Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Bir fantastik kurguda olabilecek herşeyin daha fazlasını istiyorsanız Vlad Taltos serisi sizin için yazıldı.

Taltos serisinin kitapları arkasında son cümle budur. Bence haklılar. İlginç bir karışım Drageare İmparatorluğu. Fantezi ile yaşadığımız dünyayı birbirine, kendi öğeleriyle karıştırmayı başarmış bir yazar Steven Brust bana göre. Eğlenceli ve hızlı okunan bir seri. Kahramanımız Vlad - ki kendisi kiralık bir katil, kendini muhitini kontrol eden, genelevlerden, pezevenklerden, oynanan kumar ve yenilen içilenden haraç toplayan, bir nevi 'baba'dır lol - ilk beş kitap boyunca İmparatorluğun baş şehrinden ayrılmadan yaşar gider. Yaşar gider demek biraz haksızlık olabilir. Zira peşinde başka kiralık katiller, bölge kavgasına girdiği başka babalar - elimde değil onları böyle adlandırmak hoşuma gidiyor Very Happy - ve doğulu olduğu ve yine de bir ünvanı olduğundan kendisiyle zoru olan Dregare'lı ailelerin burunlarını büyük göstermeleri vardır.

Daha fazlasını kitapta bulabilirsiniz. Loiosh'un da dediği gibi:

'İyi işti Patron' Razz

çILdIRtAN BiR GüNAh bU gECe...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

Bu seriyi okumak hakikaten önemli.

Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Kesinlikle fantastik edebiyata farklı bir soluk getiren bir seri. Eğlenceli olduğu kadar ciddi. Tek sorun bu seri de Enwor gibi eksik kaldı ve son iki kitabı çevrilmedi. Artemis son iki kitabın 2006 yılı sonunda çıkacağını belirtmişti ancak yine sese seda yok.
Süper karakterler, süper diyar, süper hikaye... Mutlaka okuyun...
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Üye
Üye

Orca yı taze bitirdim. Ne keyifli kitaptı bir bilseniz. Şimdi Ejderha'ya başladım. Anlatım ve kurgu çok lezzetli. Hatta kurtlar vadisi'ni seyredip Polat olmak gibi bir duyguya kapılıyorum ben okurken; Vlad olmak, kiralık olmak lazım... diye Shocked  wink  Ya da Loiosh gibi karizmatik ama sessiz durabilmek veya Sethra gibi yaşayan ölü olmaktan sıkılıp başka karakterler nezdinde yaşayabilmek. Yahu, hiç aklıma gelmezdi Sethra'nın şey olduğu.. roll  yani şey... beş kitap boyunca Sethra bizi çiğ çiğ yemiş demek ki. Eh, Yaşayan ölü bunlar, damak zevkleri uçlarda dolaşıyor olabilir tabii...iii..ii...ii-i-i-i.. öhöm.. bitti Razz

Üye
Üye

seriiiiniiiiiinnn devamınıııı istiyoooommm:)
Üye
Üye

Gezdiğim kitapçılarda bazı serileri bulamıyorum. Üç-beş tanıdık seri oluyor; ama bu Vlad Taltos gibi adını ilk defa burada duyduğum kitaplar olmuyor.
Bana öyle bir kitapçı söyleyin ki bütün fantastik kurgu serilerini satmakta olsun

Üye
Üye

ben k.t.ü de okuyorum aradığım her kitabı ra kitap evinde buluyom.. sanırım ankara da da yüksel kitap evi o işi yapıyodu.. saygılar:D
Üye
Üye

İnternet gibi bir seçenek var ama.. tabii kredi kartı falan lazım. Bilmem ne dersiniz roll

Üye
Üye

kredi kartı varsa( ki kesin vardır)(ki ben kredi kartına karşıyım ..öle ise burda ne işim var  Embarassed  lol ) bence net çok daha iyi . hem indirim hem puan .. çok çok al çok çok puan  lol
Üye
Üye

Bence her yerde bulunmaz ama bulun bence:D ve serinin devamı sanırsam yok. 8 kitap var piyasada .. issola da çıkcak felan dedilerdi çıkmadı( yada çıktı haberim yok  Embarassed .. sana kolay gelsin .. bence  bu seriyi bulup okuyun. çünkü biraz farklı..
Üye
Üye

benim aldığım kitapçıda da serinin her kitabından bi tane vardı.. şansıma bi tek ben alıyodum Very Happy başkası almıyodu her okuduğum da  diğer kitabı alabildim ama kitapların bazılarını Ankara'dan bulabildim anca(ejderha yı mesela)..ve geçen gittim kitapçıya seri yok yani başka getirmemişler.. zaten fazla satılmadığından devamını çıkarmamışlar Türkiye'de sanırsam .. ama bence hoş bi kitaptı.. vladın ejderi ile konuşma sı, boyuna küfürleşmeler.. felan iyiydi bence..  lol
Üye
Üye

arkadaşlarrr .. vlad taltos severler.. kalkın ayağa .. bakın forumun bi köşesinde enkarizmatik kötüyü seçiyolar  

bağırın hepberaber enkarizmatik kötü iyi sempatik küfürbaz karakter VLAD TALTOS diye
.. hayde hep beraber..  lol
Üye
Üye

snape e karşı el ele? temiz toplum örgütü..

( bu mesajı 10 kişiye gönderin dualarınız kabul olsun lol )
Üye
Üye

gelmez gelmez merak etme .. kötüye  bişey olmaz!!!!! lol
Üye
Üye

senimi ne alakası var ...aaa...   
amaç snape ..konuçlandığım kişide snape...  5 4 3 2 1... boomm.. ve kurtuluş.. lol
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri