Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» FANTASTİK SİNEMA
Yazar Mesaj
Üye
Üye

En çok beğendiğiniz üç kahramanı sırasıyla yazınız ve puanlama usulü ile sitenin en çok beğenilen kahramanını ortaya çıkaralım. Bu kahramanlara verdiğiniz sırada birinci 5 puan 2. üç puan ve 3. ise 1 puan alacak. Kahramanlarda kısıtlama yok. Tür ne olursa olsun sinemadan çıkacak. Örneğin 1-keyser soze 2-strom 3-daffy duck.....
puanlar 24 eylül pazar saat 12:00 de açıklanacak
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

1-Roland- Kara Kule
2-Samwise- LOTR
3-Harry- HP
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

sitedeki büyük azınlığın oylarıyla seçilen kahramanları veremiyoruz 3-5 kişiyle sitenin kahramanı belli olmamalı diye düşünüyorum Sad
Üye
Üye

1.Will Ohmsford
2.Gandalf
3.Eragon
Üye
Üye

turambar
ashen-shugar
haplo
Üye
Üye

ya bi orko vardı.. hatırlayan var mıdır.. ama sinema filmi şeklinde çekildi mi he-man hatırlamıorm.. benim bir numaralı kahramanım odur.. diğerleri her halukarda 1. olamayacaından, eşit seviyede kahraman olarak düşünüorm ne yazık ki:)

Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız.
Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

Çocukluğumdan beri Loney Tunes kahramanlarını değilde anime karakterlerine tercih etmişimdir. Candy ve Terry çocukken en sevdiğim karakterlerdi. Şeker kız Candy'i seyredipte Terry'e aşık olmayan kız enderdir sanırım. Embarassed  Embarassed
Üye
Üye

Zaten tarzı itibari ile kız kızlara göre bi animedir Candy Candy erkek çocuklarının hoşlanmaması çok normal. Ben ve benim arkadaş çevrem arasında çok popülerdi. Türk tvleri sonunu yayınlamasalarda, yıllar sonra internetten araştırıp öğrenmiştim. Oldukça acıklı bitiyor Terry ve Candy aşkı. cry
Üye
Üye

1- gandalf
2- lestat
3- janis sunstar

Üye

Bakıyorum bi Sailarmoon muhabbeti almış yürümüş buralarda hemde bensiz. Ben ta atvde yayınlandığı zamandan beri takip ederdim. atv yarım bırakmıştı daha sonra biraz kırpılmış olsada trt tamamını yayınladı.

Ben ençok Usagi'yi severdim çok komikti. Herşeye zırtpırt ağlamasına çok gülerdim. Mars'a uyuz olurdum herşeyi bilen tavırları çok gıcıktı. Bide Usagi'nin ilerde çocuğu olucak olan Chibiusa çok sinir bi karakterdi. Razz

Ayrıca şu aralarki favori karakterim yine bi animeden. Death Note'u seyredeniniz var mı bilmiyorum ama anime seven sevmeyen herkese tavsiye ederim muhteşem. Animede bi karakter var ki serinin kendindende mükemmel. Tabikide L'den bahsediyorum.
Üye
Üye

ay savaşçısı trt de yayınlanırken ben ilkokula gidiyodum arkadaşlarla aysavaşçıcılık oynar çok eğlenirdik (alnımıza hilal resmi falan da çizerdik çocukluk işte naaparsın Razz )  doğal olarak mamoru da sevgilim oluyordu hala salyalarım akarak bakarım resimlerine Embarassed
konudan sapmayayım işte en sevdiğim karakterler:
1-anakin skywalker(darth vader)
2-do'urden kardeşler
3-spiderman

Üye

madem biraz daha katkı oldu benimkileride yazayım ve puanlamayı yapalım
  1-keyser soze
  2-gandalf
  3-duffy duck
Üye
Üye

bnm 3 lum

fred
george
gimli
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder MSN Messenger
Üye
Üye

Hmm ilginç aslında bende okuduğum kitapların fazlalığından veya izediğim filmlerdeki karakterlerin çokluğundan 3 yapmakta zorlanabilirim ama belki klasikte düşse ;
1-Gandalf (Benim gönlümde yatan iyi insan tanımına uyduğu için[belkide iyi büyücü])
2-Raistlin (Benim gönlümde yatan o intikamcı ruha sahip olduğu ve çok akıllı olduğu için)
3-Drizzt Do'Urden (O mükemmel pala hareketlerini yapan ve bunu düşünürken inanılmaz haz almamı sağlayan biri olduğu için Very Happy )

Lord Soth,Lord Azalin,Belgarath,Medivh,Kang,Fred,George,Kitiara,Legolas ....

Of çok gider bu aslında herkesin kendime göre taraflarını alıp uyarlıyorum gibi bişey ama ilk 3 te bu galiba Very Happy sonuçta benden bişeyler bulmam önemli karakterlerde Very Happy ilk 3ümü bu alın ama Very Happy   

Üye

- Raistlin Majere
- Selene
- Legolas
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> FANTASTİK SİNEMA

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri