|
ÜYE
| Kayıt: 12 Arl 2006 |
| Mesajlar: 22 |
|
|
|
Zaman çarkı serisine yeni başadım ilk iki cilti okudum sizinde yorumlarınızı merakla bekliyorum |
|
|
|
|
 |
|
|
ÜYE
|
|
|
Yılan savaşları III. gördüm bugün (belki geç ama) şimdi arada kaldım hangisine devam edecem. bir ara bu kitaplarda %50 indirim vardı şimdi oda bitmiş  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
internet sağolsun %35 kadar hatta %50 indirim bile veriyor o fiyatttan  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 21 Ekm 2006 |
| Mesajlar: 42 |
|
|
.. 21.02.2007, 21:46 |
|
|
vallah ben internet ortamından alıyorum bu ay 9 ve 10 kitabı alacagımda alınca param kalmıyor :d cok pahalı bir seri.. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 14 Nis 2007 |
| Mesajlar: 1 |
|
|
RAT 14.04.2007, 2:38 |
|
|
Zaman çarkı serisine ben şimdiye kadar en fazla 42YTL verdim, şimdi de 5. kitaptayım. ve buarada seri beni baya bi sürükledi:) kendimi kitaba kaptırıp yerine göre rand yerine göre egwene yerine koyduğum bile oluyo:P
buarada internette bana o kadar ucuz gelmedi, benim kitapçımda da orjinal satıyo ama bana çok büyük indirim yapıyo, adam artık tanıyo beni=) |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 02 Mar 2007 |
| Mesajlar: 158 |
|
|
|
Yaa bende bi kütüphaneye üye olcam orda varsa beleş alıp okuyabilcem yaşasıın!!Artık bende Zaman Çarkı okuyabilcem  hiç başlamamdım ve herkes bayaa mükemmel olduğunu söylüyo bende fransız kalıyorum  |
_________________ My might is your despair..
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 08 Nis 2007 |
| Mesajlar: 2 |
|
|
ZÇ 19.04.2007, 19:40 |
|
|
Zaman Çarkı serisinin son çıkan iki kitabı dışında hepsi var. En kısa zamanda onları da alacağım. Gayet güzel bir seri.
Bu arada fantastik kitapları da bünyesinde barındıran kütüphaneler var mı? Genel olarak kütüphanelerimiz devletin katı zihniyetinde oldukları için pek bulabileceğimi zannetmiyorum ama İstanbul'da varsa hemen gidip o kütüphaneye üye olayım  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 02 Mar 2007 |
| Mesajlar: 158 |
|
|
|
Valla ankarada adnan ötüken var içinde bayaa bir ejderha mızrağı shannara falan barındırıyo fakat zaman çarkı varmı bilmiyorum sınav dönemi bitsin kütüphaneye üye olcam zaten hiç bişey olmazsa ahmet ümit falan alır okurum  |
_________________ My might is your despair..
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 15 Şub 2007 |
| Mesajlar: 122 |
|
|
|
İstanbul gibi büyük bi şehirde doğru düzgün kütüphane bulamamak gerçekten çok yazık. Zaman Çarkı serisini çok merak etmeme rağmen fiyatı yüzünden okuyamıyorum. Güzel bi kütüphane olsa koşa koşa üye olurum. Ve merak ettiğim kitapları rahatça okurum.
Ah nerde o günler.  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 15 Şub 2007 |
| Mesajlar: 122 |
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 23 May 2007 |
|
|
|
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve ilk yorumuda 10 cildinide okudugum zaman çarkı serisine yapmak istiyorum!
ilk kitabı temin etmem tamamen rastlantı eseri oldu fiyatı hep cok pahalı geliyodu istememe ragmen almayı erteliyodum ama bi gün orjinal kitap ı cok uygun bi fiyata buldum istanbul kadıköyde!
