| Yazar |
Mesaj |
|
Üye
| Kayıt: 25 Nis 2007 |
| Mesajlar: 92 |
| Konum: dört duvar arası |
|
|
Yaptığım Diğer Resimler 02.07.2007, 15:29 |
|
|
En başından söyleyeyim, SAKIN GÜLMEYİN!
Olabilir, resim yapmayı beceremiyor olabilirim.
En azından eleştiriye açığım. Buyrun eleştirin.
Bu resmi Ocak 2007'de yapmışım.
(ilkokulda yaptığım suluboya resimler gibi farkındayım)
Bana fantastik göründüğü için ekleyeyim dedim.
Neyi ifade etmeye çalıştığımı sormayın, resimlerimi düşünmeden yaparım. İçimden ne geçiyorsa o çıkar ortaya. Bu da öyle çıktı.
Kişilerden hangisinin ben olduğumu sorarsanız, ikisi de sanırım.
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
By Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
at 2007-07-02
Resme isim koysam mı diye düşündüm. Aklıma bir şey gelmiyor.
İsim önerin. Sallayın bir şeyler. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 02 Tem 2007 |
| Mesajlar: 3 |
| Konum: Hogwarts |
|
|
Güzel Olmuş 02.07.2007, 15:55 |
|
|
Resim güzelde deniz kızının suratını pek beğenemedim.Çok şey olmuş.kelime aklıma gelmiyor.Bir de saçların dağıtımı boynunda pek karışmış.Tam olarak boyun tarafında saçlar güzel dağılmamış.Ama onun dışında güzel  |
_________________ Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Olacak o kadar 02.07.2007, 16:08 |
|
|
Teşekkürler Kittie. Vur dedik öldürdün ama olsun  Hehe şaka şaka...
Eleştirin diye koyduk zaten, değil mi?
Bu arada hoş geldin  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
İyi değilimdir. 02.07.2007, 16:32 |
|
|
İsim bulmada iyi değilimdir.Aklımada hiçbirşey gelmiyor.  Ama aklıma bişey gelirse söylerim |
_________________ Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Deviantart 07.07.2007, 20:51 |
|
|
En sonunda yapacağımı yaptım ve Deviant oldum çıktım.
Bazı çizim ve resimlerimi oraya yükleyeceğim.
Adresim şu: http://eximusoracleus.deviantart.com |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Re: .... 07.07.2007, 21:20 |
|
|
Bu resmi de Deviant'a postalıyorum. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Güzel 08.07.2007, 5:51 |
|
|
Güzel şeyler duymak insana moral veriyor. Yakında diğer karakalemleri de yükleyeceğim. Onlara da bakarsınız. Sizler de koyun çizimlerinizi. |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Çizim 08.07.2007, 8:18 |
|
|
Aslında bunların Çizimler bölümünde olması gerekir. Yeni başlık açıp ortalığı birbirine katmayayım dedim. Buradan takip edilmesi daha kolay olur.
Deviantart'a ilk yüklediğim çizim...
Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
By Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
at 2007-07-07
Deviant linki Sitemizdeki linkleri görebilmeniz için kayıtlı üye olmalısınız. Lütfen KAYIT olun yada ÜYE GİRİŞİ yapınız. |
Adını Kıvırcık Saçlı Kız koydum. N'apayım aklıma başka bir şey gelmedi o an.
Neyse daha fazla siyah-beyaz gelecek yakında... |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 21 Nis 2007 |
| Mesajlar: 26 |
| Konum: Gümüşay |
|
|
:) 10.07.2007, 16:43 |
|
|
artık bi kitap cıkarcam çizdiğim kara kalem karakterlerden ama hala scanner ım yok bana bu sitede bagıs fonu acabilirmiyiz sayın yöneticim ödenek istiyorum |
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 10 Tem 2007 |
| Mesajlar: 1 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
Üye
| Kayıt: 09 Tem 2007 |
| Mesajlar: 46 |
| Konum: hemen arkandayım! |
|
|
bravo! 11.07.2007, 17:19 |
|
|
resimlerin bir sanat eserinden çok, ilüstrayon kategorisinde diyebilirim sanırım,
ancaak, artık kimin lafı bilemeyeceğim (michelangelo sanırım); resmin %5i yetenek, %95i çalışmaktır demiş; ki o %5 olmadan çalışmak para etmediği gibi çalışmadan da yetenek bir işe yaramaz; ve o yetenek işte sende var.
resimlerden ise gördüğüm, resim için gereken "göz"ün sende olduğu (hani nasıl müzik için kulak vardır ya, öyle bir göz).. eğer öylesine resim çiziyorsan oldukça yeterli, birkaç teknik kitabı alarak kendini geliştirebilirsin; ancak daha da ciddi uğraşmayı düşünüyorum dersen, çok çok çok çalışmaya başlamalısın, çünkü bunu yaptığında gerçekten iyi bir ressam olabilirsin  |
|
|
|
|
 |
|
Üye
|
|
Herkese Teşekkür 12.07.2007, 14:39 |
|
|
Merhabalarr!
Sebat - Çok teşekkürler.
Minikbalina - Söylediklerin çok hoşuma gitti, sana da teşekkür ediyorum. Hele bi başlayayım üni.ye resim dersi almayı düşünüyorum. Mutlaka alıcam. |
|
|
|
|
 |
|
|
|