Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» FANTASTİK SİNEMA
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Arkadaşlar Yerdeniz'in anime tarzında bir  filmi var paylaşmak istedim sizlerle.Geçen sene  gösterime  girdi  japonyada  ama   Türkiye'ye sanırım yeni geldi.İzlemeditseniz mutlaka izleyin derim...bunu izleyince  Dragonlance in neden filminin yapılmaması gerektiğini  daha iyi anlıyor insan haklı  çünkü  yazarlar illet oluyodur eminim eserlerinin değiştirilmesine
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Paylaştığın için sağ ol. Aslında Yerdeniz başlığının altında açıklamıştım ben bunu ama olsun.
Bu başlık altında da anlatayım biraz.
Filmin konusunun saptırıldığı hakkında kesinlikle haklısın. Sadece üçüncü kitabı anlatan bir film olsaydı eğer gerçek hikayeye bağlı kalabilirdi belki. Film 3. ve 4. kitapları harmanladığı için öykü çok farklılaşmış. Ayrıca kitapta olmayan karakterlerde mevcut filmde. Kitaptaki bir çok şey ise filmde yok.
Filmin bazı yerlerinde sahneler çok alakasız değişiyor. İnsan ne olduğunu anlayamıyor. Ben 3. kitabı okuduktan sonra gitmiştim filme (istanbul film festivaline gelmişti bu sene). "Durun ya ne oluyor?" dediğim oldu filmin bazı yerlerinde.
Daha önce de dediğim gibi sadece Miyazaki için gittim o filme. Görsel yönden iyiydi en azından.
Üye
Üye

Ged i sanki  hokkabaz gibi göstermişler ya o sinirime dokundu ama  haklısın görsel yönden izlediğim en iyi animelerden olduğu süphesiz Cool
Üye
Üye

Evet ya adam başbüyücü biraz daha karizma çizer insan
Sokaktaki herhangi bir adam gibi olmuş
Tamam kitapta da öyle geçiyor, yani pek gösterişli havalı falan değil; ama filmi nasıl olsa saptırmışlar, Ged'i de biraz değişik çizebilirlerdi.

Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> FANTASTİK SİNEMA

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri