Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder  
Sayfaya git Önceki  1, 2
» YAZARLAR - KİTAPLAR
Yazar Mesaj
Üye
Üye

Hayır okumadım ama bence Belgariad çok daha iyi bi kere mükemmel bi kurgu var!! Bi dahaki sefere onu al sıraya koy derhal

Üye

BLACK HAND yazmış:
Hayır okumadım ama bence Belgariad çok daha iyi bi kere mükemmel bi kurgu var!! Bi dahaki sefere onu al sıraya koy derhal

Sırada  Belgariad var zaten. Ondan sonrada kara elf üçlemesini okumayı planlıyorum. Onları bitirene kadarda Harry Potter 7 çıkar heralde. Sonbahara kadar okuyacağım kitapların sıralaması böyle işte BLACK HAND başka önerin var mı?
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder
Üye
Üye

Yok ya ama bak malloryon var bende okuyacağım daha bulabilirsem. Very Happy belgariaddan sonra satın alcaksan o da eddingsin belgariadın devamı niteliğinde Bende ravenloft ölüler şehrinin efendisini okuyorum şimdi bitince kara elf 3 lemesine geçeceğim elimde var Very Happy

Üye

Yerdeniz'in beşinci ve altıncı kitaplarını da unutma sakın.
Dörtlüden sonra Yerdeniz Öyküleri'ni oku, sonrasında da Öteki Rüzgar.
İyi okumalar

Üye
Üye

Türkçesini okuduğum için dili hakkında bir şey diyemeyeceğim. Sıkılacağını sanmıyorum. Ki sıkılana kadar kitap bitiyor zaten.
Ben en çok Atuan Mezarları ile Öteki Rüzgar'ı beğenmiştim. Okuyunca senin de görüşlerini alırız.
Nereden aldığını sorabilir miyim? Bende ilk iki kitap yok. Almışken ben de orijinalini alayım bari. Değişiklik olur.

Üye
Üye

Yerdeniz Büyücüsü ve Atuan'ın Mezarlarını okudum. En Uzak Sahile başladım. Kitapların tek kötü yanı kısa olmaları, buda sürükleyiciliği arttıran bi unsur aslında. Dev seriler herzaman ilgimi çekmiştir. Yerdeniz onların yanında pek mini kalıyor ama içerik açısından dev serilerden çok daha doyurucu olduğunu söylemeden edemiyeceğim. bakalım 6kitabı okuduktan sonra fikrim değişecek mi?
Üye
Üye

Pek mini olduğu konusunda haklısın. Zaten her kitap tek bir ana olay üzerine kurulu. Birçok değişik mekanda geçen yan olaycıklar da var ama bazen ben bile isyan etmiştim. "Yaaa hadi biraz daha ekşın olsun! Dövüş savaş falan olsuuun!" diyerekten. Olmadı tabi. Ama bu kitapların kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Aksine tek olay olması kafamın karışmasını engellemiştir. Ve insanların arasındaki ilişkilerin abartılmamış olması da bu serinin artı yönü.
Yerdeniz'i çook seviyom been!

Üye
Üye

Daha ilk 2 kitabı okumuş olmama rağmen bende baya sevdim Yerdenizi. Diğer fantastik serilerden çok farklı olması cezbedici geldi hep aynı yol hikayeleri sıkıyor belli bir zaman sonra. Very Happy
Üye
Üye

Yerdeniz öykülerini çok sevdim. Normalde kısa hikayelerden oluşan kitaplardan hoşlanmam ama yerdeniz öyküleri birbaşkaydı. özellikle ilk öykü susamuru ve son öykü ejderböceği harikaydı. ejderböceği öteki rüzgara ön hazırlık gibi bişeydi sanırım. Artık efsanenin son kitabı kaldı bakalım artık büyücü olmayan Başbüyücümüz Ged'in sonu ne olucak.  wink
Önceki mesajları göster:   
Resim Yükleme Paneli

Lütfen Yüklemek İsteğiniz Resmi Seçin

Yeniden Boyutlandır?
Resim yüklendikten sonra karşınıza çıkacak ekrandaki Hotlink for forums (1) linkini foruma kopyalarsanız resim forumda gözükecektir.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    Fantastik Edebiyat Forum Forum Ana Sayfa -> YAZARLAR - KİTAPLAR
Sayfaya git Önceki  1, 2

Copyright © 2006 FANTASTİK EDEBİYAT. Telif Hakları FANTASTİKEDEBİYAT.COM ' a Aittir.
Tasarım & Kodlama : Arttech İnternet Hizmetleri