|
ÜYE
| Kayıt: 04 Şub 2009 |
| Mesajlar: 506 |
|
|
|
|
_________________ things never happen in the same way twice
|
|
|
|
 |
|
|
Misafir
|
|
Hmm... Zekice bir organizasyon. Kesin geliyorum. Bana da yer açın.
Mekan güzel gibi, ayarlayan iyi düşünmüş. Afiş de güzel. (  ) Özenildiği belli. İyi bir etkinlik olacak. Bence gelmeyi düşünenler birbiriyle iletişime geçsin derim. Daha kolay toplanırız...  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
:) 26.10.2009, 2:32 |
|
|
Yardımları için Tiran'a teşekkür ediyoruz ... |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 25 Hzr 2008 |
| Mesajlar: 5247 |
|
|
|
 Ben de varım. |
|
|
|
|
 |
|
İDARİ SORUMLU
| Kayıt: 02 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 1628 |
|
|
|
Maalesef şehir dışında olduğum için katılamıyorum ama etkinliği en kalbî duygularımla destekliyorum. Bu arada çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği en güzel semtlerden biri olan Moda'yı da sevgiyle selamlıyorum. Offff! Birden kanım kaynadı, içim çekti yahu. Ne güzel sohbet edilir, ne güzel gezilir şimdi oralarda. Bence gidebilen herkes bir dakika bile beklemesin. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
| Kilgarvan yazmış: | Maalesef şehir dışında olduğum için katılamıyorum ama etkinliği en kalbî duygularımla destekliyorum. Bu arada çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği en güzel semtlerden biri olan Moda'yı da sevgiyle selamlıyorum. Offff! Birden kanım kaynadı, içim çekti yahu. Ne güzel sohbet edilir, ne güzel gezilir şimdi oralarda. Bence gidebilen herkes bir dakika bile beklemesin. |
Destek için çok teşekkürler. Atık sizi de sonraki toplantılarımıza bekleriz... |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
| Kızıl Gölge yazmış: | Ben de varım. |
Sensiz olmazdı zaten Kızıl Gölge  |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 08 Oca 2009 |
| Mesajlar: 1642 |
|
|
|
İstanbul'da bulunmadığım için ne yazık ki gelemeyeceğim.Ama ben de Kilgarvan gibi tüm kalbimle desktekliyorum. |
_________________ Rahmetli de sollardı...
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
| Mormegil yazmış: | | İstanbul'da bulunmadığım için ne yazık ki gelemeyeceğim.Ama ben de Kilgarvan gibi tüm kalbimle desktekliyorum. |
Desteklemeniz bile çok şey ifade ediyor. İstanbul toplantısının ardından gönüllü arkadaşlar çıkarsa Ankara'da da aynı şekilde bir organizasyon yapabiliriz diye düşünüyorum. Hem tanışmak, hem bilgi/görüş alış-verişinde bulunmak açısından güzel olacağını umuyorum. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 01 Şub 2008 |
| Mesajlar: 135 |
|
|
|
Puslu Kıtalar Atlası'nı okumuştum yazarın ama bu kitabı ilk defa görüyorum. Merak ettim. Bu arada bu tarz bir toplantı fikri çok güzelmiş. Ankara'da da yapılırsa seve seve katılmak isterim. (edebiyattan pek anlamasam da kalabalık gözükür en azından.) |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 12 Tem 2008 |
| Mesajlar: 3689 |
|
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
Ankara'ya gitmeden olmaz di mi? O gün gelsin bir şeyler ayarlamaya çalışırım. |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 31 Tem 2007 |
| Mesajlar: 941 |
|
|
|
Ben de sonuna kadar destekliyorum. Ancak yaz toplantılarından birine (o da çooooook düşük ihtimal) gelebileceğim için de çok üzgünüm ayrıca.
Mine ablaya bir mesajım var:
ABLA İHSAN OKTAY ANAR, NABER? demek istiyorum sana  |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
Bu kadar kişi mi geliyor yani! Böyle bir organizasyonu kaçırmaya nasıl katlanırsınız?
