Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 37, 38, 39  Sonraki
» YENİ GELENLER İÇİN
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Tehanu (yanlış yazmıştım, Tehuna diye böyle bir sürçme olur mu sahneye çıkar çıkmaz) olarak huzura çıkmış bulunuyorum. Forumda bolca bulunduğunu varsaymaktan öte bildiğim onlarca LeGuin hayranına göz kırpıyorum nick'imle.
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Üye
Üye

Hoşgeldiniz...

Kısaca şöyle bir şeydir:Kendisinin babasıdır, internet hem eğlencesi, hem de olmassa olmazıdır. Evine hep iş getirir çünkü işi evdedir, patronu da elemanı da kendisidir. Keyfi yerinde olduğu zaman gitar çalmayı sever, çeşitli türden (daha çok rock ve metal) müzik dinlemeyi sever, Tristiana, Deftones, Opeth, Anathema gruplarını sever, film izlemeyi sever, her gün en az bir film izlemesse eksiklik hisseder, Prison Break ve Dawson's Creek dizilerinin müdavimidir, gececidir, gündüz uyur gece iş yapar, genelde güneş doğarken yatar, bu yüzden hayatı düzensizdir, uykuyu çok sever ama çoğu zaman uykusuz kalır, rüya görmek için uyuduğunu söyleyebilecek kadar da rüya görmeyi sever, kitap sever, hayvanları özellikle de köpekleri çok sever, bilumum hayvan beslemiştir zamanında, araba kullanmayı sever, iyi de kullanır, arabayı fazla seri ve atak sürer, ama riske girmez, ıslanmayı sevmez, alışverişi çok sever ama tutumludur, ucuzunu bulur alır ve bundan mutlu olur, evcildir, elektrik ve internet oldukça evde asla sıkılmaz, tembeldir, bu yüzden planlarını hayata geçirmekte zorlanır, çokça plan ve proje yapar, bazı ilginç buluş ve fikirleri vardır, elektromekaniğe ilgi duyar, aikido sporunu sever ve yapar, başka da bir sporla pek ilgilenmez, Galatasaray'lıdir, ama futbolu sevmez, skora bakar, oyuna bakmaz, başkasının oynadığı oyunu seyretmeyi sevmez kendi oynamayı sever, minimalisttir, sadeliği sever, bunu hayatına yansıtır, çok arkadaş yerine az ama öz arkadaşı olmasını yeğler, büyük bir yerde küçük bir adam olmak yerine küçük yerde büyük adam olmayı tercih eder, düşünmeyi sever, hayal kurmayı sever ama hayalci değildir, gerçekçi hedeflerinin çoğunu gerçekleştirmiştir, bu durum bazen ona endişe verir, hayata dair problemleri çözmeyi sever, gerçekçidir, mantığa ve düşünceye büyük önem verir, mantıksızlık ve düşüncesizlik karşısında delirir, gürültücü ve mantıksız olmaları nedeniyle çocukları pek sevmez, narsist görünebilir ama değildir, mütevazidir, kendiyle barışıktır, sınırlarını ve zaaflarını bilir, düzeyli tartışmayı sever, ikna edicidir, ikna edilmeyi de sever, 'insanı üzen şeylerin aslında olaylar değil, o olayların üzüntü verici olduğunu düşünmesidir, dolayısıyla üzülmek ve üzülmemek kendi iradesindedir' gibi görüşleri olan Epiktetos'u sever, hayat üzerine birçok konuda onunla aynı fikirdedir,ama deisttir, sosyalisttir, sabit fikirli değildir (fikirlerinin kölesi değil efendisidir) ve öyle olanları (fikirlerinin kölesi olanları) sevmez, gelişime ve değişime açıktır, sabit işlerden nefret eder, ekonomi okumaktadır, klasik üniversite eğitimini sevmez, kendini geliştirip pratik birşeyler yapmayı önemser, bu yüzden üniversiteyi bitirmesi zordur, bitiremez,ve yazıyı buraya kadar okuduysanız size hem teşekkür, hem de hayret eder...

Üye

Ben yeni değilim ama okul ve iş temposundan dolayı uzun zamandır dünyadan bi' haberdim. Ama geri döndüm. Ayem bek. Yazıdır, yorumdur ofis içinde olduğum zamanlarda elimden geldiğince göndereceğim. Maksat Fantastik edebiyatımız gelişsin. Herkese merhaba...
Üye
Üye

hoşbulduk

Üye

merhaba
Üye
Üye

Ben de yeni değilim buralarda ama şifremi unuttuğum için yeni üyelik açtım. Eskisi "suskun nefer ameliee" ydi. Tanıyan tanımayan herkese selamlar

Üye

bir edebiyat düşkünü olarak daha önce burayı nasıl keşfedemedim diye hayıflanıyorum =) zararın neresinden dönülse kardır mantığını göz önüne alarak selamlar olsun hepinize =)

Üye

yenilere selam !!!

Üye

Hey ben de geldiim!

Üye
Üye

hoşgeldin

Üye

jadis yazmış:
bir edebiyat düşkünü olarak daha önce burayı nasıl keşfedemedim diye hayıflanıyorum =) zararın neresinden dönülse kardır mantığını göz önüne alarak selamlar olsun hepinize =)

Jadis niciki çok tanıdık geliyor.Nerede görmüştüm acaba?

Üye
Üye

reklam niteliği taşımasın başka bir forumda karşılaşmışlığımız var =) ordan anımsıyorsun beni =)

Üye

Heeey,
Ben de BuradayımWink

Birisi kovana kadar gitmeye de hiç niyetim yok:))

Taptatlı yazgılar eşliğinde yazısız gününüz geçmemesi dileğiyle!

Sevgiler..
Üye
Üye

ne yazayım şimdi ben ya ?ekemek arası bildiğin ekmek arası!
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YENİ GELENLER İÇİN
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 37, 38, 39  Sonraki

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri