte. -

Dağlara Mı Çıksam, Vapurlardan Denizin Serin Sularına Mı Atlasam ?

Neler Yapsam, Ne Etsem de Bu Kıza Açılsam !

İlişki Terapisti İstiyorum !

Var Mı Bildiğiniz Biri ?

~ THE QUEEN OF TEARS
ÜYE
ÜYE

G i v e  Me  Y o u r  Hearth  a n d   Your  S o u l

Bugün neler hissettim ?

- Umutsuzluk
- Aşk
- Hüzün
- Çaresizlik

~ THE QUEEN OF TEARS
ÜYE
ÜYE

Bugün de böylece bitti, gerçi çok uzun bir gündü ama sonuç olarak bitti ! Ohh be.

Son zamanlarda hissettiğim bütün o güzel duyguların sanki bir anda uçtuğunu hissettim, sevdiğim kıza bakınca bile eskiden tir tir titrerdim. Lâkin bugün sabah uyandığımda üzerimde adetâ bir "ağırlık" konulmuş gibiydi. Her zamanki gibi yine okula gittim ve sevdiğim kıza doğru bakıp, güldüm hafifçe, ama nedense bir anda duruverdim. Niye durduğum konusunda ise tek bir fikrim yok hâlbuse o kıza hayran olmuş durumdayım, sevgimden yanıyorum.

"Nasıl böyle oldum?"

Ayrıca bugün okul güzeldi ama sevmediğim bir çocukla kavga etmemek adına nasıl bir çaba sarfettiğimi bilemezsiniz. (Ki ben kavga etmeyi hiç sevmem, şiddet hiç bir şeyi çözmüyor maalesef.)

Not : Bir de bilgisayarımda virüs olduğundan şüpheleniyorum (bazı sebeplerden dolayı) ama virüs programım hiç bir belirti vermiyor. Kalakaldım!

~ THE QUEEN OF TEARS
ÜYE
ÜYE

Lan günlük, benim bir sürü sınava hazırlanmam gerekiyor ama ben hala internette surf yapıyorum, özellikle bu site bağımlılık yapıyor. Rüyama bile giriyor ara sıra. Biraz da işlerimle mi uğraşsam ne?   Fantastik Edebiyat Resim

~ THE QUEEN OF TEARS
ÜYE
ÜYE

durumundan şikayetçidir Eldir, bir gün yine yazmıştır günlüğe..yine kapatmıştır kapağını sertçe.. eldir yinen nan dediği anda, günlük yeterrr diye bağırıp kafaya tokmak misali çarpmıştır Eldir'in..

Günlüğe dönüp bakan Eldir..ne yaptın Günlük bir faydan yok bide üstüne bu..

Günlük - hergün gelip yazıyosunda yazıysn yeter nan artık!

Eldir - Ama günlük  Sad

Günlük - bırak, git ders çalış biraz,içinde yokki senin...

Eldir - ühühü  Sad
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

Sevgili günlük, şimdi olayımız şu olacak. Ben yazacağım, sen dinleyeceksin!
Ne kadar canımın sıkıldığını anlatamam, derslerim var! Hem de hepsi fevkalade derecede kazık! Ne yapacağım ben? "Yaz", "yaz", "yaz", bir kenara yaz! Özellikle "matematik" çalışmak için her masaya oturduğumda hissizleşiveriyorum! Bunun nedenini ise hiç bilmiyorum, bu dersten geçmem ŞART, bunun da farkındayım lâkin dayanamıyorum. Üstüne bir de, bu bunaltıcı sıcaklar eklenince zaten..'kayış kopuyor' bende!! E, sıkıntımdan nasıl kurtulabilirim acaba? Can sıkıntısından kurtulabildiğin bir yer var mı bildiğin?

~ THE QUEEN OF TEARS
ÜYE
ÜYE

Sevgili günlük, Eldir 'e sevgilerimi ilet yanında da kremalı bir dondurma gönder.  Ona deki " Eldir hiç korkma, rakamlar öcü değildir. Onları kontrol etmek senin elinde. Masaya otur, sırtının dik olmasına dikkat et, masanda  ders haricinde hiç bir eşya, bardak hatta farklı bir ders kitabı bile bulundurma. Hiç bir şeyin dikkatini bozmasına izin verme. Not defterini aç ve derste yaptığınız alıştırmaların aynısını bakmadan yapmaya çalış. Olmadı mı, bakarak yap. Bir daha yap, ta ki ezberleyene dek. Sonra o çözebildiğin sorunun rakamlarını değiştir tekrar çöz. Yavaş yavaş bütün örnekleri tekrarla. Elinin alıştığını göreceksin. "

Sonra gümlük Eldir'e hatırlat  ben kendi dönemimde 10 'dan aşağı not asla almadım. Rakamlar dostum olmuştur ve bu dostluğun temeli alıştırmalardan geçer.  Tabi bu yıılar önceydi ama, güzel günlerdi.

Neyse günlük keyiflice kal ve dediklerimi Eldir'e iletmeyi sakın unutma, yoksa Ejderham Gıcıkılıs ile seni bir güzel pişiririm. Ona göre, hadi saglıcakla kal.
ÜYE
ÜYE

Deneyeceğim Kızıl Gölge, aslında öyle bir çalışma masam var ki insanın dikkatini dağıtmaya birebir. Bunun sorumlusu da benim elbette! Bir sürü kitap, bir sürü sözlük, ipod'um, onun yanın da bilgisayar..ne ararsan var kısacası! Senin tavsiyeni dinleyip, odamı düzenliyorum şu an! Ve ardından gidip şu Matematik denilen zulme dayanabildiğim kadar dayanacağım. Mazoşizm kokan hareketler bunlar ya hani! Neyse! Çalışmak zorundayım. Bunun farkındalığına sahip olupta çalış(a)mamak insanı nasıl da hüzünlendirir, biliyorumusun? Ruhum kanıyor, ruhum! Aman Tanrım!!

Tavsiyen için teşekkür ederim.

Şerefe <333333333333333
~ THE QUEEN OF TEARS
DENETMEN

Eldir lan hacı sen kıza açıldın mı? Olum açıl artık ya.

"Hey güzelim ilk görüşte aşka inanır mısın?"

"Hayır tabike."

"O zaman senin etrafında biraz daha takılmalıyım ha. Ne dersin.."

"Biliyor musun salaksın."

Böyle değil tabi ki.

Açıl oglim ya, bende mahallede bir kız hoşuma gitti açılamıyorum lan, şimdi bir kabul etmezse babasına da söylerse boku yedik yani.. O eski halimden eser yok şimdi.. Yalnız bizim durumlar farklı ben mesela bugün otobüste bir kız gördüm oda olsa onada açılmak isterdim..Ama seninki gerçek bir bağlılık, yürekten, samimi hisler, gerçek duygular, temiz ve tutkuyla dolu, saf ve bir o kadar da ateşli, içinde yanan bir kor gittikçe büyüyen ve dağlayan, göklere çıkarmış gibi yüreğini sıkan ve gönlünü aydınlatan, seninkisi aşk Eldir. Aşk....

Şimdi ben açıl maçıl dememe bakma onun zamanını, yerini mekanını en iyi sen bilirsin, nasıl yapmak istiyorsan öyle yap. En doğru tavsiye gerçekten seviyorsan vazgeçme..
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
ÜYE
ÜYE

Kızıl Gölge yazmış:
Sevgili günlük, Eldir 'e sevgilerimi ilet yanında da kremalı bir dondurma gönder.  Ona deki " Eldir hiç korkma, rakamlar öcü değildir. Onları kontrol etmek senin elinde. Masaya otur, sırtının dik olmasına dikkat et, masanda  ders haricinde hiç bir eşya, bardak hatta farklı bir ders kitabı bile bulundurma. Hiç bir şeyin dikkatini bozmasına izin verme. Not defterini aç ve derste yaptığınız alıştırmaların aynısını bakmadan yapmaya çalış. Olmadı mı, bakarak yap. Bir daha yap, ta ki ezberleyene dek. Sonra o çözebildiğin sorunun rakamlarını değiştir tekrar çöz. Yavaş yavaş bütün örnekleri tekrarla. Elinin alıştığını göreceksin. "

Sonra gümlük Eldir'e hatırlat  ben kendi dönemimde 10 'dan aşağı not asla almadım. Rakamlar dostum olmuştur ve bu dostluğun temeli alıştırmalardan geçer.  Tabi bu yıılar önceydi ama, güzel günlerdi.

Neyse günlük keyiflice kal ve dediklerimi Eldir'e iletmeyi sakın unutma, yoksa Ejderham Gıcıkılıs ile seni bir güzel pişiririm. Ona göre, hadi saglıcakla kal.

Evet, evet, evet! Tavsiyene elimden geldiğince kulak verdim sevgili Kızıl Gölge, ve en sonunda sınavlarımın hepsine girdim bugün itibariyle...Hiç bir sınavım kalmadı, resmen tatil başladı benim için. Ne büyük bir haz duygusuymuş bu. Umut ediyorum ki iyi notlar alacağım -özellikle matematikten- ve bu kadar çalışmanın karşılığını da fazlasıyla alacağım. Notlarım ne zaman açıklanır bilmiyorum, lâkin o günü iple çekiyorum adetâ! <333

~ THE QUEEN OF TEARS
ÜYE
ÜYE

Ah sevgili Eldir'in günlüğü, ne de özlemişim seni. Demek bana güzel haberler getirdin. Çok mutlu oldum. Başarıların ödüllendirilmesini her zaman destelemişimdir, bakalım günlük sahibin nasıl ödüllendirilecek.  

Demek tatil başladı, sahibine dikkat et, güneşte aşırı kalıp ( sahilde sürekli uyuyup gününü boşa harcayan yorgun insanlardan olmasın)  mutluluğun resmini gün boyu uyuyarak rüyalarında çizmesin. Gezsin tozsun, hayatın içinde kendine yeni renkler keşfetsin. Dediklerimi sakın anlatmamazlık etme günlük, tamam mı? Hayatın her anı yaşanmaya değer ve ben bunu senin değerli satırların arasında bizimle paylaşmanı bekleyeceğim.

Sevgiyle, bizimle Kal günlük ve sahibine güzel dileklerimi ilet. Fazla da özletmesin.
ÜYE
ÜYE

Merak etme sevgili Kızıl Gölge, kendimi özletmeye pek niyetim yok. Elimden geldiğince sitemizde aktif olmaya çalışacağım. Genel olarak sahilde güneşlenmektense, yüzmeyi tercih ederim. Güneşi severim, ama belli bir saatten sonra da onunla "kanka" olmayı pek tercih etmem. Bu arada Harry Potter'ın yeni filmi Melez Prens - The Halfblood Prince de yakında vizyona giriyor. Tam olarak tarihini bilmiyorum çünkü, her sitede farklı tarihler yazıyor! Ama kesin olarak bildiğim bir şey var, o da en erken 15 Temmuz, en geç ise 17 Temmuz'da vizyonda film. Kısaca iki günden bir şey çıkmaz. O kadar bekledik zaten. Umut ediyorum ki- beklediğimize değer! Bu arada belirtmek istedim bu YAZI FONTUNU da çok sevdim, artık sık sık kullanırım. Bu benim yeni rengim olsun mu? (Aslında iyi fikir bu, herkese ait bir yazı fontu. Örneğin BBCode'a [eld]istenilen yazı[/eld] yazılır bu FONT çıkar mesela? Kilgarvan bir önerim var benim. =)) Benden başka kimse kullanmasın? Şiarım gibisinden?

~ THE QUEEN OF TEARS
ÜYE
ÜYE

Sevgili günlük, sahibine şöyle de; Fantastik sinema formunu tıkla orada Kızıl gölge olarak ben başlık açıp tanıtım yazısını yazdım. Görsel şölen bile var"
ÜYE
ÜYE

Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a decleration. It's a dare. Imposibble is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing!

~ THE QUEEN OF TEARS
ÜYE
ÜYE

Sevgili günlük bugün oldukça sıkıntılıyım, her nedense pozitif düşüncelerim birden bire yokoluverdi. Bir gündür onları arıyorum, umut ediyorum ki en kısa süre zarfında onları bulurum, yoksa..

Benim derdim işte aşığıda yazmakta.

- I'm a desperate man!
- Hı?
- Aujourd'hui, je suis vraiment depressif.
- Af buyur?!
- What?
- He öyle.. Hacivat!

Kısacası insanların bir türlü beni anlamaması ve bazı işgüzarların yaptığım işleri sanki hiç yapmamışım gibi çevreye lanse etmeleri.. ve fazlaca anlamsız bir hâlde bu konuda haklı oldukları kanısına sahip olmaları!

Beni dinlediğin için sağol günlükcan! <33

~ THE QUEEN OF TEARS
Yeni başlık gönder Başlığa cevap gönder   Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sonraki