Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Valla bu kişilik beni kitabın daha birkaç satırında bayılttı ve neredeyse kitabı parçalayıp çöpe atasım geldi ama ne yazık ki yapamadım çünkü "Tolkien" soy adını taşıyan birine saygım vardır ((( Her Ne Kadar İğrenç Ve Berbat Yazsada )))...

Ya "Baba"sı oğluna bişey öğretememiş yada oğlu "Baba"sından bişey öğrenememiş...

Sonuç olarak söylemeliyim ki "Christopher Tolkien" tam anlamıyla bir Fantastik Edebiyat Yazarı ((( Böyle Adlandırmak İstemedim Ama ))) ünvanını haketmiyor çünkü kitapları çocuk masalına çevirmiş resmen... Evil or Very Mad
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Ben kendisinin ayrıca kitapları olduğunu ilk kez burda duyuyorum.

Ama (silmarillon, kayıp öyküler kitapları) bunların hepsini babasının notlarını birleştirerek c.tolkien  hazırladı diye biliyorum.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

evet ben "kayıp öyküler"i okudum ve onun deeerlemesi olduğu halde anlatım tarzını değiştirmiş ayrıca benim bildiğim kendi kitaplarıda yok wink
Üye
Üye

evet bir yazar değil kendisi ama babasını işlerini derlemekle iyi ediyor doğrusu D:

silmarillionu okuyup kafayı yememi sağlamıştır ayrıca. teşekkür ederim Very Happy
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri