|
DENETMEN
| Kayıt: 12 Tem 2008 |
| Mesajlar: 2825 |
|
|
|
Yapım: 2008 ~ ABD, Avustralya
Tür: Komedi
Yönetmen: Peyton Reed
Senaryo: David Iserson, Jarrad Paul, Andrew Mogel
Senaryo (Kitap): Danny Wallace
Yapımcı: Jim Carrey, David Heyman, Richard D. Zanuck
Görüntü Yönetmeni: Robert D. Yeoman
Müzik: Lyle Workman, Mark Oliver Everett
Dağıtım: Warner Bros
Filmin Websitesi: www.yesisthenewno.com
Süre: 1 saat 50 dk
Gösterim Tarihi: 16 Ocak 2009 (Türkiye)
KONU: Jim Carrey, filmde hayatından oldukça sıkılan ve sevgilisinden ayrıldıktan sonra içine tamamen gömülen Carl Allen adlı bir adamı canlandırıyor. Bir gün bir iş çıkışı, eski bir arkadaşını görmesiyle tüm hayatı bir anda değişiyor ve ondan aldığı bir broşürle, Yes Men adlı bir yardım programının yolunu tutuyor. Olay çok basit, herşeye ''Evet'' de ve ''Hayır''ın o hayat karartıcı etkilerinden kurtul, özgür ol. Carl artık bir Yes Man dir ve hayatında ilk günler de müthiş değişiklikler olur. Gayet mutludur, ama sonrasında...İzleyin ve görün. Jim Carrey den yeni bir komedi daha. Hem hayattan bir şeyler kapmak, hemde eğlenmek istiyorsanız kaçırılmayacak bir film. İyi seyirler...
Bay Evet
Bay Evet
Bay Evet |
|
|
|
|
 |
|
|
DENETMEN
| Kayıt: 26 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 924 |
|
|
... 10.04.2009, 21:40 |
|
|
dvd ciden film alıyor evde izlemek için.Arkadaşı da o sırada bunla konuşuyor ne olur buluşalım gel falan diye.Çok önemli bir işim var vaktim yok diye savsaklarken arkadaşı şu an dvd dükkanında film aldığını görüyorum diyor.İşte orda Jim Carrey yapacağını yapıyor.Ne bombaydı o sahne ya.Film de güzeldi iyi bir mesajı var. |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 16 Ekm 2007 |
| Mesajlar: 844 |
|
|
beni 10.04.2009, 21:53 |
|
|
bu adama benzetirler. jim carreye. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
barack obamaya da benzetiyorlar ya koyu tenli olduğumdan:D adam yok sanki. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
|
Bu adamın filmleri genelde çok hoşuma gider ama Kate Winslet ile yaptığı şu "Sil Baştan" filminde tamamen bir hayal kırıklığına uğradım... İzlemez olaydım  Bu filmini henüz izlemiş değilim ama hoş görünüyor. Umarım en kısa zamanda izlerim... |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 26 Eyl 2008 |
| Mesajlar: 924 |
|
|
... 10.04.2009, 22:21 |
|
|
Sil Baştan gerçekten işe yaramaz bir filmdir.Hem Jim Carrey hem Kate Winslet açısından.Boşa giden onca vakit.Bana çok saçma gelmişti.Ama bu film güzel adamın filmleri genelde güzel oluyor.
Raskalnikov bu adama benziyorsan karizma adamsın demektir.Adam karizma ya..
Alnındaki yara izi manyak olmuş.. |
|
|
|
|
 |
|
Misafir
|
İşte 10.04.2009, 22:23 |
|
|
Harika... Ya işte ben bu adamı çatlaklığıyla, manyaklığıyla seviyorum... Tüm filmlerinde çok gülmüşüm ama sil baştan gibi bir filmde, Jim i o filme yakıştıramadım bir türlü... |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
... 10.04.2009, 22:33 |
|
|
True diye bir filmi vardı. Hayatı bir sette geçiyodu ama haberi yoktu. sonunu izleyemediğim. O yerden kaçıyodu millet onu aramaya çıkıyordu. Orada kaldım.ama söylemeyin sonunu izleyeceğim. TAvsiye ediyorum izlemeyen varsa. Çok güzel bir film. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 13 Ksm 2008 |
| Mesajlar: 1160 |
|
|
|
Gerçekten birden hafızasını feci şekilde kaybeden insanlar var. Bu mümkün bir şey. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Mesajlar: 97 |
|
|
|
| Acemi Oğlan yazmış: | | True diye bir filmi vardı. Hayatı bir sette geçiyodu ama haberi yoktu. sonunu izleyemediğim. O yerden kaçıyodu millet onu aramaya çıkıyordu. Orada kaldım.ama söylemeyin sonunu izleyeceğim. TAvsiye ediyorum izlemeyen varsa. Çok güzel bir film. |
Truman Show. Yes Man filminden daha güzeldi bence. |
_________________ Sensiz de döner dünya!
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
çok çok çok hafiften andırıyorum. ama iyice içince sapıtan oluyor devamını da anlayın  yazık jim carrey karşımdaki sanıp huhahaha |
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
|
|
|
Truman Show du doru unutmuşum bayağı eski bir film  Evet, çok güzel bir film di yha. Bİrde tam hatırlamıyorum adını yine ama, Carmen Electra ile bir filmi vardı. Cift kişilikliydi kendisi. Polis memuruydu öyle bir şey oda çok süperdi. Yha onları bulup koylım buraya. Çok güzel olur.
| LastOfTheMajeres yazmış: | | Acemi Oğlan yazmış: | | True diye bir filmi vardı. Hayatı bir sette geçiyodu ama haberi yoktu. sonunu izleyemediğim. O yerden kaçıyodu millet onu aramaya çıkıyordu. Orada kaldım.ama söylemeyin sonunu izleyeceğim. TAvsiye ediyorum izlemeyen varsa. Çok güzel bir film. |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 1319 |
|
|
|
Bunu söyleyen adamları hayatım boyunca toplasam,başımızda gene ecevit olsa,bikaçta çıkartma gemisi ben kıbrıs'ı gene alırım.Ha normandia diyorsan o sizin yanınıza bide şeyleri almak gerekiyor ...eee...neydi o sen söyle....cem yılmaz tekrara düştü deyip tüm hikaye anlatma biçimini ve komikliklerini o konsepte kuranların taburu!hah onlarıda aldıkmı varya alman bataryası falan kalmaz.2 günde alırız normandiya kıyılarını,hollandayı,mollandayı alır ta berlin'e yürürüz.orda ben hayatımda hiç arabesk dinlemedimcilerle buluşur belki rusyayıda alabiliriz.iyi takım lan!ben bunu düşünmedim bak daha önce!
Tüm mamullerimiz el değmeden dostlar için üretilmiştir.Kırılıp bozulanlar tarafından üretilen tripler geri alınmaz.Zira veresiye hoşbeşimiz yoktur.hepsi dostlara aman haa!
| raskalnikov yazmış: | | bu adama benzetirler. jim carreye. |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 06 Arl 2007 |
| Mesajlar: 1319 |
|
|
|
o güzelde ben yalancı-yalancıdaki oyunculuğu her izleyişimde ayakta alkışlayasım gelir!muhteşemmmmmmm!Zaten kendileri benim dünyada bir numaram !asla değişmez!
| LastOfTheMajeres yazmış: | | Acemi Oğlan yazmış: | | True diye bir filmi vardı. Hayatı bir sette geçiyodu ama haberi yoktu. sonunu izleyemediğim. O yerden kaçıyodu millet onu aramaya çıkıyordu. Orada kaldım.ama söylemeyin sonunu izleyeceğim. TAvsiye ediyorum izlemeyen varsa. Çok güzel bir film. |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 04 Oca 2009 |
| Mesajlar: 592 |
|
|
|
|
|
 |
|
DENETMEN
| Kayıt: 27 Şub 2009 |
| Mesajlar: 1055 |
|
|
:) 24.05.2009, 14:05 |
|
|
Sinemada izlerken müthiş şeyler bekliyordum, yine de güzeldi. Bu aralar Amerikan filmlerindeki "cesur olun" mesajı veriliyor. Aslında film güldürmekten çok belli bir konuyu anlatıyor.
Klasik bir konu işlendiğinden filmin mükemmel olmasını beklemeyin. Ahlak kurallarını biraz hiçe sayan bir film olduğunu belirteyim.
İÇERiK:
Evde izleyecekler için aileyle izlenecek bir film olmadığını da kendi adıma düşünüyorum. (Hele şu yaşlı komşusunun olduğu sahneler...)
Sinek olan sahne güzeldi. Animasyon olduğunu bilmemize rağmen bayağa güldük. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 30 Ağu 2009 |
| Mesajlar: 74 |
|
|