FRP FORUM  |  Kayıt  |  Üyeler  |  Giriş       

Sayfaya git Önceki  1, 2  
ÜYE
ÜYE

Okuyalı baya oldu ama siteye yazma fırsatım olmadı.
Kitap çok güzel. Tarihi çok iyi yansıtmış, göndermeleri çok hoş, Türkçe'yi iyi kullanmış, felsefesi bize her şye inanmamamız gerektiğini hem açık hem de üstü kapalı olarak veriyor...
Okumanızı tavsiye ederim. Şu ünüversite sınavını atlatınca yazarın diğer kitaplarını da okumayı düşünüyorum.
Felsefe severlere tavsiye: Bertrand Roussell ile okuyunca kafanızda birkaç ışık çakacaktır.
NOT: Ünüversiteye girmek için ineklemeye başlayanlardan olmadım. Tek kişilik protestomda ısrarlıyım.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
DENETMEN

Bende dün bu kitabı aldım. Bakalım, yorumlar güzel, bir başlasam bitiririm heralde.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder MSN Messenger
DENETMEN

Mat Cauthon yazmış:
Bende dün bu kitabı aldım. Bakalım, yorumlar güzel, bir başlasam bitiririm heralde.

bitirmemeye de kasabilirsin.. öyle ki bazen "Allahım.. bir kaç sayfa daha yazmış olsun ne olur.." dediğim anları biliyorum=)

DENETMEN

Daha geçen hafta aldım ve 1 günde bitirdim. Anlatımı, konusu ve tarihi atmosferiyle harkulade bir kitap.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
DENETMEN

Hayatımda okuduğum en ilginç, en tuhaf ve bende en garip hissiyatları uyandıran bir kitap. İlk elli sayfası tam anlamıyla bu ne ya diyerek geçti, okumam ben bunu dedim ama merak etmeden duramadım. Sonra ki elli sayfa hobarey bu ne ola böyle dedim. Sonraki elli sayfa amanın acaba ne olacak diye meraklara kapılarak geçti. Çok ilginç ve çok etkileyici bir üslup. Ama herkes sevmez bu kitabı. Bende tam olarak sevip sevmediğime karar veremedim, daha kitabı bitirmedim ama çok ilginç bir kitap olduğunu söyleyebilirim. Değişik çok değişik harbiden. Bitince genel bir açıklama daha yaparım heralde.
ÜYE
ÜYE

Bende bu kitabın 40-50 sayfasını okudum ki bıraktım.. Neden bilemiyorum ama kitaba kendimi veremedim.. Aslında okumayı istiyorum çünkü çok sevdiğim bi arkadaşım önermişti.

Kitabın arkasındaki yazı da harikaydı bence.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
DENETMEN

Bambaşka bir atmosfer, arkadaşlar...

İhsan Oktay Anar'ın üslubu çok farklı... Fantastik edebiyat adına 'bizden' de bir şeyler katarak metinler ortaya çıkaran ve bunu çok özgün bir şekilde yapan bir yazar bence kendisi...

Okumaktan vaz geçmeyin. Zira ilk sayfalarda öoğu kişi bazen "Devam etmesem mi?" diye sorarken bulabiliyor kendini ama bitirince pişman olanını duymadım -ve ben de kendi adıma asla değilim.

Tavsiye ederim!
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et
ÜYE
ÜYE

Ömrüne ömür katsın Uzun İhsan, İhsan Hoca.

Bir de Amat okuyun, Diyavol a hayran olun. Smile
DENETMEN

Draven yazmış:
Ömrüne ömür katsın Uzun İhsan, İhsan Hoca.

Bir de Amat okuyun, Diyavol a hayran olun. Smile

Amat'ı da okurken çok ilginç bir şey keşfettim, Sn. Anar kendine münhasır üslubuyla büyülüyor evet ama özellikle bir karmaşa ya da Amat'da dikkatimi çeken; bir fırtına tasvirine girdiyse, kelimeleri daha da ağırlaştırması. böylece roman kahramanları dalgalarla, sz de kelimelerle boğuşuyorsunuz. muhteşem hissettiriyor=)

ÜYE
ÜYE

İhsan Hoca iyidir lakin bir kaç konuda kafamı kurcalayan şey var kitaplarında.

Burası biraz spoiler içerebilir okumadıysanız PKA yı bunu da es geçin.

Dilenciler loncası tamamen Anubis Kapılarının kopyası, bilinçli mi yoksa değil mi bilemem ama benzerlikler tesadüfi olmaktan biraz uzak.

Amat ın ise sonunu hiç sevmiyorum. Eksik kalıyor, tamamlanmıyor. Alel acele bitirilmiş hissi veriyor insana.
Yeni başlık gönder Başlığa cevap gönder   Sayfaya git Önceki  1, 2