ilk başları konuya ısınmak biraz zaman aldı ama ilk 100 sayfadan sonra 2limden bırakamadım kitabı ilk cildi bitirince hemen paraya kıyıp 2. sini aldım ve her ay 1 tane bazen 2 tane alıp butun seriyi okudum
yorumlarıma gelince kurgusu cok hosuma gitti eski kitaplarda bahsettigi şeyleri ilerki kitaplarda kullanması olayların tahmin edilmiycek bi şekilde ilerlemesi herzaman farklı sonucların cıkması cok guzel ve kitap ı bitirince neden bitti keşke bitmeseydi 1 sayfa daha olsaydı tarzında duyglar içinde oldum kurtlarla konusmaları cok ilgimi cekmişti acıkcası kara ajah olsun ejder yeminliler olsun mukkemmel bi seri bence herkeze tavsiye ederim |
_________________ Leibstandarte SS
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 11 Eyl 2007 |
| Mesajlar: 25 |
|
|
|
ben ilk 3 kitabını okudum. Çok güzel tasarlamış adam gerçekten hayranım seriye  tamamlamayı planladığım gedik savaşlarından sonra tek fantastik seri zaman çarkı. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
|
|
|
| Astern Márch yazmış: | ben ilk 3 kitabını okudum. Çok güzel tasarlamış adam gerçekten hayranım seriye tamamlamayı planladığım gedik savaşlarından sonra tek fantastik seri zaman çarkı. |
Astern tam benim kafadansın gedik savaşları bir zaman çarkı 2 olarak sıralanır bende ama son cilt olan 12 cilt artık tasakları ile bitirilirmi ( ortada taslak varsa tabiki ) belli değil |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 10 Eyl 2007 |
|
|
|
ÇOK İYİ SERİ!Tavsiye edilir! |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 08 Nis 2007 |
| Mesajlar: 2 |
|
|
|
Maalesef Robert Jordan'ın ölümüyle seri öksüz kaldı. Artık kim bitirir veya kim bitirecek kadar seriye hakim olup yetenek sahibidir bilinmez. Yazık. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 02 Arl 2007 |
| Mesajlar: 12 |
|
|
|
Bildiğim ve umut ettiğim kadarıyla Robert Jordan ölmeden önce son kitabın ayrıntılarını editörleri ve karısıyla paylaşmış şu an yazım aşamasındaki kitap 2009 gibi çıkacakmiş sanırım. |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 30 Ksm 2007 |
| Mesajlar: 48 |
|
|
|
zaman çarkı serisi her yerde duyduğum ama ilk kitaba bir türlü rastlayamadığım için başlamadığım bi seriydi. ideefixe de şahane indirim yapmışlar. forumdakilerin tavsiyelerine güvenip ilk 3 kitabı birden sipariş verdim. sanırım hafta sonu elimde olacak. o zaman kadar da gedik savaşlarından okuduğum bi kitap var o biter
ooh , şahane  |
|
|
|
|
 |
|
ÜYE
| Kayıt: 30 Ksm 2007 |
| Mesajlar: 48 |
|
|
... 28.12.2007, 14:46 |
|
|
forum ahalisinin tavsiyeleriyle ilk 3 kitabı sipariş verdim. 2. yi temn edemedikleri için 1. ve 3. kitap elime geçti. ilk kitap iyi gidiyo gibi. ama aklıma takılan birşey var, yüzüklerin efendisiyle müthiş benzeşen noktalar var gibi geliyo bana.
----------içerik bilgisi---------------
köy delikanlılarının köyden çıkmak zorunda kalması, sıradan bir hayatı olan insanın/hobbitin büyük bir sorumluluk yüklenmesi, karanlıkta seyahat, gecenin içinde gözü olmadığı halde hissederek görebilen karanlık şekiller.. daha kurcalansa uzar da uzar.
----------içerik bilgisi---------------
bilmiyorum belki de ben hala ilk gözağrımın etkisinde olduğum için bu kadar çok ortak nokta buldum. ne dersiniz? |
|
|
|
|
 |
|
|