Ankara'da olanlar... İstanbul-Ankara arası kara yoluyla beş saat sürüyor. Bir günlüğüne gelip gitmek o kadar zor değil bence. Şayet ailevi veya diğer özel durumlarda belli başlı sorunlar yoksa. Nitekim ankara'da böyle bir etkinlik olacak, ben kesinlikle kaçırmazdım.
İstanbul'da olanlara sesleniyorum. Bir hafta sonu evde kös kös oturmak ve rutin işlerle uğraşmaktansa böyle bir etkinliğe katılmak sizce daha cazip değil mi? Ekonomide, karşılaştığınız seçenekler arasından yaptığınız her seçimde; seçmediğiniz seçeneklerin faydasını reddettiğiniz için zarar almış olursunuz. Yani yaptığınız her seçimde, aslında seçmedikleriniz için sürekli zarara uğruyorsunuz.
Şimdi, sadece bir saniyeliğine oturun ve düşünün. 15 Kasım Pazar günü yapmayacağınız seçimlerin zararını düşünün. Neler kaçıracağınızı gözünüzün önüne getirin ve öyle karar verin. Bu fırsatı kaçırmak pişman eder adamı.
Gelin! Gelin ki; eğlencemize, eğlenerek, eğlence katın. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 30 May 2009 |
| Mesajlar: 57 |
|
|
|
antalyadayım malesef  daha yakında bir yerde olsaydım gelirdim , ki yakın şehirlerde oturanlar kaçırmasın bencede |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
| Furkan yazmış: | Ben de sonuna kadar destekliyorum. Ancak yaz toplantılarından birine (o da çooooook düşük ihtimal) gelebileceğim için de çok üzgünüm ayrıca.
Mine ablaya bir mesajım var:
ABLA İHSAN OKTAY ANAR, NABER? demek istiyorum sana  |
 Gördüm kardeş, ama hala aynı fikirdeyim. Santim oynamış değilim. Hatta bu kitabı senin önerdiğini bile düşündüm. Karşımda nasıl gülümsediğini bile bir an için gördüm. Ellerim titredi, Tiran'a Furkan bunu biliyor mu diye sordum, hatta öğrenmemeli dedim. Ama çok geç, öğrenmişsin bile.
Aslında bu organizasyona da önyargımı yenmek için gitmek istiyorum. Bana neden bu adamın kitabını okumam gerektiğini hatta okumazsam ne kaybedeceğimi birinin göstermesini istiyorum. Beni ikna edin.
Ama sizi uyarayım, ava giderken avlanmayın, ya ben sizi ikna edersem !
Anlayacağınız, size muhalefetliğe geleceğim. Ah Furkan senin de orada olmanı nasıl isterdim bir bilebilsen...  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 08 Oca 2009 |
| Mesajlar: 1642 |
|
|
Hehe 27.10.2009, 20:23 |
|
|
Bir Yüzüklerin Efendisi deseydiniz Güney kutbuna gelirdim de bağrırdım amma okumadığım bir kitap olduğu için yorum yapamayacağım.Öneri:çok bilinen ve okunmul kitaplar seçerseniz günlerce tartışabilirsiniz  |
_________________ Rahmetli de sollardı...
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 23 Ağu 2009 |
| Mesajlar: 1137 |
|
|
|
Geliyorum  |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 02 Ağu 2008 |
| Mesajlar: 4562 |
|
|
|
Fikri destekliyorum. İstanbul'da olmadığım için sadece destemekle yetinmek zorundayım..
Siz değerli Fantastikedebiyat yazarları, çizerleri, düşünürleri ile tanışmak, sohbet etmek isterdim. Bu mükemmel olurdu.
Ama 450 km uzağımdaki bir şehre gitmem şu an için imkansız
Fantastik Günlere,,, |
|
|
|
|
 |
|
|